meth666 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Marcin, jak tam eRka krecila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Steez mi chodzi po glowie xDO wlasnie ten kolega dzisiaj pod wiatr rzucal bez problemosa;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Marcin, jak tam eRka krecila? Dzisiaj odpoczywala. Bedzie w uzyciu w weekend. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 O wlasnie ten kolega dzisiaj pod wiatr rzucal bez problemosa;)Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaNapisz o nim coś wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jak na rybch wieje to zawsze w morde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jeziorsko wodę mi spuszcza do Warty i ryby znowu rozsiało po całej rzece.....nawet okonie trzeba sięgać z nurtu. Ale w weekend zamierzam powalczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Napisz o nim coś wiecej Fajny jest;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fajny jest;)Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaZaspokoiłeś moj apetyt na wiedze w 100% Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Hahaha;) sluchaj, jest maszyna jak sie patrzy. Wzorowo pracuje, rzuca jak ta lala, bardzo komfortowo lezy w dloni, wazy tyle co nic... wzorowo. Nic dodac nic ujac. Jak polaczysz go z dobrym varivasem kazda woda stoi otworem z rogalem na gebie;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Hahaha;) sluchaj, jest maszyna jak sie patrzy. Wzorowo pracuje, rzuca jak ta lala, bardzo komfortowo lezy w dloni, wazy tyle co nic... wzorowo. Nic dodac nic ujac. Jak polaczysz go z dobrym varivasem kazda woda stoi otworem z rogalem na gebie;)Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaWpadaj do mnie i wez go ze soba xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 http://www.mefistofishing.pl/megabass-is63l-lariat-left-p-1139.html Ten też cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Mnie bardziej hyper podchodzi... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) A mnie Zonda Hedgehog Marcin, RCS zamówiony : Edytowane 15 Maja 2014 przez meth666 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Jeżyk trochę bardziej UL i wyspecjalizowany pod lekkie łowienie. A i tak nigdzie nie ma dostępnego:( Edytowane 15 Maja 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Lariat ze szpulka honey comb albo FX68 ze szpulka ize od pixy tez super rozwiazanie. Mialem Zonde 68l fajny mlynek ale lariat jeszcze fajniejszy :-P Jeszcze 4h i wkoncu weekend ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Steez mi chodzi po glowie xDGdybyś go na głowie nie złapał , a interesowałaby Cię używka, to masz do mnie 170km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Lariat ze szpulka honey comb albo FX68 ze szpulka ize od pixy tez super rozwiazanie. Mialem Zonde 68l fajny mlynek ale lariat jeszcze fajniejszy :-P Jeszcze 4h i wkoncu weekend ;-)Ten weekend to u mnie jeszcze trochę... Zazdroszczę, ale z drugiej strony jak patrzę za okno chyba nie wszyscy się wybiorą nad wodę w polandzie. Letko pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Nawój.Jeszcze takiego nie miałem w żadnym Zillionie.Dla mnie super.Praca aż głupio bo chyba lepsza niż w Ryodze.Porównywalna z pracą dużej 2020 a lepsza niż w 1016 pod konkretnym wobkiem.Ergonomia-Zillion mi zawsze dobrze leżał.Myślę że trochę u mnie popracuje. Edytowane 16 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Naprawdę...klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Moj Zillion 100SHL ma podobne nawijanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Zillion "R" też nie najgorsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No wlasnie mialem napisac ze erka tez daje rade:) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A moja tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Trzeba zrobic taki temat jak jest w dziale spiningowym i wrzucac fotki jak nawijaja multiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wydaje mi się, że jednak jakieś znaczenie ma rodzaj plecionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi