PILOT Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Tomy - a właśnie, że lekko kanciata w porównaniu do poprzedniej. Ten z góry panel podłużny, płaski, dziurkowany sprawia, ze jest taka lekko kanciata/agresywna i dużo ładniejsza od poprzedniej. Praca miód malina. Panel boczny prawy wielkości 51, koło po lewej "potężne" wydaje się być. Do tej pory nr1 z wyglądu była dla mnie CC101DC pierwszej generacji i CardiffDC lecz ta je przebiła, wg mnie to taka nowoczesna-klasyka. Teraz tylko czekać na recenzje, już mi wiadomo, że 5g z niego lata miło teraz przydała by sie opinia górnego zakresu. Poprzednia 101 to zbierałem opinie, że mocarna jest. Póki co moja leży i czeka, albo zostanie albo zmieni właściciela... Andrzej Stanek - to nie są tanie rzeczy;), kosztuje wiele wyrzeczeń... Edytowane 10 Czerwca 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) To ja też się pochwale,dotarły do mnie dziś dwie zabawki(Wielkie dzięki dla @PILOTA i @bazylossa) KRÓL I DWIE KRÓLOWE SV Edytowane 10 Czerwca 2014 przez kogut 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dawaj znac jak TN sie bedzie sprawial, graty! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dzięki,myślę że w czwartek powinien mieć premierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 To ja też się pochwale,dotarły do mnie dziś dwie zabawki(Wielkie dzięki dla @PILOTA i @bazylossa) KRÓL I DWIE KRÓLOWE SV No i jak dla mnie to pozamiatane! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ale combo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Mi jak na razie Steezy i Zilliony nie przypadły do gustu wizualnie, podkreślę na razie;p, w tym hobby wszystko moze się z dnia na dzień zmienić było tak już nie raz bynajmniej u mnie:). Stezzy są coraz ładniejsze:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Oj tam @PILOT,one są przecież śliczniutkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Śliczniutkie na 1st u mnie są okrąglaczki jak na razie. Reszta niskich zwłaszcza tych nowych przypominają mi statki kosmiczne i inne batmobile, za bardzo kosmiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Kogut kozackie mlynki. Ja tez planuje powrot do steeza ;-) ale narazie juz inny mlynek ze stajni MB zaklepany :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Kamilu zdradź nam co takiego planujesz kupić do rebeliona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Pewnie Hyper Lariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Pewne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Nie Hyper Lariat :-) a FX68L ;-) Ppdpytalem, poczytalem i sprobuje bo inaczej sie nie dowiem a maszynka bardzo mnie ciekawi. Przez weekend rzucalemntroche Steez Flanker + Tatula JDM i kopara mi opadla. Lata z tej tatuli jak z katapulty, kumpel rzucal dobre 5-7m dalej od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Nie Hyper Lariat :-) a FX68L ;-) Ppdpytalem, poczytalem i sprobuje bo inaczej sie nie dowiem a maszynka bardzo mnie ciekawi. Przez weekend rzucalemntroche Steez Flanker + Tatula JDM i kopara mi opadla. Lata z tej tatuli jak z katapulty, kumpel rzucal dobre 5-7m dalej od nas.A nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 A nie mówiłem Dlatego chce wyprobowas FX'a :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 kupuj rzucaj i pisz Z checia poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 A ja, widzą z tego stoję po drugiej stronie "osi skrajności"...wczoraj kupiłem 40-to letni ABU 5001C Będzie do tego odpowiedni kijek ABU. (ale ze mnie zgred ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Robert podobno zycie sie po "40" zaczyna Ja wlasnie rozpakowywalem nowe przynety i tak sie zastanawiam po kij mi tyle... zielony zielony z brokatem zielony z piperzem , bardziej zielony z brokatem z piperzem, ciemny zielony z brokatem z piperzem i tak dalej i tak dalej ..... Chcialbym znowu zyc w czasach jak bylo 2 algi, gnomy 2 obrotowki i 2 woblery i mogels robic dniówke A jutro od 4 na sandacze !!!! Edytowane 11 Czerwca 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Robert jak lubisz odlschoolowy sprzet to taki Abusek to prawdziwy rarytasek ;-) Ja jednak wole rzeczy na czasie bo jeszcze chyba za mlody smark jestem Michal, mlynek lerzy zaklepany i czeka, planowo dopiero pod koniec lipca bedzie j mnie. Chyba ze pogonie Impale i CC to wtedy szybciej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 nie gon cc - jednym slowem szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Moje "Lajty" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 A z okrąglaków dla mnie jakoś kształt i forma Ryogi jest zdecydowanie fajniejsza od CC (również tego najnowszego) ".Robert jak lubisz odlschoolowy sprzet to taki Abusek to prawdziwy rarytasek ;-) Ja jednak wole rzeczy na czasie bo jeszcze chyba za mlody smark jestem .."Bardzo lubię, może nie z powodu wieku bo nigdy wcześniej nie łowiłem "antykami" ale z powodu wykonywanego zawodu. A rozrzut mam spory: niedawno kupiony MGX i Steez 103HL jak również Shimano Bantam z roku 1984 a teraz ten abus z 1974. Do tego stare uchwyty i teraz będzie kij na blanku (puste szkło, jedno skład) i uchwyt ABU z lat 70-tych Nie są to moje podstawowe kije! Ale powiem wam Panowie, że fajnie jest posmakować i boleśnie poczuć w dłoni tamte czasy (szkoda tylko, że ryby dzisiejsze ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Swięte słowa Robert Ale i tak muszę u Ciebie obmacać to Twoje złotko, czyli CC51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ja też wezme ryoge aby Roberta pokusic na nowa zabawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi