Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzej ale jest jeszcze coś takiego jak plecionka tytanowa - tanie to nie jest, ale miękkości odmówić temu nie można :P

To prawda. Dostałem na próbę od BRC taką plecionkę 12Lb (podobno rozciągliwa?) i faktycznie jest mięciutka a co najważniejsze bez pamięci kształtu.

To dobre podejście, trzeba się skupić na łowieniu. Spróbuję;-)

Sprzęt.tuning itp.fajna rzecz ale jak się przekłada na skuteczność nad wodą.Jak człowiek robi zmiany w sezonie to błąd.Dokupić można kijek czy maszynkę.Ja chyba dziabnę Zilliona Coastal do jerków boleniowych.Ja sobie to tłumaczę w ten sposób że jest to moje narzędzie pracy :D

Edytowane przez Tomy

Tomy patrząc na sprzęcicho na które łowisz, to widzę, że moc jest z Tobą ;)  Też lubię zapas mocy :)

Zgadza się.Dzisiaj też testowałem ZZ"Rap95-Jerk.Nie zła krowa.Waga konkret chodzi świetnie,odbija na boki mocno ale jeszcze przy tym raz nurkuje raz oczkuje do powierzchni.Będzie kosa na Bolki.Nie sądziłem że wyjdzie aż tak dobrze,Trzeba robić formy.A!no i do jerków jednak kupiłem Zilliona Coastal.Ryoga 2020 będzie pod Leviathany 12.Mała pod Raptory ze sterem i na Jazie.

W koncu awatar nie wizal sie z nikad nie? ;)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

o!to to!

Edytowane przez Tomy

Co tu taka cisza? :lol: .Sezon w pełni!

Właśnie sam się zastanawiałem, czy sezon w pełni, czy nie ma się za bardzo czym chwalić (jak w moim przypadku...). Zacząłem szczupakowo bez konkretnych wyników, to teraz polecimy boleniowo - może będzie lepiej.

Nadrobimy za kilka dni ;)  Starorzecze Szczodrzejewo....kumpel zerwał metrówkę :o

No mam nadzieję, bo powiem Ci że ten weekend mazurski to tragedia. Godziny na wodzie i nic konkretnego, jeszcze Meth666 zwabiony moimi obietnicami z wywalonym jęzorem przyjechał a mi wstyd było bo zszedł bez ryby porządnej...

Jak krypka, zrobiona?!?