Gugcio Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dobrze mniemasz Co do kijkow Raid, rzeczywiscie ma sam korek w ofercie jak nie lubisz to rzeczywiscie lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Kamil moze nie o nielubienie chodzi - zazwyczaj korek w japan jest lipnej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Kamil moze nie o nielubienie chodzi - zazwyczaj korek w japan jest lipnej jakości Dokladnie, pianka jest o wiele bardziej praktyczna w utrzymaniu. I lepiej mi sie kojarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Korek z charakterem tez sie kiedys bronilem ale wlasciwosci uzytkowe wziely gore, teraz mam 2 z pianka i 2 z korkiem i kupujac następny bedzie mi to raczej obojetne. Co innego jak by ten korek sie kruszyl, odpryskiwal czy cos w tym.stylu ale na setki godzin nad woda po za barwa nic sie nie zmienil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Pianka wyglada bardziej drapieznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tak jak spoiler w Civicu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nieee, to wygląda jak ławka w parku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 To mialem wlasnie na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Pianka wyglada bardziej drapieznie A korek bardziej erotycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 A korek bardziej erotycznie Coś sobie korkujesz ze erotycznie Ci sie kojazy xD hehe ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tyle w korku erotyki co w piance drapieżności! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 W piatek wybieram sie z rodzinka na delegacje do zaprzyjaźnionego Jerkbaitowca wiec trzeba bylo malenstwa wypiescic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ja bym mu nie dał połowić żadną z tych wędek Połamie i ptasie gniazda uplecie z linek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 To Ci nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Czyli Panowie, skończy się na tradycyjnym browarku? (a sprzęt bezpiecznie będzie odpoczywał w samochodzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Gdzie tam, polowic musimy tylko jeszcze nie wiemy co i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Raczej nie,jakiś zapas w barku jest Pifko na drugi dzień,na ratunek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja z pustymi rekoma tez przeciez nie przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zamówiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Szalenstwo. Pokaz oneten z BJ jak juz poskrecasz, ciekaw jestem jak to razem wspolgra. Bo na ten moment hyper lariat bardziej jakos mi do tego kija pasi. Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Szalenstwo. Pokaz oneten z BJ jak juz poskrecasz, ciekaw jestem jak to razem wspolgra. Bo na ten moment hyper lariat bardziej jakos mi do tego kija pasi. Graty!Ok.Jutro zrobię fotki z BJ tylko mu te dodatki czerwone muszę pościągać .Wrażenie jak ją rozpakowałem-kurna na Jazie będzie super,ale to pozory kijek ma bardzo fajny i przyjemny power.R6BS to można cuda nią wyprawiać.Jak byś coś tam jeszcze miał niepotrzebnego z MB to wiesz gdzie uderzać Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tak mniej więcej.Do tego patyka jest jednak przewidziany Hyper Lariat.Do BJ przyjdzie mocniejszy Orochi albo inny MB to już z Bazyllosem coś wymyślimy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Bardzo ładnie się prezentuje ten komplecik, na drugim zdjęciu jak jedna całość praktycznie. Teraz nic tylko trzepać rybska! Faktycznie ma sporo zapasu w blanku, nie jest taką witeczką jakby się na pierwszy rzut oka wydawało. Te blanki są moim zdaniem mocniejsze od tych stosowanych w phase 3 destroyer (o analogicznych charakterystykach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Właśnie wróciłem -no power to on ma.Na mocno podniesionej wodzie w tych szypotach to Rapa nawet na 65 daje czadu ostro.Pięknie zamortyzowane branie w bardzo mocnym uciągu i na krótkim dyszlu,może z 5metrów o de mnie.Szybki hol.Pięknie trzyma rybę.Jak jeszcze dojdzie Hyper Lariat to już wymarzony zestaw do Raptora6BS. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Włąśnie wróciłem -no power to on ma.Na mocno podniesionej wodzie w tych szypotach to Rapa nawet na 65 daje czadu ostro.Pięknie zamortyzowane branie w bardzo mocnym uciągu i na krótkim dyszlu,może z 5metrów o de mnie.Szybki hol.Pięknie trzyma rybę.Jak jeszcze dojdzie Hyper Lariat to już wymarzony zestaw do Raptora6BS. P1210655.JPGP1210658.JPGP1210662.JPGPowrót do korzeni - gratki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi