Gugcio Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Swojego czasu w DE kazdy mial Volkey BFS jak byly nowoscia ale moda jak kazda inna minela dosc szybko. Ja pozostalem wierny swoim konstrukcja i nje zaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Tak sie dzisiaj bawilem niestety wyniki prawie ze zerowe [emoji20] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A mi ostatnio wkręciły się popperki, wczoraj walczyłem głównie z wiatrem prosto w twarz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Uwielbiam taką zabawę. Gratki Ale Pluszczańskie okonie nie chcą w niej uczestniczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A ja dzisiaj dostalem swoja zabawke : https://imagizer.imageshack.us/v2/94x94q90/c/r/910/b60d86.jpg Wiecej fotek wrzuce jak dorwe dobry aparat , kij bajka! Pierwsza mysl - po co zamowilem kij 20lb do 1oz skoro mam Steeda 16lb do 3/4 oz przeciez to prawie to samo , Flogger jest 10 razy szybszy i 3 razy mocniejszy ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A mi ostatnio wkręciły się popperki, wczoraj walczyłem głównie z wiatrem prosto w twarz. Chcesz sprzedac steeza ? Szkoda go na ten kijek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Rafał, kijek mogę sprzedać skoro tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) BOB taki antyk jak coś jest u mnie.P1210162.JPGP1210159.JPGP1210161.JPGOczywiście było jasne czym to się skończy Edytowane 25 Lipca 2014 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Kupiłeś z poduszką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Myślę, że na tej poduszeczce śpi pewna, ruda mordka ale co tam (możesz ja zobaczyć w wątku o budowie przynęt...Tomy Hand Made...) Edytowane 25 Lipca 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Zaraz zaczniecie wracac do nokii 3310 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Masz na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Zawsze noszę ze trzy w kiszeni - do samoobrony oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Zawsze noszę ze trzy w kiszeni - do samoobrony oczywiście Chyba w plecaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja mam 6310i zakup hurtowy 9 szt i po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dorobisz kotwiczki i będziesz jerkował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dorobisz kotwiczki i będziesz jerkował nie no już są zagospodarowane ;-) a i od ciężkiego łowienia powoli odchodzę haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Myślę, że na tej poduszeczce śpi pewna, ruda mordka ale co tam (możesz ja zobaczyć w wątku o budowie przynęt...Tomy Hand Made...)Ten psiaczek to klient w gabinecie mojej żony.Sprzęcior spakowany leci w poniedziałek.A to nowy nabytek a do lżejszych zastosowań pomyślę może nad Lariatem. Edytowane 26 Lipca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Tomy, jednak widze dotrzymales slowa i nabyles linka;) dawaj znac jak sie sprawuje od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Piękny już jako przedmiot sam w sobie Wygląda jak "Facet w Czerni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Piękny już jako przedmiot sam w sobie Wygląda jak "Facet w Czerni" Jak facet w czarnej dzungli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Dobra jak murzyn w czerni w czarnej dżungli,nocą. Edytowane 26 Lipca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ja byłem dzisiaj pomęczyć nowy nabytek : Bohater dzisiejszego wypadu i Jokerowy Fario70 na którego się skusił : Jedni uważają że warto jest mieć Asy w rękawie - ja wole Jokery : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Cały zestaw pewnie "gra i trąbi"?! A i "wobeski" bardzo klawe. Napisz mi słówko na temat kijka.(zastanawiam się nad Raptorem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Tomy super design tego Maj Bassa daj znać jak będzie nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi