Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nic, dbam od nowosci i ciagle kreci jak po wyjeciu z kartonu. Na zime musze lozyska powymieniac bo juz sie glosne zrobily. Dla mnie Rka to taki wiekszy Steez :)

Nie miałem nigdy Steez-a,żałuję :( może kiedyś :) ale, mam eRkę od niedawna i naprawdę świetnie kręci :wub:

Jak by pogonil CC nie bylo by floggera bo wszystkie transakcje musze ja zatwierdzic i zrealizowac. Nowke Floggera w takich pieniazkach nie jest latwo wyrwac ale sie udalo a ze cyc nie jest godzin EG bedzie steez :D Ja juz tez cos kolejnego zaklepalem bo kumpel troche przerzedza las a obiecal mi ze jak bedzie sprzedawal "ten" kijek to jestem pierwszy. Wkoncu pomoglem mu go wybrac i nagralem deal :)

Prezes Czuwa Michal bo chlopak jak mi plan napisal to spadlem z krzesla :D nie Rafka :P W kazdym badz razie Cieszy mnie to ze powoli zrozumial ze jednym kijem to sobie mozna w mrowisku pogrzebac nic wiecej. Teraz odkrywa nowe rewiry a co za tym idzie paleta gatunkow jak i metod sie powieksza. Beda z niego ludzie. Jak przeprowadze pacyfikacje to cyc wpadnie do mnie na kilka dni, przynajmniej tak mowil ;)

Nie L-ka zostaje do wobków ze sterem. :) i do niektórych boleniówek które dobrze prowadzić wolno.Zostają wszystkie Ryoszki i czekam na 50tkę wcześniej czy później mam nadzieję wypuszczą.Daje czas Japończykom do przyszłego roku!Jak nie to dojdzie do Steez.Jak dla mnie to są dwa multii którymi warto sobie "głowę zawracać"

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Wariactwa ciąg dalszy :unsure: Do czego ja to zastosuję to...jeszcze nie mam zielonego pojęcia :rolleyes:

Powiększenie "retro kolekcji". icon_biggrin.gif Świeżo odebrana przesyłka z Holandii : Quantum 1421MG (made in Japan 1984)-potęga mocy, oraz Daiwa Procaster PMA 33SL (Made in Japan ok. 1975). W przypadku tej Daiwy, zwracam uwagę na "otwierający" się wodzik. Teraz mamy podnoszące się klapki i wodziki "T" Tutaj już wtedy plecionka nie dotykała niczego przy wyrzucie przynęty icon_wink.gif 

post-52107-0-97308000-1405186872_thumb.jpg

post-52107-0-99483800-1405186974_thumb.jpg

post-52107-0-24313600-1405187092_thumb.jpg

post-52107-0-23150300-1405187123_thumb.jpg

post-52107-0-63402300-1405187155_thumb.jpg

• Like 2