meth666 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgadzam się z Kamilem.. Aldek Mg nie jest zły ale zmiana Curado na niego to nie nie jest jakaś mega zmiana. Gdyby to była CC albo Aldek BFS XG to zupełnie inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To kupka z papierkami zostaje....niech się rozmnażają z zaciszu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jakie plany panowie na weekend? Ja jutro od 8-10 dorobic a potem na moj najlepszy i jedyny Ciurek :-) tym razem samemu ale tez mysle dam rade :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Postaram się wrzucić jutro moją nową trójcę Przemek, tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A slownie mozesz juz teraz wspomniec :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A slownie mozesz juz teraz wspomniec :-PHihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dowiem się dokładnie to napisze jaki, ale były MG7 i jakieś bez 7 w nazwie i to chyba tenTe 7 w nazwie to przełożenie (7 do 1) Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Mysle ze wszyscy wiedza o co chodzilo z ta 7 w nazwie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Wybiera się któryś z was na złot castingowy u Gawła na Żarnowcu??? Ja będę :rockon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Na 100% jestem (chyba że jakiś kataklizm będzie...ale odpukać) Edytowane 20 Czerwca 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jo tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 A kiedy to, bo niedoinformowany jestem? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 22-24.08.2014r.Będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Marcin wpadnij będzie niezła zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Juz nad tym pracuje;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 To pracuj szybko bo liczba miejsc ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mission Complete Evergreen Temujin Crossfire The Rebellion + Megabass FX68LO Multiku skrobne cos wiecej jak polowie ale pierwsze wrazenie bomba. Deckiel nie najmniejszych luzow, kunstrukcja lerzy super w lapce i optycznie juz dawno mnie interesowal. Zobaczymy jak sie zgraja z kijkiem :mrgreen: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Piękny i zabójczo czarny zestaw, Gratki Kamil Skrobnij,skrobnij na temat multika - leeeeeeeeci pewnie z niego jak nie wiem co Edytowane 23 Czerwca 2014 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wszystko jest tak jak lubię. Klasa !!!!!Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) T3 Air po tuningu Gratki Ładnie sobie działasz Kamil Edytowane 23 Czerwca 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ale to chyba nie jest wyjsciowo air, tylko t3? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Taaak. Od razu jak zobaczyłem tego Megbassa pomyslalem T3 Air po tuningu... reszta rodziny T3 Ballistic / 1016L wogóle mi nie przypomina tego Megabassa . Tylko właśnie T3 Air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 T3 Air po tuningu Gratki Ładnie sobie działasz Kamil MB FX 68 niema nic wspolnego z T3 AIR... Moze tylko obudowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Baza byla T3ballistic/T3 . Ale jednak troche chlopaki z MB mieli inna wizje. Inna szpulka, inne przelozenie ale taki sam nawoj jak t3. Po 2h rzucania moge powiedziec ze multis bajka. Odleglosci porownujac np. Z zillionem r nie byly jakos drastycznie dluzsze ale rzucalo sie bardziej na luzie. Multis idealnie lerzy w lapce i pasuje super do Rebelliona. Hamulec 3d + Magnetyk super sprawa bo rzuca sie naprawde bezstresowo i ciezko o brode. Praca maslana i az mi sie moj stary steezik przypomnial :-) Bedzie trzeba nabyc steeza znowu haha. Ogolnie pozytywne wrazenia i jestem osobiscie zadowolony z wyboru ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Napisz jeszcze jak chodzi mechanizm podnoszenia klapki? Masz wrazenie delikatnej konstrukcji, czy raczej pewnej? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi