MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 nie lepiej juz przeplynac ? Nie bedziemy leniami, troche pobiegamy Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Pływanie ma sens w dużym starorzeczu, z niezliczoną ilością poprzewracanych drzew wzdłuż brzegu, a to na które idziemy jest wąskie na ok 30-40m i nie ma drzew przy brzegu, a tym bardziej w wodzie, więc z brzegu jest pełen komfort wędkowania. Mam nadzieję, że nikt nie wyrwał mamuśki.... Edytowane 12 Maja 2014 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Marcin, ZiTypeR jak nowy , aż czarno w środku było Szkoda tej spiętej "metrówki" metr od łódki E tam , będzie następna okazja!Jednak wolałbym określenie integracja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Marcin, ZiTypeR jak nowy , aż czarno w środku było Szkoda tej spiętej "metrówki" metr od łódki E tam , będzie następna okazja!Jednak wolałbym określenie integracja Super, dzieki. Integracja byla udana, ale ja to sie chyba bardziej zdezintegrowalem... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Na Dolnym Śląsku się ustawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Wielkopolska, okolice Wrzesni. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Myślałem, że gdzieś bliżej mnie to bym chętnie wybrał się z wami na takie starorzecza - o ile byscie mnie zabrali:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Myślałem, że gdzieś bliżej mnie to bym chętnie wybrał się z wami na takie starorzecza - o ile byscie mnie zabrali:)A daleko tak bardzo masz? Dawaj, smialo;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Daleko od Wrocławia? Która część WLKP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Pływanie ma sens w dużym starorzeczu, z niezliczoną ilością poprzewracanych drzew wzdłuż brzegu, a to na które idziemy jest wąskie na ok 30-40m i nie ma drzew przy brzegu, a tym bardziej w wodzie, więc z brzegu jest pełen komfort wędkowania. Mam nadzieję, że nikt nie wyrwał mamuśki....Milfetki sie lubi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Daleko od Wrocławia? Która część WLKP?Coś pewnie pod dwie godziny samołazem, Września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Coś pewnie pod dwie godziny samołazem, Września.A wy to mowiliscie ze do Wrocka wpadniecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A karte wykupiles ? Z Marcinem mysle że sie dogadamy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A karte wykupiles ? Z Marcinem mysle że sie dogadamy Tak ... 230 zł w pizdu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A wy to mowiliscie ze do Wrocka wpadniecie No jasne że wpadniemy. Tylko najpierw musimy się umówić hahaha;) Ja podtrzymuję, że bardzo chętnie. A ten klubik od zmierzchu do świtu jeszcze istnieje? Ojojoj co tam się kiedyś działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 No jasne że wpadniemy. Tylko najpierw musimy się umówić hahaha;) Ja podtrzymuję, że bardzo chętnie. A ten klubik od zmierzchu do świtu jeszcze istnieje? Ojojoj co tam się kiedyś działo!Ja jestem rocznik '90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) ..."A ten klubik od zmierzchu do świtu jeszcze istnieje? Ojojoj co tam się kiedyś działo!"... czy to ten zacny lokal w którym boska Salma tańcowała z białym pytonem na ramionach???? Tylko pozazdrościć byłych i przyszłych imprez Edytowane 12 Maja 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ja jestem rocznik '90 To spytaj się starszego brata albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 ..."A ten klubik od zmierzchu do świtu jeszcze istnieje? Ojojoj co tam się kiedyś działo!"... czy to ten zacny lokal w którym boska Salma tańcowała z białym pytonem na ramionach???? Tylko pozazdrościć byłych i przyszłych imprez Nazwa ta sama, ale żadna laska nawet z padalcem nie zatańczyła... Ale fajna muza była grana, Jurek Styczyński bardzo często tam na dżemy przychodził... Aż łezka mi się zbiera. A co do ryb, oczywiście, wpadniemy, tylko musimy się jakoś ogarnąć, bo mi się te weekendy kończą powoli... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 To spytaj się starszego brata albo coś? Zaraz zapytam wujka google xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ja jestem rocznik '90 Ta jasne stary byku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Meme - Milfetki sie lubi ? Takie tak normalne czasami Rafale Wrocek to kwestia do dogadania Edytowane 13 Maja 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Meme - Milfetki sie lubi ? Takie tak normalne czasami Rafale Wrocek to kwestia do dogadania Tylko Odre tak przeorali ze bania mala ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Przeorali wędkami czy masz meliorację i porządkowanie cieku w toku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Przeorali wędkami czy masz meliorację i porządkowanie cieku w toku???Melioracja - ostatni raz brzegi tak wygladaly w '45 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi