MRTNZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Haha, ale ma jedną szczytówkę?!? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 I jeden dolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Szklaczek??? Seeker, Batson MHX...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Panowie, wlaśnie dzisiaj zszedł z suszarki, rozmawiałem z Rafałem pewnie jutro bedą jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Mariusz! nie nakręcaj! bo sam mało jaja nie zniosę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Mariusz! nie nakręcaj! bo sam mało jaja nie zniosę Jak chcesz odwrócić uwagę od kija, to popatrz co się dzieje gdzie indziej na JB. Właśnie gość w pierwszym poście chce opędzić motocykl za ponton. Po bandzie, kokodżambo i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jak chcesz odwrócić uwagę od kija, to popatrz co się dzieje gdzie indziej na JB. Właśnie gość w pierwszym poście chce opędzić motocykl za ponton. Po bandzie, kokodżambo i do przodu.Można i tak chyba sobie kupie średnią jerkowke z małą Rgoga bedzie mi pasowalo do szklaka z Aldikiem i CC z Everkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jak chcesz odwrócić uwagę od kija, to popatrz co się dzieje gdzie indziej na JB. Właśnie gość w pierwszym poście chce opędzić motocykl za ponton. Po bandzie, kokodżambo i do przodu.Widziałem. Właśnie zapytałem o ten motur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Rafał, wystaw może koła zimowe w dziale "Z", a się zjawi ktoś z odpowiednim sprzętem haha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Rafał, wystaw może koła zimowe w dziale "Z", a się zjawi ktoś z odpowiednim sprzętem haha;)Wiesz to juz zalezy od felgi na której ta zimowka spoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja mam uniwersalne całoroczne, więc nie mogę skorzystać z tej opcji, szkoda. A te dżerki średnie jakie mają latać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja mam uniwersalne całoroczne, więc nie mogę skorzystać z tej opcji, szkoda. A te dżerki średnie jakie mają latać?Max 50-60 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ale będzie rodbuilding czy idziesz w serię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jak mnie ladnie poprosisz to Ci cos zloze pod Ryoge, ale tym razem na matagi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jak mnie ladnie poprosisz to Ci cos zloze pod Ryoge, ale tym razem na matagi :-)Taa i bede czekał sto lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Spadaj, Aldika dalej nie masz a na rybach byles wieki temu. Kij stoi gotowy ale czekam zeby go z Adlkiem wyslac od razu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Spadaj, Aldika dalej nie masz a na rybach byles wieki temu. Kij stoi gotowy ale czekam zeby go z Adlkiem wyslac od razu :-PU mnie takie burze ostatnio ze sie boje z kijem z wegla chodzic , chyba kupie supernove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 U mnie takie burze ostatnio ze sie boje z kijem z wegla chodzic , chyba kupie supernove Każda wymówka jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Każda wymówka jest dobra Spokojnie rozkrecam sie powoli nawet pletka juz na CC nawinieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Pletka na sucho czy nawijana z wanny?;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Pletka na sucho czy nawijana z wanny?;pNa sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tra było jakiegoś lubrykantu zapodać chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tra było jakiegoś lubrykantu zapodać chociażTy lepeij jakies foty terenowe nowego zestawu dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) a proszzz... Stingray + Steez. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez MRTNZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi