Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Mysle o jigowaniu wszelkimi silikonowymi wynalazkami rynkowymi plus wobki.

Czyli zastosowanie takie jakie mam w spinie tylko odwrotnie ;)

Chcialbym poszukac czegos 2,4-2,7m

Jerki to dla mnie raczej jezioro, ale tam 200cm jest stosowna długością.

Michal,

Licze, ze uda Nam sie spotkac podczas mojej wizyty w PL.

Edytowane przez Mariano Italiano
  • Like 1

jak będziesz to pisz / dzwoń termin się znajdzie na 100% :)

Co do jigowania - krótki kij nie sprawdza mi sie w jednym przypadku - łowienia na gumy przy opascach gdzie czesto łowie na takiego turlanego jiga z lekkim podbiciem - w krótkich kijach czesciej mi sie klinuje przynęta choć pewnie można cos wykombinować i w tym przypadku a gdy wiem ze bede obławaic warkocz czy jakies naturalne ryny to tylko króciak - Twoje plecy podziękują Ci za to :)

A co zyskujesz i tracisz przy kiju 9'6" ? :)

to kije do lowienia na duuuuuzych odleglosciach w nizinnej rzece oraz morzu.

80%zastosowan to bolen + seatrout

przy łowieniu w morzu szczegolnie przy wiekszej fali dluzszy kij daje mozliwosc uniesienia linki ponad fale - zminimalizowania ilosci linki ktora jest w wodzie.

ale nie ma sie co oklamywac, czulosc oraz ergonomia są po stronie patyków krótkich :)

Orzeł wylądował  :)

attachicon.gifP1210727.JPGattachicon.gifP1210731.JPG

Męskich nie było;p?

Tomy, MB BlackJungle ma terkotkę? Pytam bo już prawie, prawie...będę go zamawiał :). U mnie jednak czerń zawsze była na pierwszym miejscu:).

Wkur...(czyt. denerwują;)) mnie zawsze jakieś naćpane dodatki, kilka odcieni jednego koloru na multiku, dużo napisów... W BlackJungle też się można przyczepić bo za dużo tych białych napisów nawet na pokrętle do docisku szpuli. O tym wybitym na wylot pod wodzikiem "ITO" nie wspomnę - po co?! Ja żebym był w 100% zadowolony z multika to musiałbym chyba sam wykonać jakiś projekt:)

Edytowane przez PILOT

Męskich nie było;p?

Tomy, MB BlackJungle ma terkotkę? Pytam bo już prawie, prawie...będę go zamawiał :). U mnie jednak czerń zawsze była na pierwszym miejscu:).

Wkur...(czyt. denerwują;)) mnie zawsze jakieś naćpane dodatki, kilka odcieni jednego koloru na multiku, dużo napisów... W BlackJungle też się można przyczepić bo za dużo tych białych napisów nawet na pokrętle do docisku szpuli. O tym wybitym na wylot pod wodzikiem "ITO" nie wspomnę - po co?! Ja żebym był w 100% zadowolony z multika to musiałbym chyba sam wykonać jakiś projekt:)

To juz marudzenie na najwyzszym poziomie :-D wlasnie czarny mat i fiolet to moje ulubione polaczenie. Dlatego wtedy targnalem sie na zonde, a aktualnie FX'ik mimo ze ten ma tylko fioletowa szpulke :-) Edytowane przez Predatorhunter

Odświerzę temat gdyż nie chcę zakładać nowego tematu . Czy ktoś ma lub spotkał się z  z takim multiplikatorem Mistrall Shark 40 multiplikator KM-1009940.

Mam stałoszpulowca tej firmy który ma już 7-8lat i nic mu nie jest . Cena atraktcyjna a sam multik wyglada przyzwoicie. Interesuje mnie jakie przynety taki multiplikator może obsłużyć ?

post-57703-0-26251700-1408691193_thumb.jpg