Gugcio Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pewniak, macalem, bujalem i nie ma rzadnych luzow. Tego balem sie najbardziej ale kolega mnie zapewnil ze to bezpodstawny strach i zaryzykowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Kamil dokup szpule SV ,konford zutowy i odleglosc gwarantowana wiem po posadam. Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 A to MB nie dal swojej tuningowej szpulki?!? SV mam i sobie chwale owszem w Steez'ie, ale Yuki raczej zawsze dba o szpulki w swoich maszynkach... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 orginalna jest ok ale sv lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wlasnie taka SV chodzi mi po glowie a najlepiej steez sv :-) ale musze przystopowac bo trzeba nazbierac na jakies Echo :-) Brakuja mi jeszcze 3 zestawy do pelni sczescia :-D Ale do cierpliwych swiat nalerzy. Jeszcze chcialem se nowa dziarke bachnac o Jezusie :-o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Nowa dziara o Jezusie....strasznie religijny jesteś Fajny zestawik. Multik wygląda kosmicznie.... w MB chyba lubią dawać przezroczysty panel boczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Nawet kiedys chcialem zostac Ministranten ;-) Tak ITO lubi takie bajery w formie przezroczystych dekielkow. Ktos tu mial sie na weekend chwalic nowym sprzętem :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Hihihi jutro poleci fotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Kto chce kupić moja CC xD ? Hehe podoba mi sie ten fx68l xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tyle razy Ci mowilem zebys dokupil cos a nie wymienial bierzace kombo chcesz cale zycie z jednym kijkiem biegac? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Hihihi jutro poleci fotka No i co z tą fotką, obiecujesz i co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Kto chce kupić moja CC xD ? Jak po taniości to pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak po taniości to pomyślę Po starej znajomosci 2 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Po starej znajomosci 2 tys Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Ugly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 @Meth gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 @Meth gdzie fotki? Jeszcze skleja sprzęt z bibuły i kawałków bąbek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jeszcze skleja sprzęt z bibuły i kawałków bąbek;)mistrz origami powiadasz Marcin? czemu Ryoszke gonisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Kto goni Ryogę i gdzie???i jaką???Ok. już znalazłem szkoda że nie HL do strzału bym ją łyknął.Rafał ten CC jak Ci nie pójdzie to może wezmę na zimę do podlodówki. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tomy, jakby była HL to na pewno bym dał Ci znaka;) Gonię, bo chcę wypróbować inne opcje, poza tym round nie pasi mi do końca. Ergonomicznie wolę plaskate. Także będę zaraz robił wyliczankę i zobaczymy na którego bęc. A Mistrz Origami zawija pewnie teraz w sreberka haha;) Misiek, Ty tak straszysz i straszysz od kilku dni i co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Jakbym kupował niski profil to tylko Steeza.Co do Megabass FX68L fajny ma prawie wszystko ALLRound,max cast,low cast i klapki.Optycznie miód ale żeby multiki MB jak by nie brał limitowane były robione w Thailand to już jest przegięcie. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jakbym kupował niski profil to tylko Steeza.Toż już dwa w stajni Tomek są, teraz mocny focus mam na MB w tej samej bazie lub LTD SV. nie lubię tylko jak coś leży odłogiem, więc Rjoszka powinna trafić w dobre ręce, które zrobią z niej pożytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Spokojnie miała być maszynka wczoraj,dzisiaj a okazało się że będzie jutro Także jeszcze trochę Was postraszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 E Misiek to będzie jakiś stiziak. Stawiam browara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Toż już dwa w stajni Tomek są, teraz mocny focus mam na MB w tej samej bazie lub LTD SV. nie lubię tylko jak coś leży odłogiem, więc Rjoszka powinna trafić w dobre ręce, które zrobią z niej pożytek.No to MB na bazie Steeza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 JESZCZE nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi