Homesaver Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 TD-Z to fajna konstrukcja. Mam też dwie takie żaby, ale też TD-Z ito 103HL. Leżą mi lepiej w ręce, i w zimę jednej zmienię bebechy na te z TD-Z 103 ML. Powinno spasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Teraz tez poluje na tdz ito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Warto, fajna maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dziś dojechaly - jednostronnie otwarte łożyska ZR do średnich gramatur. Zobaczymy jsk będą sie kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A do mnie dotarł nowy bolid kupiony od kolegi z forum.Jutro szybka obczajka w terenie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 panowie - a moze tak dla odmiiany jakies foty z rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) hejchciałbym spróbować sił w sliderach i jerku.Slidery 7-10cm gramatura do 40-60gmoże polecicie jakiś zestawik dla początkującego castingowca.Niekoniecznie z górnej półki ale żeby sprawiał frajdę a nie litanię ciężkich epitetów.Nigdy nie łowiłem z multikiem.Prawie 30lat łowię spinnem i w tym roku mnie siekło na jerki.Pomóżciez góry dzieki p.s a może ma ktoś taki zestawik co się kurzy i nie używa to się dogadamy Edytowane 24 Września 2014 przez sebek7575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ile kasy chcesz/możesz poświęcić na pierwszą randkę z castem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ile kasy chcesz/możesz poświęcić na pierwszą randkę z castem?Naprawde myslisz ze ktos wydal na casta tyle ile planowal xD? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dawaj musze poczekacc az igor foty zrzucii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ile kasy chcesz/możesz poświęcić na pierwszą randkę z castem?nie mam limitu większego a mam łatwo i sprawnie załapać rzuty multikiem...reszta już sama pójdzie.powiedzmy na początek przedział 300-500pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Naprawde myslisz ze ktos wydal na casta tyle ile planowal xD?My to już wiemy , że nie ma takiej możliwości Ale 'nowego" należy zawirusować w sposób jak najbardziej delikatny. A to , że forumowe propozycje zakończa się tradycyjnie minimum na: Ryoga. Steez. Megabas...to pewne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Jig&Jerk 1,83m do 100gr....realnie do 55gr i do tego okrąglak C3 tani i pancerny, albo revo S SX STX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 słuchajcie jak trzeba będzie dołożyć grosza więcej i dzięki temu mieć większego banana na twarzy to wyskrobie.mam spinny z wysokiej półki bo mnie kręci a tez zaczynałem od niższych pułapów.teraz dorosłem do casta i nie chciałbym się zniechęcić z powodu wkurzającego młynka czy kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 słuchajcie jak trzeba będzie dołożyć grosza więcej i dzięki temu mieć większego banana na twarzy to wyskrobie.mam spinny z wysokiej półki bo mnie kręci a tez zaczynałem od niższych pułapów.teraz dorosłem do casta i nie chciałbym się zniechęcić z powodu wkurzającego młynka czy kijaDodaj jedno zero bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A nie mówiłem...zaczyna się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dodaj jedno zero bedzie git a ja nie zażre....to kasa utopiona...może narazie troszkę delikatniej.Jak spodoba mi się to mam kilka spinnów i innych patyków/młynków za dużo i wtedy doinwestuję casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Co do okrąglaków to kwestia czy kolega ma dużą łapkę. Jedynie wizyta w sklepie lub spotkanie z jakimś forumowiczem ze sprzętem odpowie na pytanie czy woli niski czy wysoki profil. Ze swojej strony polecam jednak na początek multik z zewnętrzna regulacją hamulca odśrodkowego(bez znaczenia jakiego rodzaju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 wolałbym niskoprofilowy multikkij powiedzmy jakas propozycja sie pojawiłachetnie bym wybrał się na łowy z jakimś Łodzianinem lub stołeczniakiem (w rozsądnej odległości od Łodzi) na pierwsze przetarcia szlaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Kijek jest fajny i nowy na allegro za ok 300zł. Występuje w kilku długościach 1,83 1,98 i 2,13 w jednym kawałku ale strasznie przesadzili z opisem CW Proponowałem okrąglaka, bo tani jest - ok 250zł używka, a w razie W może odsprzedać praktycznie w cenie zakupu. Niskoprofilowe Revo S SX i STX jest trochę droższe, ale może je też odsprzedać bez strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) wyborów jest duzo - w sumie wiekszosc kijów opisanych jako jerk sie na da - badzmy szczerzy nie ma jakis mega nieudanych konstrukcji moze poza mikoda cos o dlugosci 160 cm jak dobrze pamietam.Gorzej jest z multikiem - jak Przemek pisał revo s,sx,stx, daiwa tatula, starsza citica e201, shimano curado I 201 hg.Masz spis w bazie multiplikatorów i szukasz multików m - mhhttp://jerkbait.pl/page/index.php/multiplikatory.htmlA Rafała nie słuchaj - on szybko kupuje i jeszcze szybciej sprzedaje Edytowane 25 Września 2014 przez meme174 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) wolałbym niskoprofilowy multikChywytaj Revo STX III generacji. Ma obydwa systemy hamulcowe. Idealny do nauki i podjęcia decyzji "co dalej?". Dzięki niemu złapałem bakcyla. Rzuca się dziecinnie łatwo. Po 2 latach eksploatacji (jerki do 100 gr, wielkie wirówki, cow girl etc.) nawet nie chrząknął Jedynie materiałowo mogło by być lepiej, ale jako maszynka do rzucania dla nowicjusza, prima sort. Lekki, wytrzymały, super leży w dłoni. Edytowane 25 Września 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 revo 3 stx to koszt około 700pln(za duzo)na młynek przewiduję 200-350pln a moze taki-http://www.szczupak.pl/produkt,4991 http://www.szczupak.pl/produkt,4993 http://www.szczupak.pl/produkt,6602 http://www.szczupak.pl/produkt,4342A kij tak jak piszecie niema złych konstrukcji 190 20-60g MAX Empire Casting(jak dogadam się z forumowiczem to decyzja zapadła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 panowie - a moze tak dla odmiiany jakies foty z rybami Mowisz i masz [emoji12] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi