BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja czasem jestem dobrym człowiekiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Obydwa maja bardzo podobne charakterystyki, wlasciwie identyczne. Tyle ze jeden krotszy, drugi dluzszy ot dylemat. Chyba zostawie sobie krociaka, a cyclone pojdzie do dobrych ludzi.Tez wole krotkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja czasem jestem dobrym człowiekiem... Robson zapamietam. Ale to nie oldskul;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A jakie Marcin te kijaszki mają długości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Robson zapamietam. Ale to nie oldskul;)Gdybym miał jechać tylko tymi starociami to zamiast emerytury dostał bym prędzej rentę inwalidzką na komisji ortopedycznej dlatego też "coś tam coś tam" bliższego współczesności mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja z kolei mam dylemat co wybrac... flatbacker czy cyclone...20140804_193810.jpgA czy przypadkiem cyclone niema dluzszej raczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Gdybym miał jechać tylko tymi starociami to zamiast emerytury dostał bym prędzej rentę inwalidzką na komisji ortopedycznej dlatego też "coś tam coś tam" bliższego współczesności mam Nie bądź taki skromny, nie bez powodu w niektórych kręgach masz pseudo STEEZ , BOB STEEZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Do tego śliczna elitka ze złotym napędem o phenix'ach, mgx'ach i mhx'ach nie wspomnė Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) A jakie Marcin te kijaszki mają długości ? cyclone 6'6", flatbacker 6'2" Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Obie dlugosci sa poreczne wiec zostawilbym oba ale jak juz wspomnialem ja sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A czy przypadkiem cyclone niema dluzszej raczki?dokładnie tak jest, nie mierzyłem ale w okolicach 1 cala dolnik jest krótszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 dokładnie tak jest, nie mierzyłem ale w okolicach 1 cala dolnik jest krótszy.Dlatego do agresywnego prowadzenia top waters i jerkbaits zostawilbym flatbecker ...cyclone za to sprawdzilby sie lepiej do przynet typu blachy,crankbaits i gleboko schodzacych jerkbaits...Latwy wybor , zostawic obydwa ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Greg jak zwykle prosto i na temat;) potestujemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A macie jakiś typ na kija 2 max 3 oz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Typow mam wiele ale ty wybredny jestes :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 A macie jakiś typ na kija 2 max 3 oz ?A bedziesz miał czas łowić "tyloma" kijami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Oto jedne z wartości nieprzemijających:Tales z Miletu, Erazm z Rotterdamu i ... Multik z Bakelitu PENN no. 85 (ok. 1940-43) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Oto jedne z wartości nieprzemijających:Tales z Miletu, Erazm z Rotterdamu i ... Multik z Bakelitu PENN no. 85 (ok. 1940-43) PENN produkował ten młynek jeszcze w latach 80tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Zgadza się ale tylko pierwsze wersja były całe z bakelitu. A we wnętrzu tylko stal i brąz. Potem pojawiają się szpule metalowe nie lakierowane potem zaczęli lakierować i panele boczne również pojawiły się metalowe. Również uchwyt rączki przybrał zupełnie inną formę. Wnętrze (mechanika) uległa bardzo nieznacznym zmianom. Musiało się sprawdzać , skoro produkowali przez tyle lat. Ta szpulka waży ok.65g, nie wsparta jest na łożyskach kulowych a obraca się super płynnie i cichutko. Całość waży ok 370g więc UL to to nie jest Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Orzeł wylądował.Małe modyfikacje z mojej strony. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jakie wrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jadę nad wodę.Nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A bedziesz miał czas łowić "tyloma" kijami Oby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Orzeł wylądował.Małe modyfikacje z mojej strony. P1210447.JPGP1210451.JPGP1210455.JPGZdrowa maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A ja tutaj z bakelitem wyskakuje?! Fajnie to wygląda tylko napisz jak z tego lataGratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi