MRTNZ Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Marcin waga kija 128 - 131 gramów wiec mozna przyjac ze 129,5 o, Meme wrocil do doma;) przyzwoicie. bedzie draka nad woda;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Zbroje kijek u Dąbka pod sumka.Będzie X-Zoga 75 12kg max.300g. PE 3-4.Ostatnio na X-Zoga 7kg 120g miałem 180cm ale nie dałem rady.Ryoga 2020 na beton ale i tak trzeba było jeszcze kciukiem szpulkę hamować.Jestem pod wrażeniem mocy tych blanków.Miejscówka ma taki urok że trzeba w niej rybę zatrzymać,jak pójdzie w dół wpada w gardło gdzie jest mocne przyspieszenie nurtu i to jest po zawodach.Jak pójdzie w górę wpakuje się w gruz z drutami i też jest pozamiatane.Dlatego zestaw musi być bardzo mocny. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tomy a multik juz zdecydowales jaki bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Chyba Revo toro 51 NACL.Myślałem o Ryodze BJ ale podobno nie za dobrze się z niej rzuca., Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Mam Revo Toro 51 "w starej budzie". Co zmienili (poza kolorem) w nowym NACL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jakby sie zminiło krobe na normalna to by bylo lepie. Ale po co kombinowac jak jest revo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jeśli pytanie do mnie to ja nie chcę niczego zmieniać bo stary model jest rewelacyjny. Ciekawią mnie tylko ewentualne różnice na + jak i na - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 hmmm ? Robert nie było pytania samo stwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Że duża Ryoga nie dała rady..? W sumie kawał suma było + nurt. Ja już planuje sprzedać Ryoge2020+tuning i kupić nową CC201, u mnie głównie do jerkowania pod szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Nowa CC dobrze w dłoni leży....macałem 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jakby sie zminiło krobe na normalna to by bylo lepie. Ale po co kombinowac jak jest revo Ale co?by było lepiej?Lepiej by leciało z tej Ryogi BJ.Tam hamulec rzutowy jest nie za bardzo.Korbka to żaden problem a wolałbym Ryogę oj wolał!Ktoś chyba sprzedawał na jerku ale jakoś mi zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Trochę bałaganu narobiło się w naszych wpisach.Michał chyba pisał o różnicy między korbami w starym i nowym Toro. A ja chyba wstawiałem link z namiarem na używane Toro NACL? Sorki! i ja pomyliłem. To nie jest Toro Edytowane 15 Czerwca 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tomy chodzilo mi o to ze w ryodze BJ wystepuje problem z raczka - a mianowicie jej ciezarem ktory moze pod czas rzutu "zamknac" multik. A rzutowo to tam sa chyba 2 bloczki ryoge bj mial mirekoko - mirekok - dokladnie nie pamietam Robert chodzilo mi o korbe w ryodze bj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ta ryoga z tego co pamiętam poszła na giełdę... ale czy się sprzedała to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tomek na sumy pogadaj z Guzu czy ma jakiegos Aveta sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Panowie a co myślicie o wykorzystaniu starego procastera do trollingu za sumem?http://jerkbait.pl/topic/39537-daiwa-procaster-100hl/Wiem, że zupełnie inna półka cenowa niż młynki, które omawiacie ale ciekaw jestem waszej opinii. Czy według Was ta stara konstrukcja podoła takiemu zadaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tomek na sumy pogadaj z Guzu czy ma jakiegos Aveta sprzedac Z tego się nie da rzucać a multik bez wodzika mnie też nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Panowie a co myślicie o wykorzystaniu starego procastera do trollingu za sumem?http://jerkbait.pl/topic/39537-daiwa-procaster-100hl/Wiem, że zupełnie inna półka cenowa niż młynki, które omawiacie ale ciekaw jestem waszej opinii. Czy według Was ta stara konstrukcja podoła takiemu zadaniu?Maszyna podobno jest mocna ale czy na suma? do tego chyba za mała pojemność szpulki i moc hamulca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nowa zabawka ABU 5001C (1979)Rafał @dąbek , już zajmuje sie odpowiednim kijkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Cieżkie to to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 A gdzie tam. Tylko 330g. Jako ciekawostkę dodam, że nie tylko "kultowa" Ryoga ma terkotkę w szpuli...ten staruszek również!!! Ależ piękna, aksamitna muzyczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Gratki Robert, jak zwykle dajesz popalić Dasz pomacać w sierpniu,a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Złowię sobie tylko na Żarnowcu mamuśkę, rówieśniczkę tego multika i możesz macać do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Złowię sobie tylko na Żarnowcu mamuśkę, rówieśniczkę tego multika i możesz macać do woli Więc trzymam za słowo A co będzie jak nie złapiesz mamy?? Nie pomacam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Jak to nie złapię? Nie biorę tego pod uwagę! Będą brały ze zwykłej, babskiej ciekawości Edytowane 17 Czerwca 2014 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi