Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Mi juz połbie chodzą Megabassy, BlackJungle i Lariat. Musze przyjać taktykę Tomiego i skupić się w sezonie na łowieniu a nie o skakaniu z jednych super maszynek na drugie. Poza tym podczas takich skoków, zawsze trzeba sporo dokładać...czy ta droga nigdy się nie skończy?!

Poza tym ja się pytam - gdzie jest wiosna?! W tamtym roku też jej nie było:(.

Edytowane przez PILOT
  • Like 1

Ja juz sobie narucham na moje mlynki :-) plan jest zacny zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce ;-)

Dzisiaj mialem dyzur nad woda i co mnie zdziwilo to moja corcia chciala jechac i wstala chwile po 5 rano :-o skubana sie trzymala i niechciala nawet do domu jechac :-) pacnelismy na szybko 2 esoxy, jeden spadl a jeden sie wogole nie zapial (gumis 23cm). Malej wcisnalem impalke i kazalem cholowac takiego podrostka :-D cos sie usmialem to moje :-) " taki maluch a zaraz mnie do wody wciagnie :-D " ale mala sie zaszczepila i chce jechac znowu :-)

• Like 1

Kurcze może też tak sobie zaczne dorabiać na sprzęt :lol: :ph34r:

Dzisiaj na rybkach była lipa......deszcz i wiatr, ale za to jakie zacne towarzystwo ;)  Następnym razem w taką pogodę zapewne z całym sprzętem skoczymy do pobliskiego pubu na piwko, albo dwa....albo lepiej dwadzieścia.

• Like 1

U mnie tez wialo ale bylo dosc cieplo. Nie no chce pacnac dodatkowe 1/4etatu ;-) Bo nie udoje na te moje zachcianki. Wlozylem w auto teraz 700€, urlop tez sie zbliza dużymi krokami. Co ja Wam bede pisal znacie to doskonale ;-) Podobno zarabiam nie najgorzej a mimo to na zakupy moj minister finansów odpala za malo :-P Dlatego inaczej rozwiarze problem :-D

Edytowane przez Predatorhunter

No ja sie do Wrocka i tak wybieram. Juz raz bylem na desancie i po za Rafalem mieszka tam jeszcze jeden dobry kumpel (@Homegeon) wiec sie jakis nalot zrobi. Tfu zlot ;-) :-P Ale najpierw musze uzupelnic braki sprzetowe :-D

Juz nam kur... niemcy raz nalot zrobili hehe :D 30 lat remontowali :D

• Like 2