Mariano Italiano Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Mysle o jigowaniu wszelkimi silikonowymi wynalazkami rynkowymi plus wobki.Czyli zastosowanie takie jakie mam w spinie tylko odwrotnie Chcialbym poszukac czegos 2,4-2,7m Jerki to dla mnie raczej jezioro, ale tam 200cm jest stosowna długością. Michal, Licze, ze uda Nam sie spotkac podczas mojej wizyty w PL. Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Mariano Italiano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ja sie nawet zastanawialem nad kijami 152 cm , dla mnie cast to max 2m takimi mi sie najwygodniej lowi a mialem 2,4 , 2,6 , 2,7 , 3,05 , 2 , 1,52 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 jak będziesz to pisz / dzwoń termin się znajdzie na 100% Co do jigowania - krótki kij nie sprawdza mi sie w jednym przypadku - łowienia na gumy przy opascach gdzie czesto łowie na takiego turlanego jiga z lekkim podbiciem - w krótkich kijach czesciej mi sie klinuje przynęta choć pewnie można cos wykombinować i w tym przypadku a gdy wiem ze bede obławaic warkocz czy jakies naturalne ryny to tylko króciak - Twoje plecy podziękują Ci za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 A co zyskujesz i tracisz przy kiju 9'6" ? to kije do lowienia na duuuuuzych odleglosciach w nizinnej rzece oraz morzu. 80%zastosowan to bolen + seatrout przy łowieniu w morzu szczegolnie przy wiekszej fali dluzszy kij daje mozliwosc uniesienia linki ponad fale - zminimalizowania ilosci linki ktora jest w wodzie. ale nie ma sie co oklamywac, czulosc oraz ergonomia są po stronie patyków krótkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Orzeł wylądował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 nawet nie będą się silił na komentarz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jedno pewne bardzo szybko lecial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) bo lariata to bociany przynoszą Gratki Marcin pmietasz ze dzis wpadam na "macanko" ? Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Pełny wypas . Gratuluję zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 bo lariata to bociany przynoszą Gratki Marcin pmietasz ze dzis wpadam na "macanko" ?Pamietam, ladnie sie ubiore hahaha;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Będzie jakaś relacja z tego "wydarzenia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Tak ale tak za 2 - 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Tak ale tak za 2 - 3 tygodnie Dobrze ze nie za 9 miesiecy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 no to juz by było poza możliwościami naszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Michał, to wszystko zależy od ilości wypitego alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Michał, to wszystko zależy od ilości wypitego alkoholu hahaha nie kracz nastepnym razem bede bardziej uwazał na zwroty P Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez meme174 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ja juz potomstwa sie dochrapalem, wiec nie jestem zainteresowany;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Marcin, dzieci nigdy nie za wiele Tak mówił mój dziadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 no i jednak udało się bez zapłodnienia;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Orzeł wylądował P1210727.JPGP1210731.JPGMęskich nie było;p? Tomy, MB BlackJungle ma terkotkę? Pytam bo już prawie, prawie...będę go zamawiał . U mnie jednak czerń zawsze była na pierwszym miejscu:). Wkur...(czyt. denerwują) mnie zawsze jakieś naćpane dodatki, kilka odcieni jednego koloru na multiku, dużo napisów... W BlackJungle też się można przyczepić bo za dużo tych białych napisów nawet na pokrętle do docisku szpuli. O tym wybitym na wylot pod wodzikiem "ITO" nie wspomnę - po co?! Ja żebym był w 100% zadowolony z multika to musiałbym chyba sam wykonać jakiś projekt:) Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 kup se spreja i prysnij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Męskich nie było;p? Tomy, MB BlackJungle ma terkotkę? Pytam bo już prawie, prawie...będę go zamawiał . U mnie jednak czerń zawsze była na pierwszym miejscu:). Wkur...(czyt. denerwują) mnie zawsze jakieś naćpane dodatki, kilka odcieni jednego koloru na multiku, dużo napisów... W BlackJungle też się można przyczepić bo za dużo tych białych napisów nawet na pokrętle do docisku szpuli. O tym wybitym na wylot pod wodzikiem "ITO" nie wspomnę - po co?! Ja żebym był w 100% zadowolony z multika to musiałbym chyba sam wykonać jakiś projekt:)To juz marudzenie na najwyzszym poziomie :-D wlasnie czarny mat i fiolet to moje ulubione polaczenie. Dlatego wtedy targnalem sie na zonde, a aktualnie FX'ik mimo ze ten ma tylko fioletowa szpulke :-) Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Predatorhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 hmm sa fioletowe pletki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Byl megabass dragon call ale ciezko trafic owego. Nie byl zly a wrecz przeciwnie ale strasznie tracila kolor i brudzila wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Odświerzę temat gdyż nie chcę zakładać nowego tematu . Czy ktoś ma lub spotkał się z z takim multiplikatorem Mistrall Shark 40 multiplikator KM-1009940. Mam stałoszpulowca tej firmy który ma już 7-8lat i nic mu nie jest . Cena atraktcyjna a sam multik wyglada przyzwoicie. Interesuje mnie jakie przynety taki multiplikator może obsłużyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi