RafałWrocław Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Kamil, z lewej strony to jakaś klawa żabka? Lubie takie cudaki Napisz coś więcej. River2Sea?Kamil to cham , mial mi tez taka zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Robert zeby nie bylo ze Cham jestem to Ci napisze. To kahara diving frog ;-) druga bedzie w piatek i jescze kilka zabawek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Kamil to cham , mial mi tez taka zamowic Oj nieładnie. Jak możesz tak nazwać kolegę?!Kamil jest bardzo miły!!! Kamil, odpalisz mi jedną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Hahaha oskubia mnie z zabich udek cholery :-P Mozna by sklecic jakies zamowienie panowie bo widze ze chetnych nie brakuje ;-) sluze pomoca jak cos :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Też byłbym chetny na taka parkę żabek Są inne kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jest kilka wersji kolorystycznych w ciemnych i jasnych tonacjach ;-) myslcie kombinujcie :-) Rafal ma namiary na mnie wiec jak coś to do dziela panowie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Fakt Kamil to miły gość! Ta ra ra ra ra.., jest humor. Zeby nie bylo. wszystko ze mną w porządku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dobra robimy zrzute na zaby - zapisywac sie kto ile chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To sa kolorki ropuszkow :-) @Pilot ;-) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Po ile te żabole?? Może bym się dopisał do listy komitetu kolejkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Za zabke wychodzi ok 23zl, do tego przesylka z jp do de i z de do pl. Im wiecej ludzi tym lepiej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja bym chętnie łyknął ze dwie żabki. Może trafię parkę i się rozmnożą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Panowie zrobcie liste kto ile chce i podeslijcie wszystko Rafalowi. On mi przekaze a ja oblicze wtedy koszt za sztuke i wtedy trzasniemy zamowienie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Rafal wpisz mi 1 sztuke ! One sa jakos uzbrojone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Rafal wpisz mi 1 sztuke ! One sa jakos uzbrojone ?1 czy 11 bo nie wiem czy sie nie pomyliles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 dobra to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 dobra to 2Sklep w japoni powinien mi placic prowizje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Popros może Ci karte opłaca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Michal to bylo dobre :-D Jeszcze 40min i ogien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) To ja potwierdzam cyfrowo: 2 żabki poprosił bym w kolorze żabowym Michale, to są ekożaby...nie zbrojone Edytowane 1 Maja 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 One sa zbrojone w podwojny hak na plecach. Testowalem moja dzisiaj. Nukrkuje na okolo 50cm i pracuje jak zywa zabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jutro lece na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jutro lece na rybki W koncu ja jutro ide bolki poganiam .. choć padać ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 W koncu ja jutro ide bolki poganiam .. choć padać ma ....Ja tam lubie deszcz , oczyszcza brzegi z debili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 No i jest paka. Extra dla Rafala :-P ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi