MRTNZ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 O to żałoba... przeprowadź jakąś szeroko zakrojoną akcję dywersyjną. Ja teraz Wartunię odwiedzę, jest przyjemnie niedoświadczona człowieka dziełem na odcinku w który jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Zamiast brzegi dewastowac ryby by wpuscili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 I po co, i tak spłyną od razu na Szczecin haha:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Raczej szans nie maja :] to Odra a nie dzika rzeka na Alasce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Rafał, Ty idź na ryby w końcu. Najwyżej będziesz rzucał z koparki. Najwyżej nic nie złowisz. Ale zaczniesz sezon! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Rafał, Ty idź na ryby w końcu. Najwyżej będziesz rzucał z koparki. Najwyżej nic nie złowisz. Ale zaczniesz sezon!Juz bylem nielegalnie :] hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Łooo otworzyłem strone nr 100 - stawiam kolejke xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Łooo otworzyłem strone nr 100 - stawiam kolejke xD Kolejka to za mało, taka okazja to już pełen sponsoring przez całą noc hahaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Kolejka to za mało, taka okazja to już pełen sponsoring przez całą noc hahaha!W tym klubie gdzie baba z padalcem tanczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Rafał mi to tam ryba mogę i w kałuży łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Rafał mi to tam ryba mogę i w kałuży łowić O ile ma 4 hektary i metrowe szczupaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 W tym klubie gdzie baba z padalcem tanczy ?Baba z padalcem (białym) i knajpa "Od zmierzchu do świtu" ... to z filmu Quentina Tarantino o tym samym tytule. Polecam choć nie łowią w nim ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 O ile ma 4 hektary i metrowe szczupaki ?Oby dobre towarzystwo było ale o to chyba nie trudno ? Dobra koniec bycia miłym - kiedy sprzedajesz cc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Baba z padalcem (białym) i knajpa "Od zmierzchu do świtu" ... to z filmu Quentina Tarantino o tym samym tytule. Polecam choć nie łowią w nim ryb Ale element zapuszczania robaka wystepuje ? Mozna by to pod wedkarstwo podciagnac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Oby dobre towarzystwo było ale o to chyba nie trudno ? Dobra koniec bycia miłym - kiedy sprzedajesz cc ? Jak mi kupisz nowa Daiwe SSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Ale element zapuszczania robaka wystepuje ? Mozna by to pod wedkarstwo podciagnac Jak nie jak tak Edytowane 13 Maja 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 W tym klubie gdzie baba z padalcem tanczy ?Dokładnie tam. To właściwie walking distance od Oderki. Kilka świateł, po Podwalu piechotką i jesteśmy na miejscu. Tylko nie mają pewnie stojaków na kijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Jak nie jak tak Jak ty bys wytrzymal z moimi knobami z pianki ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Sprzetomaniacy, lowiecie cos czy tylko lans nad woda :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 oczywiście że lans - choć z CC większy bo błyszczy się jak psu jajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Np ostrojebce przydenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Leszcze z Was i tyle :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ty od Leszczy się odczep - porządna ryba na muchówce dobrze daje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Przecie to ta sama ryba i to z 2009... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Chyba zlot u mnie zrobimy :-D Bo inaczej zaden z Was nie ujrzy ryby w 2014 a w szczegolnosci Rafa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi