Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy - a właśnie, że lekko kanciata w porównaniu do poprzedniej. Ten z góry panel podłużny, płaski, dziurkowany sprawia, ze jest taka lekko kanciata/agresywna i dużo ładniejsza od poprzedniej. Praca miód malina. Panel boczny prawy wielkości 51, koło po lewej "potężne" wydaje się być.

Do tej pory nr1 z wyglądu była dla mnie CC101DC pierwszej generacji i CardiffDC lecz ta je przebiła, wg mnie to taka nowoczesna-klasyka. Teraz tylko czekać na recenzje, już mi wiadomo, że 5g z niego lata miło teraz przydała by sie opinia górnego zakresu. Poprzednia 101 to zbierałem opinie, że mocarna jest. Póki co moja leży i czeka, albo zostanie albo zmieni właściciela...

Andrzej Stanek - to nie są tanie rzeczy;), kosztuje wiele wyrzeczeń...

Edytowane przez PILOT

Nie Hyper Lariat :-) a FX68L ;-) Ppdpytalem, poczytalem i sprobuje bo inaczej sie nie dowiem a maszynka bardzo mnie ciekawi. Przez weekend rzucalemntroche Steez Flanker + Tatula JDM i kopara mi opadla. Lata z tej tatuli jak z katapulty, kumpel rzucal dobre 5-7m dalej od nas.

Nie Hyper Lariat :-) a FX68L ;-) Ppdpytalem, poczytalem i sprobuje bo inaczej sie nie dowiem a maszynka bardzo mnie ciekawi. Przez weekend rzucalemntroche Steez Flanker + Tatula JDM i kopara mi opadla. Lata z tej tatuli jak z katapulty, kumpel rzucal dobre 5-7m dalej od nas.

A nie mówiłem :P

Robert podobno zycie sie po "40" zaczyna :)

Ja wlasnie rozpakowywalem nowe przynety i tak sie zastanawiam po kij mi tyle... zielony zielony z brokatem zielony z piperzem , bardziej zielony z brokatem z piperzem, ciemny zielony z brokatem z piperzem i tak dalej i tak dalej ..... Chcialbym znowu zyc w czasach jak bylo 2 algi,  gnomy 2 obrotowki i 2 woblery i mogels robic dniówke :D

A jutro od 4 na sandacze !!!! :)

Edytowane przez meme174

Robert jak lubisz odlschoolowy sprzet to taki Abusek to prawdziwy rarytasek ;-) Ja jednak wole rzeczy na czasie bo jeszcze chyba za mlody smark jestem :)

Michal, mlynek lerzy zaklepany i czeka, planowo dopiero pod koniec lipca bedzie j mnie. Chyba ze pogonie Impale i CC to wtedy szybciej ;-)

A z okrąglaków dla mnie jakoś kształt i forma Ryogi jest zdecydowanie fajniejsza od CC (również tego najnowszego)

".Robert jak lubisz odlschoolowy sprzet to taki Abusek to prawdziwy rarytasek ;-) Ja jednak wole rzeczy na czasie bo jeszcze chyba za mlody smark jestem .."

Bardzo lubię, może nie z powodu wieku bo nigdy wcześniej nie łowiłem "antykami" ale z powodu wykonywanego zawodu. A rozrzut mam spory: niedawno kupiony MGX i Steez 103HL jak również Shimano Bantam z roku 1984 a teraz ten abus z 1974. Do tego stare uchwyty i teraz będzie kij na blanku (puste szkło, jedno skład) i uchwyt ABU z lat 70-tych Nie są to moje podstawowe kije! Ale powiem wam Panowie, że fajnie jest posmakować i boleśnie poczuć w dłoni tamte czasy (szkoda tylko, że ryby dzisiejsze ;) )

• Like 4