Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Korek z charakterem :D tez sie kiedys bronilem ale wlasciwosci uzytkowe wziely gore, teraz mam 2 z pianka i 2 z korkiem i kupujac następny bedzie mi to raczej obojetne. Co innego jak by ten korek sie kruszyl, odpryskiwal czy cos w tym.stylu ale na setki godzin nad woda po za barwa nic sie nie zmienil.

Szalenstwo. Pokaz oneten z BJ jak juz poskrecasz, ciekaw jestem jak to razem wspolgra. Bo na ten moment hyper lariat bardziej jakos mi do tego kija pasi.

Graty!

Ok.Jutro zrobię fotki z BJ tylko mu te dodatki czerwone muszę pościągać  :D.Wrażenie jak ją rozpakowałem-kurna na Jazie będzie super,ale to pozory kijek ma bardzo fajny i przyjemny power.R6BS to można cuda nią wyprawiać.Jak byś coś tam jeszcze miał niepotrzebnego z MB to wiesz gdzie uderzać :)

Edytowane przez Tomy

Bardzo ładnie się prezentuje ten komplecik, na drugim zdjęciu jak jedna całość praktycznie. Teraz nic tylko trzepać rybska! Faktycznie ma sporo zapasu w blanku, nie jest taką witeczką jakby się na pierwszy rzut oka wydawało. Te blanki są moim zdaniem mocniejsze od tych stosowanych w phase 3 destroyer (o analogicznych charakterystykach).

Właśnie wróciłem -no power to on ma.Na mocno podniesionej wodzie w tych szypotach to Rapa nawet na 65 daje czadu ostro.Pięknie zamortyzowane branie w bardzo mocnym uciągu i na krótkim dyszlu,może z 5metrów o de mnie.Szybki hol.Pięknie trzyma rybę.Jak jeszcze dojdzie Hyper Lariat to już wymarzony zestaw do Raptora6BS.

post-46714-0-56481800-1408027306_thumb.jpgpost-46714-0-41611600-1408027320_thumb.jpgpost-46714-0-03427000-1408027335_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Włąśnie wróciłem -no power to on ma.Na mocno podniesionej wodzie w tych szypotach to Rapa nawet na 65 daje czadu ostro.Pięknie zamortyzowane branie w bardzo mocnym uciągu i na krótkim dyszlu,może z 5metrów o de mnie.Szybki hol.Pięknie trzyma rybę.Jak jeszcze dojdzie Hyper Lariat to już wymarzony zestaw do Raptora6BS.

attachicon.gifP1210655.JPGattachicon.gifP1210658.JPGattachicon.gifP1210662.JPG

Powrót do korzeni - gratki ! :)