RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Fantastyczne łowienie. Uwielbiam takie "grzebanie" Wlasnie po to szukam kija 2-3 oz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 stoi lub stal na forum AVID inshore 8' w jednym kawalku... pewnie dalby rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dla mnie 6,7 to max totalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 mientki jestes co Ty smartem jezdzisz??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 "Nie liczy się wielkość samochodu tylko jachtu na którym parkuje"...czy jakoś tak było w reklamie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nie smartem tylko Volvo : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 może takim ? A tak serio to nie masz problemów z transportem jedno składów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 n_14266_4.jpgmoże takim ? A tak serio to nie masz problemów z transportem jedno składów Problemow nie mam ale wkur... to jest szczegolnie przedzieranie sie przez krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja nie wyobrazam sobie jakos 2 czesciowych kijow. Tak do 8 stop wole jednoczesciowek i np. Offset handle. Wiadomo powyzej juz moze byc problem ale ja dluzszych kijow ni uzywam i nie potrzebuje ;-) Tomek nie powiem czarny jednak ladniejszy ale tez ma ten plastikowy poerscien do przestawiania magnetyka? Bo w ryodze mnie to strasznie irytuje i dlatego nie mysle nawet o jej kupnie. Zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie ten ma metalowego pająka jak każdy inny tuning MB Ryogi1016 ....ale woły robocze zostają u mnie nie sprzedaje.Ja nastawiam hamulec raz i tak jadę 1016 na 4ce i 2020 na 5tce. Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No to Megabass pomyslal chociaz ;-) ale nic innego bym sie po nich nie spodziewal :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No to Megabass pomyslal chociaz ;-) ale nic innego bym sie po nich nie spodziewal :-)No i po co wzbudzac niepokoj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Bo czlowiek wszystkiego wiedziec nie moze i kto pyta nie bladzi ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Dokladnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Takie pytanie.Czy to za pazurem jest z drewna na 100% czy tylko wygląda na drewno.Akurat w tej wersji czerwonej mi się podoba i mogę bez problemu takie coś wykonać z bardzo lekkiego i mocnego materiału.Myślę że waga ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Myślę, że to drewno, Na TT, też w recenzji napisali że to drewno. http://www.tackletour.com/reviewmegabassparaizo.html Jak twarde to drewno i ile waży, o te informacje może być trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Waga kija raczej wyklucza drewno chociaz kto wie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Te MB Arms za zajebiste są, zwłasza design z pierwszej foty. Jak strzelba wygląda. Jest u mnie na liście "Must have" jak to kotoś określił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Może to balsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ja tam czekam na nowy multik bedzie w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) A będzie tooooo.....? Podaj choć pierwszą literę Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 A będzie tooooo.....? Podaj choć pierwszą literę Zillion Typ R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 To będziesz miał radochę Bardzo lubię te kręcioł, dobrze się sprawdza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Arms jest dobry pod uchwyt ktorego ja nie stosuje, wiec mnie to nie kreci (chodzi mi o ulozenie dloni na dolniku). Dla mnie ultimo jest sam uchwyt + pianka jak w phase 3. Tego nie ma nigdzie indziej, steez'y nawet sie wykladaja bez slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 To będziesz miał radochę Bardzo lubię te kręcioł, dobrze się sprawdza Erka jest super, potwierdzam. U mnie robi ciezka orke i sie sprawdza w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi