meme174 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 eee tam - ja znam swoja seksualność i czuje sie z nią dobrze a że tam inny skojarzenia maja ...jak to sie mówi głodnemu chleb na mysli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Młody jesteś ale...dobrze gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dobra dobra już sie teraz nie wypierać - luzik teraz tolerancja w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 To Rafale, dołącz do spotkania. Obyś tylko miał co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 To Rafale, dołącz do spotkania. Obyś tylko miał co pokazać Dobra stop , bo to sie robi niesmaczne haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ale my na prawdę cały czas umawialiśmy się na spotkanie wędkarskie! a jeśli była mowa o tęczy to np takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Znacie jakis "miętki ale giętki" fluorocarbon 0,14/0,16mm do okoniówki.....jednak plećka przy lekkim łowieniu średnio mi pasuje, a żyłka jest fajna, ale przez swoją rozciągliwość zbyt wiele tracę na czuciu... Ostatnio na giełdzie wisiał FC.....ale szybko wygooglowałem, ze jest strasznie sztywny nawet jak na FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ja mialem fajny FC 8 lb Kamil mi sprowadzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Spróbuj poszukać takich które mają wprost napisane, że są miękkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dead or alive fc firmy Nogales taki mi Kamil sprowadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ja mam najcieńszy 0,19 (1,2) Duel 5lb. Wydaje się całkiem nie głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 8lb to będzie pewnie 0,22 a u mnie okonie (te większe) niegłupie są i im średnica przeszkadza.....te mniejsze to nawet stalka im nie wadzi szukam tak ze 4 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Znacie jakis "miętki ale giętki" fluorocarbon 0,14/0,16mm do okoniówki.....jednak plećka przy lekkim łowieniu średnio mi pasuje, a żyłka jest fajna, ale przez swoją rozciągliwość zbyt wiele tracę na czuciu... W tej średnicy to będzie 3lb (0,148mm - odpowiednik #0,8 PE). Ja używam Seaguar R18 Light Rock 3lb i polecam. Tak wygląda porównanie wytrzymałości i średnicy dla tego konkretnego FC: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dostanę to gdzieś w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 8lb to będzie pewnie 0,22 a u mnie okonie (te większe) niegłupie są i im średnica przeszkadza.....te mniejsze to nawet stalka im nie wadzi szukam tak ze 4 lb Strasznie delikutasne te okonki sie zrobily na Lipowce Przemo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dostanę to gdzieś w PL? Raczej nie, ja kupowałem w JP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Strasznie delikutasne te okonki sie zrobily na Lipowce Przemo;)Nie delikatne tylko cwane Nie dziwie się...tyle razy kłute Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Po 5 godzinach w meblowych takie cudenka czekaly na mnie u sasiadki [emoji1] Mam nadzieje ze jutro dojdzie druga tura [emoji4] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zielony to mój ulubiony kolor Ni się nie pochwaliłes,że masz taki chytry plan.Poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zamawialem w niemczech wiec nic nie mowilem. Ten kolorek dal mi najwieciej jesiennozimowych Sandaczy z Menu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Sa i raki te Deps'iki to moje ulubione choc te O.S.P wcale nie sa gorsze jeszcze co mi sie sprawdzalo to Reins Hog i AX claw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Będziemy testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dzisiaj pobawilem sie takim cudenkem i musze sobie tez takiego kupic [emoji1] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Kup lepiej córce, bo kolor jakis taki mało męski jest Pasowałby do Avida Pearl Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Czy do takiej szpulki pójdzie jakoś zmajstrowac magnetyka?? iMicrocast Spool ALD0915R . 5.9g 4P-Brake ALD09 : 1.0g Jakby tak połączyć oba rozwiązania.....ten pierścień od aldka BFS osadzić na spodzie magnetyka od curadziaka, albo coś podobnego zrobić chałupniczo.....magnesy na sztuki, kawałek rurki i cheja... Albo coś takiego Avail Microcast Honeycomb Spool ALD0936RR 5,7gr, ale tu już raczej magnetyka nie dorobię.....Orientuje się ktoś, czy to jest waga szpulki z hamulcem (1gr) czy trzeba sobie dodać jeszcze ten gram???(strona w samych krzaczkach była, a jak sobie nie wypiję - to nie zrozumiem...a jak wypiję to i tak nie zapamiętam co odczytałem) Składam Avida 6lb pod najmniejsze nieloty więc poszukuję odpowiedni upgrade do drugiego curadziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi