Gugcio Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tomek FX made in thailand bo tam klepia t3 wiec innej opcji nie bylo a nie od dzis wiadomo ze mlynki mb klepane sa przez daiwe. Mimo to musze przyznac ze spasowanie na najwyższym poziomie i mysle ze bedzie mi sluzyl tak jak Zillion R ktory jest ze mna ponad 3 lata :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 No to MB na bazie Steeza.IS71HL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Albo is63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Lub nowosc FX73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Albo is63Nie będę trzeciego kręciołka brał z tym samym przełożeniem. Ten odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Lub nowosc FX73boję się klapki... Wiem, Kamil przekonuje, ale jakoś tak dopóki nie zobaczę, nie zaufam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Sam sie balem ale widze ze niepptrzebnie. Podjedz, polowimy i sam zobaczysz :-) Jako ze meth to mistrz napiecia to ja wrzuce fotke taka paskudna ale jest :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A co toto po prawej?!? Wiesz co... Wstyd R-ka rządzi nie? Moja chwilowo w piachu odpoczywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Rka rzeczywiscie kozak. A z prawej to moj najczesciej uzywany zestaw :-P naturalnie Everek bo nic innego sczescia nie daje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 zmotywowałeś mnie tym zdjęciem, więc ereczkę właśnie wyczyściłem (na ile pozwala mi cierpliwość i kunszt, najważniejsze że już nie zgrzyta), będzie na weekend do Mańka na bagna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Misiek , bedzie nie fajnie jak do srodka dostalo sie troszke piasku na przekladnie a Ty sobie bedziesz tak krecil Kiedy Erke sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 na pierwsze oko jest ok, mam nadzieję że piach był tylko po wierzchu. dostał ostrą lewatywę więc powinno być ok. NIGDY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ta R-ka u mnie lowi caly rok, esoxy, sandaly i okonie na ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) A ten sprzęt chyba jednak nie będzie łowił... zasługuje na gablotkę ABU RECORD 1500 MODELL A produkcja 1943-46. Brudny ale absolutnie sprawny niestety brak jednej nakrętki regulacji luzu szpulki (może ktoś pomoże gdzie mam szukać?) W drugiej nakrętce wstawiony jest rubin (? naturalny czy syntetyczny?) Tak jak w dawnych zegarkach, opiera się na nim końcówka osi szpulki. Łożysk- brak, zwolnienia szpuli- brak, hamulca walki- brak, blokady biegu wstecznego- brak, włącznik terkotki - jest! PS Shimano Exsence DC nie będę się chwalił ... bo niby czym? w porównaniu z tym? Edytowane 25 Czerwca 2014 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kompletnie nie moj swiat ale gratuluje kolejnego obiektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Większość tego co trzymam w szafce.. P.S Nie wszystko moje Record fajnyyy , nic nie ma więc nie ma co się zepsuć Edytowane 25 Czerwca 2014 przez meth666 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Prywatnie , podstawową formą mojego relaksu jest wędkarstwo. Zawodowo zajmuję się zabytkami.A + B = takie wynalazki (jednak gwarantuję że na co dzień nie mam zamiaru łowić non stop takim sprzętem ... co ja bym zrobił z CC, Steez, Type R itd? ... wyprzedaż?!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Misiek a co czesc od zony? Dawaj wiecej fotek i co jest nowe? T3Air? @Robert rezerwuje Steeza :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 T3 Air jest prawie że nowe Chciałbym żeby było od żony Dałbym jej Revo Toro 61 a sam popylał z Aire'm. Air jest do nasmarowania/wyczyszczenia/naoliwienia.. Przyznam, w środku sucho i chodzi jak mały Zetor.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Większość tego co trzymam w szafce.. P.S Nie wszystko moje Record fajnyyy , nic nie ma więc nie ma co się zepsuć Miło pójść do łóżka z takim towarzystwem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Najbardziej polubiłem Abu Revo Elite Aurora Katsutaka Imae Chodzi lepiej niż Steez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Najbardziej polubiłem Abu Revo Elite Aurora Katsutaka Imae Chodzi lepiej niż Steez niemozebycto... cos Ci sie po...mylilo Misiek Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 To to prawdziwy JDM sprzed 5 lat Nie to co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kurde mialem 2 revo, nic z polki high end ale jakos zaden mi nie podszedl. W sumie to byly tylko revo S, Stx ale lowilem tez premierem i jakos mnie odrzucalo Rozpieszczony jestem chyba :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Może kolory nie te ale za to jak kręci Kręciłem wieloma.. ale to to zabija , uwierz Marcin Edytowane 25 Czerwca 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi