RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Kupuj aldka kij schnie, w piatek moze go rozdziewicze bo u Ciebie pewnie bedzie kurz zbieral :-)Ja go zamówilem do drapania sie po plecach bo rekami ciezko siegnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 To jeszcze troche na niego poczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 To jeszcze troche na niego poczekasz No nie ma co opierd... sie strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 zawsze należy docenić samokrytykę. BRAWO! Mógłbyś się ciut czasem udzielić, bo są dni gdzie w tym dziale jest przeciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Rafal byles na rybach ? Bys wrzucil cos na bloga MRTNZ rzucales juz swoim zestawym aspiusowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 zawsze należy docenić samokrytykę. BRAWO! Mógłbyś się ciut czasem udzielić, bo są dni gdzie w tym dziale jest przeciąg.Ostatnio mam wiele na głowie - nowa praca ojciec w szpitalu itp musze ruszyc mojego bloga bo mnie friko zaje... żywcem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zdrowia dla Taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zdrowia dla Taty Dzieki - przyda sie jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 no, wątek się trochę ruszył, cieszy mnie to. Oczywiście, byłem, sprawdziłem. 8gr Sebile Crankster (mało lotna poniekąd baryłka) leciał tak, że mnie o wzwód przyprawił. Sprzęt pięknie się spasował, w ręce leży cudnie, oprócz Bolesława widzę w nim sporo alternatywnych zastosowań. Najbardziej cieszy dwójeczka Mepps'a w nadgarstku. Wylie przekazuje naprawdę pięknie pracę przynęty. Jak pięciolatek z ulubionym resorakiem na dywanie u babci. Ciutkę byłem wyjęty przez ostatni weekend, moje córy przywlokły z przedszkola mikroba, który mnie położył na weekend. Ale w sobotę 5 rano wracam do gry. Na letko, pewnie Wkra będzie grana przy ujściu. Aspiusy już powinny drżeć z przerażenia. Niecałe dwa tygodnie im zostały baraszkowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dzieki - przyda sie jak cholera.Dokładam się, oby wszystko dobrze się skończyło. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Rafal moze trzeba Ci pomoc troche i przyjechac do Ciebie i wyciagnac na ryby ? Pare osob by sie zebralo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja chętnie. Mamy piękny odcinek dwupasmówki do Wro zamiast ciągania się za niedzielnymi i traktorami, jak to do tej pory było... Poza tym z sentymentu wpadnę chętnie na Tumski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dokładam się, oby wszystko dobrze się skończyło. Trzymam kciuki.Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja chętnie. Mamy piękny odcinek dwupasmówki do Wro zamiast ciągania się za niedzielnymi i traktorami, jak to do tej pory było... Poza tym z sentymentu wpadnę chętnie na Tumski;)Dajcie wcześniej znac karte oplace hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dajcie wcześniej znac karte oplace heheW S T Y D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 MRTNZ kiedy lecimy ? Na 1 maja na bolenie ? Phenix i ryoga powiny juz byc u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pierwsze dwa tygodnie maja mam wyjęte... Na długi rozdziewiczam Wartę z bazy we Wrześni. Drugi weekend - grzecznościowy wyjazd z przyjacielem i szwagrem na Mazurki w temacie szczupaczka. Trzeci jest możliwy. Grozi rozwodem co prawda (w związku z wymienionymi planami), ale jestem skłonny zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Kobiety rozumieja nas - strasza rozwodem aby straszyc Rafal oplacisz karte do maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Oczywista oczywistosc! Straszenie jest wydrukowane w ich kochanych zwojach mozgowych. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jeden z blizniakow gotowy, mlynek nie do konca pasuje ale koncepcja byla tworzona pod inna zabawke :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 uploadfromtaptalk1397768843120.jpgJeden z blizniakow gotowy, mlynek nie do konca pasuje ale koncepcja byla tworzona pod inna zabawke :-)Teraz mi Aldka BFS w dobrej cenie poszukaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Oczywista oczywistosc! Straszenie jest wydrukowane w ich kochanych zwojach mozgowych. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu TapatalkaZwoje mózgowe u kobiety???Pierwsze słyszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zwoje mózgowe u kobiety???Pierwsze słyszę. Kilka pętelek się znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Kilka pętelek się znajdzie;)Taka mała broda jak po nieudanym rzucie pod wiatr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ... Na długi rozdziewiczam Wartę z bazy we Wrześni.....Kiedy dokładnie będziesz....może razem coś wysmyczymy?? Wiesz jakieś piwko, wypadzik nad Wartę, albo starorzecza lub łowienie na Lipówce we Wrześni chociaż w weekend majowy tam jest ok 1000000 karpiarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi