RafałWrocław Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 a proszzz... Stingray + Steez.A steez + ryoga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Naprawdę mam skręcać?? Jak bardzo cza, to mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Naprawdę mam skręcać?? Jak bardzo cza, to mogę.Nie mi chodzi o zdjecia z pola walki takie sa bardziej klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Było tak klimatycznie, że zapomniałem zrobić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Było tak klimatycznie, że zapomniałem zrobić...Ryoga to super maszyna , wybaczam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Następną razą, pod dobrym szczupłym/bolesławem zrobię specjanie dla Ciebie @RafałWrocław piękną fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Następną razą, pod dobrym szczupłym/bolesławem zrobię specjanie dla Ciebie @RafałWrocław piękną fotęDzięki Zadowolony z zestawu ? Ladnie to razem gra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 PIĘKNIE(i kropka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ryoga to super maszyna , wybaczam Ci sprzedaj cc kup ryoge No z tym nawijaniem na sucho ..... ładnie to tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Miałem się nie odzywać..ale coraz bardziej podoba mi się Ryjoszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jeszcze troche i zaczniecie koscioly stawiac dla Ryogi. Multik jak kazdy inny przeciez :-SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jeszcze troche i zaczniecie koscioly stawiac dla Ryogi. Multik jak kazdy inny przeciez :-SSZamilcz bo nie wiesz co mówisz kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wiem :-p polowilem troche i nie powiem ze niezla maszynka ale na j.pl jest polecana od UL naturalnie z lozyskami i szpulkami po srednie jerkowki xD Uwazam za kult powoli na miare jakiejs sekty. Ide sie dalej bawic nowymi pierdolkami i myslec na co wydam otrzymane sianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kamil, racja. Miałem w ręce Ryogę. Kręci baaardzo fajnie. Ale to jest multiplikator do kija szczupakowego 15-50 gram, a nie do zestawów L/ML.A że niektórzy używają, kto zabroni Klenie też można łowić na kij 20 lb... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kamil, racja. Miałem w ręce Ryogę. Kręci baaardzo fajnie. Ale to jest multiplikator do kija szczupakowego 15-50 gram, a nie do zestawów L/ML.A że niektórzy używają, kto zabroni Klenie też można łowić na kij 20 lb...To ciekawe co mówisz ale łowiłeś tą 1016 ,czy tylko kręciłeś .A może bawiłeś się tą 2020 ,jest troszku większa Parę razy bawiliśmy się kolegi Ryoszkami i mniejszą i większą .Dobrze dobrany patyk do tej 1016 i przynęta o wadze ok 10 gr i można prać jak złoto Przy 18gr leci za horyzont :lol:Do jakiegoś ul to się nie nadaje ale już od 8gr można śmiało się z niej pocieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To ciekawe co mówisz ale łowiłeś tą 1016 ,czy tylko kręciłeś .A może bawiłeś się tą 2020 ,jest troszku większa Parę razy bawiliśmy się kolegi Ryoszkami i mniejszą i większą .Dobrze dobrany patyk do tej 1016 i przynęta o wadze ok 10 gr i można prać jak złoto Przy 18gr leci za horyzont :lol:Do jakiegoś ul to się nie nadaje ale już od 8gr można śmiało się z niej pocieszyć.Ze szpula RCS , łożyskami ZPI i kijem 5-15g miotale z niej wblerem ilexa cherry , da sie i to bez problemow tylko jej waga przy takim patyku dawala w kosci CC51 albo Aldik BFS to inna bajka P.S na żyłce z pletka bylo gozej (wiekszy opor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To ciekawe co mówisz ale łowiłeś tą 1016 ,czy tylko kręciłeś .A może bawiłeś się tą 2020 ,jest troszku większa Parę razy bawiliśmy się kolegi Ryoszkami i mniejszą i większą .Dobrze dobrany patyk do tej 1016 i przynęta o wadze ok 10 gr i można prać jak złoto Przy 18gr leci za horyzont :lol:Do jakiegoś ul to się nie nadaje ale już od 8gr można śmiało się z niej pocieszyć. Ale z Ciebie śmieszek, Krystku. Normalnie ubawiłem się po pachy z tej Twojej szydery.Łowiłem 1016. Nie wiem od jak dawna bawisz się castingiem, ale ja tematem interesuję się, hmmm, z 5 lat? Przerobiłem z 5 multiplikatorów, kilka innych miałem w rękach.I powiem Ci taką odkrywczą rzecz, że od 10 gram to większość multi startuje elegancko. I nie trzeba się specjalnie pucować z doborem patyka, po prostu dobrać sensowny, w odpowiedniej mocy.No ale jako że tutaj zakątek onanizmu CTS / FishingArt MonsterTURBOextraBORON + Ryoga - odpuszczę licytowanie się. Jak dla mnie to multiplikator na szczupaki, a nie na klenie, bolenie czy inne łowy ML. Wiadomo, można lubić i tak robić, ale polecać innym w każdym przypadku - tym bardziej, że cena za Ryogę jest chora... no moim zdaniem średnio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ze szpula RCS , łożyskami ZPI i kijem 5-15g miotale z niej wblerem ilexa cherry , da sie i to bez problemow tylko jej waga przy takim patyku dawala w kosci CC51 albo Aldik BFS to inna bajka P.S na żyłce z pletka bylo gozej (wiekszy opor)Rafał przy moim patyku będzie oki ,he he.Krzysztof złożył mi teraz taką armatę :wub: że sam się jej boję .Merdaliśmy Ryoszkami Jacka- @Franc i były na nich zwykłe szpule i szło jak trzeba. Wiadomo że jak wobek ważył+ 15gr. to leciało ostro, o ciężejszych to nawet się wypowiadam . 10cm Leviathanem Tomy-ego szło za horyzont .Machaliśmy plećkami Varivasa -luks ,po wyprostowaniu plećki żadnych problemów .Jak mówiłem wcześniej ,jeżeli chodzi o bardzo lekkie przynęty to się zgadzam ale jak wobek waży już te 8 gr. to można Ryogą tą 1016 prać śmiało.A jak będzie mi mało, to zmienię łożyska i szpulę i 8 gr też poleci za horyzont :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ale z Ciebie śmieszek, Krystku. Normalnie ubawiłem się po pachy z tej Twojej szydery.Łowiłem 1016. Nie wiem od jak dawna bawisz się castingiem, ale ja tematem interesuję się, hmmm, z 5 lat? Przerobiłem z 5 multiplikatorów, kilka innych miałem w rękach.I powiem Ci taką odkrywczą rzecz, że od 10 gram to większość multi startuje elegancko. I nie trzeba się specjalnie pucować z doborem patyka, po prostu dobrać sensowny, w odpowiedniej mocy.No ale jako że tutaj zakątek onanizmu CTS / FishingArt MonsterTURBOextraBORON + Ryoga - odpuszczę licytowanie się. Jak dla mnie to multiplikator na szczupaki, a nie na klenie, bolenie czy inne łowy ML. Wiadomo, można lubić i tak robić, ale polecać innym w każdym przypadku - tym bardziej, że cena za Ryogę jest chora... no moim zdaniem średnio.Ja Ryoge 1016 przerobilem i dla mnie to jest młynek 20-65g z tym ze da sie nawet od 8g - pytanie po co do tego jest wiele innych lepszych konstrukcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Rafał, podzielam w 100 % Twoją opinię A do 20 gram - gdybym miał w ten temat jeszcze raz wchodzić, to sam nie wiem co fajniejsze CC51 czy Alde. Chyba jednak Aldebaran, za przełożenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Rafał, podzielam w 100 % Twoją opinię A do 20 gram - gdybym miał w ten temat jeszcze raz wchodzić, to sam nie wiem co fajniejsze CC51 czy Alde. Chyba jednak Aldebaran, za przełożenie.Aldek tak lezy w łapie ze idzie o nim zapomniec na rybach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ale z Ciebie śmieszek, Krystku. Normalnie ubawiłem się po pachy z tej Twojej szydery.Łowiłem 1016. Nie wiem od jak dawna bawisz się castingiem, ale ja tematem interesuję się, hmmm, z 5 lat? Przerobiłem z 5 multiplikatorów, kilka innych miałem w rękach.I powiem Ci taką odkrywczą rzecz, że od 10 gram to większość multi startuje elegancko. I nie trzeba się specjalnie pucować z doborem patyka, po prostu dobrać sensowny, w odpowiedniej mocy.No ale jako że tutaj zakątek onanizmu CTS / FishingArt MonsterTURBOextraBORON + Ryoga - odpuszczę licytowanie się. Jak dla mnie to multiplikator na szczupaki, a nie na klenie, bolenie czy inne łowy ML. Wiadomo, można lubić i tak robić, ale polecać innym w każdym przypadku - tym bardziej, że cena za Ryogę jest chora... no moim zdaniem średnio.Napisałem Ci mistrzu że dobrany właściwie patyk to podstawa ,a Ty wyjeżdżasz od razu z nie wiadomo czym ...Każdy łowi tym co lubi i na co go stać ,lub nie...No i przede wszystkim nikt tu nikomu nic nie narzuca na siłę .Jako że nie łowię speedem ,to raz, dwa że używam przynęt mniej więcej od 8gr min. i rybki raczej spore łowię (bez licytacji) to dla mnie Ryoga jest dobrym rozwiązaniem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) ble ble bla bla a wychodzi z tego jedno... każda topowa konstrukcja jest fajna i tyle Co do rygi to prawda, to nie jest ideał ul, sa fabryczne lepsze konstrukcje np abu mgx alt ltx po morrumy 1601, cc51 cradify aldki sraldki itp, sam ryoge przytwierdzam do kija 25 lb i o dziwo z taka armata bede ganiał wieczorami bolenie (oczywiscie przynety od 12-15 g 0 bo mam za duzo brań sumów i w tym momencie patrzac nad spasowaniem, użytymi materiałami, technologia i designem do głowy przychodzi mi cc101 / ryoga - mój wybór padł na ryoge bo wole magnetyk.Rafał kupuj ryoge "bedziem" jerkować Peace Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 ble ble bla bla a wychodzi z tego jedno... każda topowa konstrukcja jest fajna i tyle Co do rygi to prawda, to nie jest ideał ul, sa fabryczne lepsze konstrukcje np abu mgx alt ltx po morrumy 1601, cc51 cradify aldki sraldki itp, sam ryoge przytwierdzam do kija 25 lb i o dziwo z taka armata bede ganiał wieczorami bolenie (oczywiscie przynety od 12-15 g 0 bo mam za duzo brań sumów i w tym momencie patrzac nad spasowaniem, użytymi materiałami, technologia i designem do głowy przychodzi mi cc101 / ryoga - mój wybór padł na ryoge bo wole magnetyk.Rafał kupuj ryoge "bedziem" jerkować Peace Magnetyk ma swoje uroki przy rzutach technicznych tam gdzie szpulka nie nabiera za duzych predkosci ale do miotania za horyzont wole odsrodkowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Krystek za swierzy jestes w temacie imho zeby zabierac glos niestety. Poszles za ciosem co polecil Ci twoj goru i tyle. Jak przerzucisz tyle sprzetu co ja to mozemy podyskutowac. O lapanych przezemnie czy Ciebie rybach nie bede sie wypowiadal bo to ma sie nijak do mocy posiadanego kreciolka. Dyskusja prowadzi do nikad bo ja nie jestem jakims przeciwnikiem Ryogi ale wiem poprostu z czym co sie je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi