RafałWrocław Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jak tam wam minela sloneczna niedziela ? Mi na testowaniu polskich zylek do casta 1 wybor i od razu trafiona ( dragon team dragon spin ) [/urlAle brzydal hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Taki nowy styl A co do td-z bardzo fajny muktik brzydki wielki niczym ja a osiagi i praca po tylu latach.... Bardzo sie polubilismy i przez 90% lowienia lowilem nim Na revo jest pletka a ona do wobkow slabo pasuje Jak zaczalem szukac pasiastych na texasa to i revo zostalo zalozone Mi się podoba.Fajny multik.Ponadczasowy design. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Brzydal jak brzydal mi sie podoba Tomy ma racje juz takich "wyjatkowych" nie robia Tylko jedno musze zmienic korbe ciut za krotka, ladna aluminiowa 90 z korkowyni knobami i bedzie Edytowane 14 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 I mnie nie podoba się ten multik . Proszę cie jeszcze Michał, napisz jeszcze tylko, że nie sprawdził by się z moimi zestawami to by mnie bardzo podniosło na duchu (na serio to fajne sprzęcicho)A dzisiaj Narew, okolice Serocka. Cztery szczupłe-największy ok 60 najmniejszy ok 30 Ładny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 zależy z którym - rzuca od okolo 5 gram ( illex sqad minnow 65mm 5.8g) latał bardzo daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jest moc i tyle a co do wobkow to dla mnie poprostu lepszych nie ma ;-) swietnie wygladaja, lataja jak wsciekle i do tego lowia ;-) wieksosc moich PB takich jak 82cm Bolek, klen 60 czy 56cm jaz wyjalem wlasnie na illexy. Seji kato jest poprostu mistrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 http://www.seijilures.com/biography.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Aby się pocieszyć "niezakupieniem" TD-Z, nabyłem taki oto komplecik z lat 60-tych (w pięknym stanie)Oraz "japończyk" tylko co to jest?...może ktoś pomoże w identyfikacji? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Futerał na Abu super, teraz jak worek dostaniesz i tak jest nieźle. A tu proszę, skórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Widze Robert maly fetyszyk na brazowa skorke Panowie szukam katalogu evergreen od 2008 - 2014 jakby ktos mial albo wiedzial gdzie one sa prosze o informacje moze byc on line pdf itp itp.... Edytowane 15 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) ....i u mnie najprawdopodobniej coś w stylu klasycznym zawita.Zestaw Pagani na Jazio/Klenie. Edytowane 16 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 dzisiaj z rana 4 sztuki bolusiów max- 45-50 cm ale ciesza bo :- z kanału- na everka- na td-z- na zyłke- na polskie przynetywtorek bedzie pozytywny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja zrobie moze poprawke pod wieczor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Nieaktualne, bo dziś udało (chyba udało) mi się kupić Type-R za niecałe 6 stówek. Edytowane 21 Września 2014 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Panowie czy orientujecie się jakie będą najlepsze łożyska do aby lt ?? Przymierzam się do tego młynka, kosztem sprzedania scorpiona xt. Sam do końca nie wiem czy dobrze robie, ale to lt spać nie daje ???? Edytowane 25 Września 2014 przez Wojtasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Jeszcze nie masz lt a chcesz juz tuningować ? Duzo zalezy do czego Ci sa łozyska potrzebne - czy do uuuuul czy moze do klasy medium ( chodzi o cw przynet ) Edytowane 21 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 UL do Max 10 gr ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Też się do niego przymierzam , może zastąpi Curado E51 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) od 3 to on seryjnie pociagnie a może nawet i niżej Edytowane 21 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Cze koledzy:) Wiecie może co się dzieje z kolegą - meth666 - bo zaginął w akcji i nie ma z nim kontaktu? Pewnie poluje gdzieś na "mamuśki" w Szwecji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Cholera wie, rzeczywiscie dawno sie nie odzywal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ostatnio widziany był na zlocie Żarnowieckim (wtedy odbierałem ufundowany przez niego kijek ...a za co nie wspomnę) Na m.pl również nie jest aktywny. Przypadek...zarobiony jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Hej u meth666 wsio w porzadku - zarobiony jest po uszy i po prostu brakuje mu czasu aby ogarnac soprawy. Odezwie sie jak troche bedzie miec wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 od 3 to on seryjnie pociagnie a może nawet i niżej Ja nie miałem LT, tylko LTX i u mnie były seryjne łożyska do kitu. Zamieniłem na ZPI (nie BFS) i leciało od 2 gram. Lżej nie próbowałem, mi to już wystarczy. BTW: ten TD-Z to 103 czy 105? Fajna taka rozlazła żaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) 105 I o dziwo bardzo wygodna Edytowane 22 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi