Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

zawsze należy docenić samokrytykę. BRAWO! :clappinghands: Mógłbyś się ciut czasem udzielić, bo są dni gdzie w tym dziale jest przeciąg.

Ostatnio mam wiele na głowie - nowa praca ojciec w szpitalu itp :( musze ruszyc mojego bloga bo mnie friko zaje... żywcem ...

no, wątek się trochę ruszył, cieszy mnie to. Oczywiście, byłem, sprawdziłem. 8gr Sebile Crankster (mało lotna poniekąd baryłka) leciał tak, że mnie o wzwód przyprawił. Sprzęt pięknie się spasował, w ręce leży cudnie, oprócz Bolesława widzę w nim sporo alternatywnych zastosowań. Najbardziej cieszy dwójeczka Mepps'a w nadgarstku. Wylie przekazuje naprawdę pięknie pracę przynęty. Jak pięciolatek z ulubionym resorakiem na dywanie u babci.

Ciutkę byłem wyjęty przez ostatni weekend, moje córy przywlokły z przedszkola mikroba, który mnie położył na weekend. Ale w sobotę 5 rano wracam do gry. Na letko, pewnie Wkra będzie grana przy ujściu.

Aspiusy już powinny drżeć z przerażenia. Niecałe dwa tygodnie im zostały baraszkowania;)

Pierwsze dwa tygodnie maja mam wyjęte... Na długi rozdziewiczam Wartę z bazy we Wrześni. Drugi weekend - grzecznościowy wyjazd z przyjacielem i szwagrem na Mazurki w temacie szczupaczka. Trzeci jest możliwy. Grozi rozwodem co prawda (w związku z wymienionymi planami), ale jestem skłonny zaryzykować;)

... Na długi rozdziewiczam Wartę z bazy we Wrześni.....

Kiedy dokładnie będziesz....może razem coś wysmyczymy?? Wiesz jakieś piwko, wypadzik nad Wartę, albo starorzecza :D lub łowienie na Lipówce we Wrześni ;) chociaż w weekend majowy tam jest ok 1000000 karpiarzy :unsure:

• Like 1