Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

post-48077-1398764675296_thumb.jpg

Znow splukany ale sczesliwy. 1 maja moze przychodzic. Jeszcze tylko 2 paczki w drodze ale to juz taki misz masz nie tylko na pajki.

Edyta: kurier przywiozl nastepny stuff :-D przesiadam sie kompletnie na meiho ;-)

post-48077-13987674973261_thumb.jpg

Do tamtego postu nie szlo dorzucic fotki.

Edytowane przez mifek
  • Like 2

A, że podobno ma sie pogoda na majówkę załamać, to zapobiegliwy BOB zaopatrzył sie w:

oraz:

mnie tam nie napada :mrgreen: \\

polecam

@Pilot one jak na swoj rozmiar dosc lekkie sa. Uzbrojona w 14gr glowke i dozbrojke warzy 74gr wg. Mojej kiepskiej wagi kuchennej. Odpalam ja z 1oz :-D a dokladniej z Evergreen Tactics the tempest. Kij opisany jako 3/8oz do 1Oz, linka 10 - 20lb. Opis sie zgadza jesli chodzi o lapanie z opadu, tzn gumy typu Easy shiner czy shad impact Keitecha w rozmiarach 4 czy 5 idzie super podbijac na glowkach max 24gr. Od biedy 28gr ale podbicie juz lekko gasnie. Natomiast rzucac idzie nawet 80gr. Do prowadzenia na leniucha (rzut i powolne zwijanie) jest calkiem ok, dzieki swojej szybkosci i mocnemu dolnikowi idzie wciac rybe bez problemu. Kijek sparowany z Zillionem R. Nie jest to optymalne rozwiazanie ale w tym Roku nie udalo mi sie i raczej sie juz nie uda zlozyc Big bait Combo.

@Robert ja poszedlem po latwiznie, jako spodni uzywam starych spiochow oddychajacych w ktorych usunalem neoprenowa skarpete i kurtke robocza do prac na zewnatrz :-D i tez jestem zawsze suchy ;-)