RafałWrocław Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja mam juz dwa swietnie dobrane zestawy : Steed + CC51 i Flogger + Zillion R Terasz szukam kijka do 1/2 oz + Aldik BFS albo Megabassowa wersja Steeza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nie pekaj cycu cos wymyslimy i bedzie 3 bajkowy zestawik ;-) co do multika to pewnie wymyslimy cos innego :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Czasem i ślepej kurze trafi się ziarno. Dzięki Jacek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Widziałem taki ostatnio do złudzenia podobny na spójni, hmmm;-) Też na prawą mańkę, też poobijany tu i tam, ba! nawet miał te same knoby... Ale co zrobić jak łowię na lewą rękę, przecież nie zacznę się dla MB uczyć odwrotnie;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Bo bardzo prawdopodobne, że oglądałeś ten sam. Faktycznie jest pościerany, anodowania to Megabass mógłby się uczyć od ABU, niestety wyszło bidnie. Za cienka jest ta warstwa. Natomiast spasowanie, wsteczne ruchy, zero luzów to jest prawdziwy top. Takie detale jak bardzo dobrej jakości łożyska w uchwytach, płynność nakrętki docisku. Praca masło. Ja też się cieszę, że tam mało ludzi próbuje trzymać kij w lewej ręce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na stówę ten sam. Rzeczywiście, praca jest wzorowa, konstrukcja zwarta i wszystko w środku chodzi jak trzeba. Ja jestem z tych melepetów, co rzucają lewą, później prowadzą kij prawą... Tak mi już zostało jak na mańkuta przystało - wszystko odwrotnie;-) Graty, bo to bardzo dobra maszyna i posłuży jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Panowie sorki za zmianę tematu ale HELP! - wiecie gdzie zakupię Salmo Fatso holograficzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ostatnio widziałem 7s/7f na spójni w centrum wędkarstwa. Wysyłkowo pewnie tutaj mają, w miarę aktualnie utrzymują stan magazynowy na stronie: http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/salmo-slider-g17-a215-p1386-k10243.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 W FM nie ma Fatso Holo, kiedyś były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 mam komplet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na żywo wyglądał lepiej niż na fotce....oczywiście fotka też ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 mam komplet Miałem w łapkach, świetnie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Fajny zestawik, Raptorek fajny ciety kijek milej zabawy Robercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Trochę połowiłem tym zestawem na Żarnowcu. Nawet zaliczyłem jakieś "szczypaki". Pasuje mi ten zestaw...dogadujemy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 mam komplet Trafił w dobre rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ukłony i podziękowania Wojtku za fajny biznesik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Widze że panuje przed świąteczny szał zakupów xD jakoś szybciej w tym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Grzechem było by zmarnować okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Robert gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Może chcesz umówić się na jakieś macanko na wybrzeżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Może chcesz umówić się na jakieś macanko na wybrzeżu? Znowu zaczynacie ? Umówcie się pod tęczą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 umówimy sie umówimy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Heh..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Znowu zaczynacie ? Umówcie się pod tęcząPod tecza to mozna ewentualnie dokonac samospalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Od dzisiaj, będziemy komunikowali się z Michałem, tylko przez priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi