Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Tomku w niemczech CTS tez mial dobra opinie az kilka strzelilo. To jak ze wszystkim, zawsze moze zdarzyc sie bubel. Nie ma co pojedynczych przypadkach wrzucac cala marke do jednego worka. Obojetnie czy mowa o japonskich kijachbczy producentach blankow. Co do ceny to rafal zabulil mniej za everka jak za CTS wiec tragedi nie ma ;-) Jak pisalem to ze ja nie lubie kijow hand made nie znaczy ze takie potepiam czy cos, poprostu kazdy lubi co innego i wszędzie moze zdarzyc sie bubel. Ja tez przerobilem tego stufu troche wiec moj wybor nie byl po to zeby lansowac sie na forach czy nad woda. Znalazlem idealne kije do moich potrzeb i metod i do tego strasznie mi sie podobaja, czego chciec wiecej? Szczerze niechcialbym byc posiadaczem kolejnego phenixa czy st.croix w tytanach i z korkoguma jak co 2 napotkany wedkarz. Zawsze powtarzam nie wazne czym lowisz, wazne jakie masz wyniki ;-) Mam kumpla co ma samych kiji (aktuaony stan na dzis) 25szt, same topowe konstrukcje jak EG, Steez, Taiwalk, Reins, Graphiteleader, NRX loomisa itd. Mlynkow ma za cene dobrego auta i mimo ze spedza setki godzin nad woda to gowno lapie, nawet na komercji sie nie popisal. Z koleji 2 znajomy lowi najtanszymi kijami sportexa czy sänger a wyniki ma niesamowite. Ja lowie czym lowie, wyniki mam mysle nienajgorsze a przedewszystkim lowie z satysfakcja i na pełnym relaxie. Wedkarstwo to moja najwieksza pasja i praktycznie jedyna w ktora inwestuje kazde €, nie pije, nie pale to mam :-) ;-) :-P

• Like 1

Kamilu odgrażałeś się, że za parę ojro (30) puścisz jakiś patyczek batsona do 5gr który kręcisz dla Rafała....żeby mieć na 2 woby illexa ;)

Jakby co to wiesz gdzie udeżyć, mi taki przypasuje - oczywiście w caście....Tobie illexy przypasują :ph34r:

Kamilu odgrażałeś się, że za parę ojro (30) puścisz jakiś patyczek batsona do 5gr który kręcisz dla Rafała....żeby mieć na 2 woby illexa ;)

Jakby co to wiesz gdzie udeżyć, mi taki przypasuje - oczywiście w caście....Tobie illexy przypasują :ph34r:

Już pisze podanie do administracji o punkt ostrzeżenia dla Ciebie :D 

• Like 2

• 2 tygodnie później...

kurcze, gdzieś komuś obiecałem, że pokaże moj set z rafałowym (dawniej) BLAASem... 

fotki w poniższym linku :)

http://jerkbait.pl/blog/13/entry-208-tar-cz1-czyli-du%C5%BCe-klenie-z-ma%C5%82ej-rzeczki/

jak dla mnie to w tym oświetleniu - zestaw wygląda jakby był współtworzony :)

kurcze, gdzieś komuś obiecałem, że pokaże moj set z rafałowym (dawniej) BLAASem... 

fotki w poniższym linku :)

http://jerkbait.pl/blog/13/entry-208-tar-cz1-czyli-du%C5%BCe-klenie-z-ma%C5%82ej-rzeczki/

jak dla mnie to w tym oświetleniu - zestaw wygląda jakby był współtworzony :)

Czad :D Teraz już wiem o co chodziło jak mówiłeś że ten kij był robiony dla Ciebie :D 

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Musze iść opłacić karte bo coś się tu cicho zrobiło :D hehe

No..... nareszcie Rafał  się przebudził ;)   jak niedźwiedzie na wiosnę :D

Bywały dni,gdzie było ponad 15 stopni...

Edytowane przez maniek1972