Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Po testach.Fajnie leży w łapie.Świetna praca.Bardzo operatywny i precyzyjny zestaw. Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Męskich nie było;p? Tomy, MB BlackJungle ma terkotkę? Pytam bo już prawie, prawie...będę go zamawiał . U mnie jednak czerń zawsze była na pierwszym miejscu:). Wkur...(czyt. denerwują ) mnie zawsze jakieś naćpane dodatki, kilka odcieni jednego koloru na multiku, dużo napisów... W BlackJungle też się można przyczepić bo za dużo tych białych napisów nawet na pokrętle do docisku szpuli. O tym wybitym na wylot pod wodzikiem "ITO" nie wspomnę - po co?! Ja żebym był w 100% zadowolony z multika to musiałbym chyba sam wykonać jakiś projekt:)Stwórz,pewnikiem wykosisz ITO z rynku. a zamiast tego wybitego ito nad wodzikiem walnij PILOT Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Po testach.Fajnie leży w łapie.Świetna praca.Bardzo operatywny i precyzyjny zestaw. P1210799.JPGP1210813.JPGP1210789.JPGCzarny mat to najlepszy kolor na multik - świetnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Chcialem Ci zapodac FX'a to nie chciales piczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Z cycu na piczko ? Rafał - awansujesz !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Chcialem Ci zapodac FX'a to nie chciales piczko Taa bo mi nagadales ze Zillion mocniejszy xD zamien sie FXa za CC xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Po cholere mi kolejna CC? Myslisz ze sie rozmnoza? FX'ik nie pozorny ale wymiata poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Po cholere mi kolejna CC? Myslisz ze sie rozmnoza? FX'ik nie pozorny ale wymiata poprostu Twoja zdezelowana jak volvo Michala tak bys mial piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Bo moje mlynki sa po to by lowic, a nie lansowac sie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Bo moje mlynki sa po to by lowic, a nie lansowac sie na forum Uuuu ostro coś sugerujesz ? Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Sugeruje cycu zebys wybral sie nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Co weekend jestem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 CC sie tak blyszczy ze ryby straszy, pare rysek i bedzie bralo jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 CC sie tak blyszczy ze ryby straszy, pare rysek i bedzie bralo jak diabli Serce by mi peklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dlatego gowno lowisz bo sie ciagle za mlynkiem ogladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dlatego gowno lowisz bo sie ciagle za mlynkiem ogladasz Ja oddaje sie przyjemnosci plynacej z samego rzucania xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Poeta panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Poeta panie Casting jest na tyle zajeb... ze ryby spadaja na 2 plan xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 To zmien grupe na kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Casting jest na tyle zajeb... ze ryby spadaja na 2 plan xDNa zawody rzutowe bede jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 CC51 to już kultowa maszynka.Ja bym nie sprzedawał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Twoja zdezelowana jak volvo Michala tak bys mial piekna Moje volvo sobie wyprasza Ja to co innego ale od volvo sio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Moje volvo sobie wyprasza Ja to co innego ale od volvo sio Ty dawaj w volvo i nad wode, bo bierą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 chwila daj sie chociaz kawki napic ... albo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Stwórz,pewnikiem wykosisz ITO z rynku. a zamiast tego wybitego ito nad wodzikiem walnij PILOT Mam mały kryzys multiplikatorowy ale odbijam sobie i jest łowione prawie codziennie. Chce się zdecydować na dwa multy żeby zostały na dluzej ze mną + tuning...znów inna wizja, znów trzeba sprzedać, znów zamówić ehh... zazdroszczę tym, którzy są spelnieni przynajmniej na dłuższy czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi