Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Już całkiem poważnie, takie sytuacje mnie uczą pokory. Nawet na tych pewnych i bogatych (jeszcze) w ryby wodach , nigdy nie dam gwarancji (głównie kolegom, którzy jadą po raz pierwszy) na sukces. Ryby tam i u nas sa takie same i tak samo reaguja na różne czynniki. A jak do tego nie trafi się w dobry rejon na rozległej wodzie, skuteczną w danym czasie przynętę i sposób jej podania, to będzie  taka sama dupa jak na każdym innym łowisku. Byłem w Szwecji naprawdę wiele razy, były wyjazdy "tłuste" z metrówkami (największy 124cm i okonie po 50cm) ale i takie jak teraz.

Mam pewną swoją teorię na temat: czym się różni łowienie w Szwecji i Polsce? ... niczym. Z tą jedną różnicą że wiem, że tam są ryby tylko ja nie potrafię skusić ich do brania w a Polsce nigdy nie mam pewności czy nie mieszam tylko wody w pustej studni 

• Like 5

@Przemo pokrowiec sredni, inne serie maja lepszy :-P gdzie foty top waterka ;-)

Jak to mawiają " nie sądź książki po okładce" lub "liczy się wnętrze" ;) Oczywiście z pokrowcem to był taki mały żarcik sytuacyjny, a fotek nie zrobiłem, bo cały weekend byłem u Logana z m.pl, więc nie było czasu :D

Robercie a Tobie należy się opierdziel......Logan Cię tam kiedyś zapraszał. :P

Od razu tak ostro?... :( czasem coś się nie układa ale na całe szczęście mamy czas i można nadrobić ;)

A co do CC...sam mam stare CC51 i wątpliwość czy te "złote ząbki" są piękne, bo że dobre to na pewno :)

Panowie,

Ktoś reflekten na weekend w nadbużańskiej scenerii na bagnach Pana Mańka? @bazyloss, @meth666 - się zastanawiają i ustalają plany. Ostatni weekend czerwcowy - Mariusz pisze, że miejsca ma - trzeba się tam tylko wybrać. Ktoś chętny? Ja już zarezerwowałem, ogarnąłem zajęcia dla dzieci, żony, suki, pełen booking. Taki mini castowy zlocik?!?