BOB1 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Człowiek uczy się całe życie a i tak umiera głupim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To kto Ci kijek robił, że przlotka lata sobie jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Eeeeeeee tam Facet jest OK,myślę że wypadek przy pracy. Ważna jest kolejna nauka dla mnie:Pycha,lans na siłę przed innymi(vide pokazywanie się ..."a ja potrafię castem a wy nie")zawsze prowadzi do ośmieszenia. ps Cast jest jednak niesamowity,lecz wymaga pokory,skromności i cierpliwości Edytowane 27 Września 2014 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) ... Cast jest jednak niesamowity,lecz wymaga pokory,skromności i cierpliwości...święte słowa Ale potrafi odwzajemnić się wielką frajdą z naszego hobby Edytowane 27 Września 2014 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) masakra... no ale i tak czasem bywa.Jak panowie nad wodą ja dzis wyjąłem 3 leszcze a ładny karp mi sie spiął ^^ chyba armagedon idzie .... Edytowane 27 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ano idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jedno wyjście (chyba?) szczupłego do powierzchniowca! bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Teraz karp jest zarybieniowym szczupakiem i sandaczem więc i tak miałeś dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzisiaj ochrzciłem Tatulę zanderkiem 50+ więc jest dobrze Coś tam łowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 No i na mnie przyszedł czas,kijek zakupiony,młynek też już do mnie leci.Sam nie wiem skąd "to" się wzięło,po prostu obudziłem się i stwierdziłem że muszę spróbować... O postępach (czyt pierwszych porażkach) będę informował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 No i na mnie przyszedł czas,kijek zakupiony,młynek też już do mnie leci.Sam nie wiem skąd "to" się wzięło,po prostu obudziłem się i stwierdziłem że muszę spróbować... O postępach (czyt pierwszych porażkach) będę informował. Skąd ja to znam?! Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) midzis przyszło bare robactw REINS RING CLAWREINS G-TAIL SATURNKEITECH SHAD IMPACTKEITECH HOG IMPACT REINS BUBBLING SHAKERKEITECH LITTLE SPIDER + leca 2 kije - jak druga połowka zobaczy to wszystko wtedy mi sie dostanie.... Edytowane 30 Września 2014 przez meme174 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dobrze ze nie mialem z tym nic wspolnego bo jeszcze mi by sie oberwalo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Zobaczysz Michał, że na te brzydactwa to jakiegoś ALIENA trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Moze byc 60 cm perch Kamil jak nie... Kto jdm zarazil na powaznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Lepiej zdradz co to za kije PS Jak przesylkę odbierze Ci kobieta, to pewnie będą to kije samobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) jak przyjda to powiem - ogolnie daleko im do megabassa a tym bardziej do everka - ale jak poczytac opinie to złych nie ma... Ważne ze jdm i zaprojektowane specjalnie do tego czego szukałem -cast - texas rig i rubber rigspin - all light rig Edytowane 30 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 U mnie Reins G-Tail Saturn się nie sprawdził, ale od Bubring Shakera nie ma lepszej gumy do Carolina Rig. A przerabialem Keitecha, Daiwe, Jackalla ale ten Bubring Shaker ma coś wyjątkowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 jak przyjda to powiem - ogolnie daleko im do megabassa a tym bardziej do everka - ale jak poczytac opinie to złych nie ma... Ważne ze jdm i zaprojektowane specjalnie do tego czego szukałem - cast - texas rig i rubber rigspin - all light rig Do mnie idą trzy multiki i dwa kije...jak przyjdą to powiem (jakie) Ale też daleko im do Megabassa itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 To powiesz, że kolega znalazł na strychy ....pamiątka po dziadku czy coś i Ci dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 taaa, dał...na pewno za darmo to tylko dają w papę (a że starocie to oczywiste ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dał za pół litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dał za pół litra Które to pół litra na dodatek trzeba było razem wypić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Śmiejcie się, śmiejcie jak zobaczycie sprzęt to będzie jasne, że za połówkę to ciutkę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jak twoja żona zadzwoni do mnie to jej potwierdze, że razem wypiliśmy te pół litra i że jeszcze mam kaca.....a że dałeś więcej to juz ciiii, bo to tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi