maniek1972 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Cacy cacuszko Tomy ps.chyba swoją czarnym "szprajem" prysnę a co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Lata podobnie jak z małej Ryogi.Wydaje się być od niej lżejszy i jeszcze bardziej zwarty.Tu już nie ma żadnych luzów nawet tych technicznych.Jestem zadowolony.Następny będzie niski profil Megabass-Lariat ale jeszcze nie wiem który. Tak trochę lżejszy 192g a Ryoga 1016 210g Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tomy a jest luz na szpulce przód-tył? nie wiem jak to sprecyzować ale wiesz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Lata podobnie jak z małej Ryogi.Wydaje się być od niej lżejszy i jeszcze bardziej zwarty.Tu już nie ma żadnych luzów nawet tych technicznych.Jestem zadowolony.Następny będzie niski profil Megabass-Lariat ale jeszcze nie wiem który. Tak trochę lżejszy 192g a Ryoga 1016 210gA nie 255 g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Niezła maszynka Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Kuźwa tam musi być luz.Szpuli na sztywno to bym nie chciał.To ma przede wszystkim jednak łowić. .Nie ma żadnych ani mikro luzów tam gdzie inne młynki mają i które ma też Ryoga 1016.Dokręcasz hamulec kciuk na szpuli korbką próbujesz przód tył i zero ani mikro luzu to samo po osiowy na korbce-zero.Na przekładni-zero.Potrząśniesz młynkiem nic nie słychać jak by w środku nic nie było.Komfort łowienia-super te parę gram jednak robią różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A nie 255 g ?a może i tak.MB odczuwalnie lżejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Super, czyli zakup strzelony w dychę. Czy w Megabasie jest coś na kształt większej Ryogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 a może i tak.MB odczuwalnie lżejszy.1016HL 255g , megabass 250g rożnica niewielka - przy stalowym body nie da sie dużo z wagi zejść - nawet tuning niewiele daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie ale ja będę sprzedawał dużą.2020HL praktycznie nówkę.Największe woblery jakie będę robił to 10cm 20g duża jest w taki układzie zbędna a bardziej potrzebny Lariat z płytką szpulą pod przyszły asortyment jaziowo/kleniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) 1016HL 255g , megabass 250g rożnica niewielka - przy stalowym body nie da sie dużo z wagi zejść - nawet tuning niewiele daje A ch...j wie ważne że ten mi się bardziej podoba. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tomy, wiesz już kiedy będziesz chciał oddać 2020 i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A ch...j wie ważne że ten mi się bardziej podoba.To megabass słabo sie przykłada do opisów http://www.megabass.co.jp/site/products/lin-black-jungle/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Teraz mogę oddać.Rzuć propozycję na priv.Młynek zero rys na rybach był raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) To megabass słabo sie przykłada do opisów http://www.megabass.co.jp/site/products/lin-black-jungle/albo wagę mam zrąbaną.Rafał dla mnie liczą się przede wszystkim ryby i efekty a one są nawet i przy wadze 250g.Multi który nie łowi choćby nie wiem jak wyglądał to i tak jest gówno wart.Najważniejsze-Bazyllos wielkie dzięki za ogarnięcie tematu. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 albo wagę mam zrąbaną.Rafał dla mnie liczą się przede wszystkim ryby i efekty a one są nawet i przy wadze 250g.Multi który nie łowi choćby nie wiem jak wyglądał to i tak jest gówno wart.Najważniejsze-Bazyllos wielkie dzięki za ogarnięcie tematu.Bardziej chodzilo mi o to ze megabass robi opis 250g a waga pokazyje 190z kawalkiem to cos jest nie tak , waga ktora wazysz woblery myli sie o 50 g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Może wagę Lariata podał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Raz pokazuje 250 raz 190 może nie obsługuje takich ciężarów prawidłowo.Ledwo się multi na niej mieści.Nie jest to dla mnie problem przez który bym nie mógł usnąć. Jedyne co nie daje mi spać to duża woda a chciałbym jeszcze przebić pb Rapy z tego roku. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 To już ładny bolec, megabass też. Ja wróciłem do shimano, mikoro mini mini...malne luzy w niczym mi nie przrszkadzają, łowiąc w ogóle nie czuje tego w żadnym stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 To już ładny bolec, megabass też. Ja wróciłem do shimano, mikoro mini mini...malne luzy w niczym mi nie przrszkadzają, łowiąc w ogóle nie czuje tego w żadnym stopniu.Ja zawsze miałem korbę na punkcie Megabassa i tego się będę trzymał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja zawsze miałem korbę na punkcie Megabassa i tego się będę trzymał A jak wiadomo MB jest korbogenny. Mocno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 I do tego skrót MB na nasze można przetłumaczyć na... Megaboleń (i tego trzymaj się Tomy ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) I do tego skrót MB na nasze można przetłumaczyć na... Megaboleń (i tego trzymaj się Tomy )Tak ale mam też tu niedaleko leśne bajorka w których są zębacze.Lubię te klimaty i robię właśnie Karasia taki rozmiar żywcowy 7cm. キンギョ Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Tak ale mam też tu niedaleko leśne bajorka w których są zębacze.Lubię te klimaty i robię właśnie Karasia taki rozmiar żywcowy 7cm. キンギョ[/size] P1210484.JPGP1210485.JPGMam takie bajorko gdzie plywaja metrowki tylko trzeba miec sprzet jak na sumy zeby wyjac takiego byka - bardzo ciezkie warunki , zatopione konary , zielsko itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Fantastyczne łowienie. Uwielbiam takie "grzebanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi