Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Zbroje kijek u Dąbka pod sumka.Będzie X-Zoga 75 12kg max.300g. PE 3-4.Ostatnio na X-Zoga 7kg 120g miałem 180cm ale nie dałem rady.Ryoga 2020 na beton ale i tak trzeba było jeszcze kciukiem szpulkę hamować.Jestem pod wrażeniem mocy tych blanków.Miejscówka ma taki urok że trzeba w niej rybę zatrzymać,jak pójdzie w dół wpada w gardło gdzie jest mocne przyspieszenie nurtu i to jest po zawodach.Jak pójdzie w górę wpakuje się w gruz z drutami i też jest pozamiatane.Dlatego zestaw musi być bardzo mocny.

Edytowane przez Tomy

Jakby sie zminiło krobe na normalna to by bylo lepie. Ale po co kombinowac jak jest revo :)

Ale co?by było lepiej?Lepiej by leciało z tej Ryogi BJ.Tam hamulec rzutowy jest nie za bardzo.Korbka to żaden problem a  wolałbym Ryogę oj wolał!Ktoś chyba sprzedawał na jerku ale jakoś mi zniknął. 

Trochę bałaganu narobiło się w naszych wpisach.Michał chyba pisał o różnicy między korbami w starym i nowym Toro. A ja chyba wstawiałem link z namiarem na używane Toro NACL?

Sorki! i ja pomyliłem. To nie jest Toro :huh:

Edytowane przez BOB1

Tomy chodzilo mi o to ze w ryodze BJ wystepuje problem z raczka - a mianowicie jej ciezarem ktory moze pod czas rzutu "zamknac" multik. A rzutowo to tam sa chyba 2 bloczki :P

ryoge bj mial mirekoko - mirekok - dokladnie nie pamietam :P

Robert chodzilo mi o korbe w ryodze bj :D

Panowie a co myślicie o wykorzystaniu starego procastera do trollingu za sumem?
http://jerkbait.pl/topic/39537-daiwa-procaster-100hl/

Wiem, że zupełnie inna półka cenowa niż młynki, które omawiacie ale ciekaw jestem waszej opinii. Czy według Was ta stara konstrukcja podoła takiemu zadaniu?

Panowie a co myślicie o wykorzystaniu starego procastera do trollingu za sumem?

http://jerkbait.pl/topic/39537-daiwa-procaster-100hl/

Wiem, że zupełnie inna półka cenowa niż młynki, które omawiacie ale ciekaw jestem waszej opinii. Czy według Was ta stara konstrukcja podoła takiemu zadaniu?

Maszyna podobno jest mocna ale czy na suma? do tego chyba za mała pojemność szpulki i moc hamulca?