RafałWrocław Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Cały zestaw pewnie "gra i trąbi"?! A i "wobeski" bardzo klawe. Napisz mi słówko na temat kijka.(zastanawiam się nad Raptorem) Zestaw czeka jeszcze na Steeza 100HL , CC zabralem na Floggera zeby zbadać temat Kij bajka : Lekki jak piórko , wykonianie niczym nie odstępuje od mojego EG , jak na kij 20lb z ciężarem wyrzutu do 1oz jest nieziemsko czuły , mocny jak diabli a 7g wobler lata jak z katapulty - nie rozumiem jeszcze tego kija ale jest boski. Zastanawiam sie czy Steeda nie wymienić na coś z serii Steez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 !Pod koniec sierpnia podepnę swojego 103HL pod oferowanego Raptora...i straszne jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ja bilem sie z myślami czy zakupic BlackJungle ale na szczescie przeszło na razie, TomyTomy napisz czy coś po testach, kolor fajny, tez sie niebawem czyms pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Nest co poogladac Chlopaki ;-) Ja narazie musze przystopowac sprzetowo bo kupilem z zona mieszkanie i jak wiadomo beda inne wydatki. Ale po przeprowadzce w nowym roku bede mogl.sobie czasem na jakas pierdolke pozwolic pewnie :-D za 4h na rybki, hura ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ten psiaczek to klient w gabinecie mojej żony.Sprzęcior spakowany leci w poniedziałek.A to nowy nabytek LINBJ_2_12s.jpg a do lżejszych zastosowań pomyślę może nad Lariatem.przyjmuje zaklady = kiedy maszynka pojawi się na giełdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Ryoga 1016[LiN10] to jest dla mnie numer 1. na Rapy i raczej się nie pojawi ten multi na giełdzie.Wchodzi w miejsce jednej Ryogi.Przemyślę temat czy mi potrzebna 2020 przy Bolkach.Jak zdecyduje się ją sprzedać wskoczy coś do lżejszego łowienia hyper lariat albo coś w tych klimatach. Tym bardziej że Steez za mną chodzi już długi czas.Poradzę się Bazyllosa to jest bardzo dobre źródło rzetelnych informacji.Co do kijaszków.Czekam na patyczek od Krzysztofa Boron 2,30m 7-30g w jednym kawałku.Jak spełni moje oczekiwania [chciałbym tego bardzo] to wejdę w ten temat.Jak nie spełni wracam do patyków JDM. ...w sumie mógłby ogarnąć średnio wagowe woblery i lekkie [po zakupie szpulki] Edytowane 27 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ciesze sie Rafal ze kijek pasuje i ze po raz kolejny udalo mi sie polecic Ci kij Który spelnia twoje oczekiwania. Teraz tylko mlynek znajdziemy i bedzie git. No i pochwal sie wkoncu Costumkiem :-P Dzisiaj meczylem zabola ale bez rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dzisiaj FXik zaliczyl pierwsze hole. Nie byly to jakies potwory ale Rebellion troszke sie ugiela [emoji4] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja dla relaksu postanowilem nasmarowac CC51 i malo mnie krew nie zalala xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja dla relaksu postanowilem nasmarowac CC51 i malo mnie krew nie zalala xDCo tam się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Co tam się stało ? Zaje... zawleczki ale na szczescie przewidzialem to i kupilem ich na zapas moga sobie strzelac po pokoju ile chca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Małą pesetą zdejmujesz i jest spokój ... A grzebałeś paznokciem coo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Małą pesetą zdejmujesz i jest spokój ... A grzebałeś paznokciem coo ? Właśnie małą peseta ale i tak strzela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Zestaw czeka jeszcze na Steeza 100HL , CC zabralem na Floggera zeby zbadać temat Kij bajka : Lekki jak piórko , wykonianie niczym nie odstępuje od mojego EG , jak na kij 20lb z ciężarem wyrzutu do 1oz jest nieziemsko czuły , mocny jak diabli a 7g wobler lata jak z katapulty - nie rozumiem jeszcze tego kija ale jest boski. Zastanawiam sie czy Steeda nie wymienić na coś z serii Steez Robert, odnosnie Steez'ow proponuje uklonic sie do Kamila, on wie o tych kijach naprawde duzo i z pewnoscia Ci pomoze. Ja korzystam z jego porad i wychodze na tym bardzo dobrze. Dzieki Bazyl;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Nie ujmujac Kamiliowi nie jest jedynym zawodnikiem co ogarnia temat ;-) jak by nie bylo floggerka ma Rafal dzieki mnie i z mojej rekomendacji :-) nowke za taka kase jaka mu go wyrwalem to bylby grzech nie kupic. Nastepny konzept juz z Rafalem obmyslamy :-) bo na przyszly rok jak wpadnie na moje rewiry to musi byc odpowiednio wyposazony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 U mnie też coś obrodziło, trochę pomacam a nawet zostawię coś, ANTARES HG u mnie zostaje na stałe:) reszta na sprzedaż idzie. Czekam jeszcze na szpulkę Yumeya do antka z czerwonymi rantami, Antek będzie pracował perzy dwóch patykach od 10g w górę. Jest zadowolenie i ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 To sie nazywaja zakupki :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A takie tam;PPP... Chciałem zostawić wszystko ale zostaje jedyny i niepowtarzalny bo po prostu je zastąpi oba jak dojdzie szpulka tuningowa. Jeszcze coś do L casta od 4g CardiffDC nie schodzi u mnie z pierwszego miejsca jak na razie i chyba będzie kupowany bo ciężko mi coś wybrać no chyba, ze Scorpiona 1001XT stuninguje bo mi się też podoba i kasa mniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Szalejesz Pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A ile radości...)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja wczoraj puscilem z dymem kilka takich Antkow ale niestety nie na sprzecik :-( jaki ten swiat niesprawiedliwy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja z kolei mam dylemat co wybrac... flatbacker czy cyclone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie pomoge bo MB to nie moja bajka ale zycze Ci jak najwiecej takich dylematow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja z kolei mam dylemat co wybrac... flatbacker czy cyclone...20140804_193810.jpgPodeślij mi oba sprawdze i dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Obydwa maja bardzo podobne charakterystyki, wlasciwie identyczne. Tyle ze jeden krotszy, drugi dluzszy ot dylemat. Chyba zostawie sobie krociaka, a cyclone pojdzie do dobrych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi