EMMS Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ujrzą, ujrzą - wystarczy odpalic filmiki z poprzednich sezonów i liczy się jak złowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja ostatnio w robocie oglądam tyle filmików, że w sumie nawet na ryby jeździć już nie muszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Polowili polowi nie boj zaby :-D Ale z tym zlotem w niemczyznie nie taki glupi pomysl - do berlina jakies 4 -5 h autostrada mam ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A z Berlina do mnie kolejne 600 :-D ale czemu nie, wody tu dostatek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 600 ? Na niemieckim paliwie i niemieckich autostradach to z 3 h jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Nowa maszyna na pokładzie.Pod jerki boleniowe.Kijek będzie pod nią zbrojony taki docelowy i mój firmowy.Designem będzie nieco nawiązywał do wędek Megabass XOR ze starej serii. Edytowane 14 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Michal, zalezy czm jedziesz :-D ale 3 godziny bylo by ciężko przy tych robotach drogowych :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 eee tam Wiesz jak moim znajomy byl w Niemczech i zatankowal swoja vectre go nagle zaczela palic 3 litry mniej i szla jak szatan hahaha - do teraz mam polewe z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Kamil ale tam jednego pasa ruchu chyba nie macie w każdą stronę Tomy , fajna zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A9 nie jest zla ale oni ciagle cos rozkopuja. Lepiej leciec od razu na Frankfurt Nad menem :-) Pierw A4 na zgorzelec, potem w kierunku Kassel A7 i na koniec A5 w kierunku FFM :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A Marcin sie nowym badylem nie pochwalil. Dawaj fotki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nowa maszyna na pokładzie.Pod jerki boleniowe.Kijek będzie pod nią zbrojony taki docelowy i mój firmowy.Designem będzie nieco nawiązywał do wędek Megabass XOR ze starej serii. P1190443.JPGŚliczniutki i powiem Ci , że nawet pod pewnego , znanego Ci kijka o tej samej nazwie, ładnie by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Robert, Errrrrrrrrrka, też będzie pasować ps.chyba i mi przybędzie Zillionik R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nowa maszyna na pokładzie.Pod jerki boleniowe.Kijek będzie pod nią zbrojony taki docelowy i mój firmowy.Designem będzie nieco nawiązywał do wędek Megabass XOR ze starej serii. P1190443.JPGTaki lekko ciepły hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) A Marcin sie nowym badylem nie pochwalil. Dawaj fotki :-) Łoj tam Łoj tam. Nie było czasu. Proszzzz. Specjanie pod topwaterki i popperki. Edytowane 14 Maja 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A9 nie jest zla ale oni ciagle cos rozkopuja. Lepiej leciec od razu na Frankfurt Nad menem :-) Pierw A4 na zgorzelec, potem w kierunku Kassel A7 i na koniec A5 w kierunku FFM :-)Trza wziąć trochę konserw turystycznych, mielonek tyrolskich i można jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nowa maszyna na pokładzie.Pod jerki boleniowe.Kijek będzie pod nią zbrojony taki docelowy i mój firmowy.Designem będzie nieco nawiązywał do wędek Megabass XOR ze starej serii. P1190443.JPGBędzie się działo, oj będzie. Nie za duże przełożenie Tomek pod jerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Rzucałem Tym Megabassem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 To było.. jak szybki seks bez zobowiązań.. Piękna praca, ugięcie miodzio, czucie przynęty mega.. Jestem pod wrażeniem . Marcin gratuluje patyka Na siłe przyczepiłbym się o krótki dolnik,ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dolnik specjalnie krótki. Świadomie. Ne rób mnie z mojego patyka jakiejś ladacznicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Kazdy megabas to suk** placisz, wymagasz, a na koncu sie zakochujesz Gratki patyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Trafne spostrzeżenie. Dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Łoj tam Łoj tam. Nie było czasu. Proszzzz. Specjanie pod topwaterki i popperki.Fajny ale ja wole EG xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dolnik specjalnie krótki. Świadomie. Ne rób mnie z mojego patyka jakiejś ladacznicy;) Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Jak się ma to się lubi to co się chce Ważne że Tobie pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 EG też wylądował w stajence jakiś czas temu. Jest różnorodność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi