Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ...no i jest kupę adrenaliny przy wyjściach.Warto robić postoje poppka,wtedy często są brania i przeważnie trafione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Używał ktoś może Megabass-a FX68L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Używał ktoś może Megabass-a FX68L?Cos mi sie zdaje ze ma go predatorhunter w wersji rosso? Spytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Kamil ma normakna wersje rosso pokazywal na fotach znajonego chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Dzięki za info, podpytam :-) Edit. Czyli ma Megabassa czy zwykłe T3? Edytowane 25 Października 2014 przez Kamil_Be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Ogolnie to t3 mx na sterydach no i made in japan + lekka modyfikacja hamulca rzutowego ( jaka to tylko Ito wie) + chyba troszke lzejsza szpula wiec na pewno Kamil wie Edytowane 25 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Ma megabasa - bo teraz to chyba tak sie pisze ? Edytowane 25 Października 2014 przez meme174 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ma megabasa - bo teraz to chyba tak sie pisze ?Ponoc tak, nastaly takie czasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Czyli nada się do sandaczówki opisanej około 18g? Zonda wydaje się być za słaba, natomiast Zillion czyli IP jest za duży i za ciężki (a mam już tatulę). Zostaje jeszcze IS ale to nie ten przedział cenowy jak na razie, chociaż znajomy ma Hyper Lariat czy jakoś tak i fajny, ale jeszcze za drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Porownujesz kompletnie inne kolowrotki, przede wszystkim pod wzgledem przelozenia? To dosc istotny element przy sandaczowaniu. IP ma chyna 7.9, IS 7.1, FX 8.6 - spory rozstrzal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A nie wystarczy zwykly steez - mimo ze nie megabas dla mnie klase wyzej choc to moje tylko zdanie a na ta wage jacys wszyscy wrazliwi sie zrobili:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A nie wystarczy zwykly steez - mimo ze nie megabas dla mnie klase wyzej choc to moje tylko zdanie a na ta wage jacys wszyscy wrazliwi sie zrobili:DCo do wagi Michal ma racje, przy dobrze dobranym kiju calosc sie powinna zrownowazyc. Czy to jest 163gr czy 210 - odpowiednio zbilansowany zestaw bedzie dzialal prawidlowo. Ja tez mialem jazde na minimalizowanie wagi, ale poszedlem ba terapie i juz z tego wychodze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 FX68L jak sama nazwa wskazuje ma 6,8:1 a zilliony na sterydach w zależności od wersji ( bardziej czarną rozważałem czyli IP68L) też ma 6,8:1 lub szybsza 7,9:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Cytat z Michała..."A nie wystarczy zwykly steez"... ludzie! co to się porobiło?! Gdzie te dyskusje o curadziakach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jak donosi mój prywatny korespondent z Holandii, na giełdzie sprzętu wędkarskiego (nowego i starego) w Vught, narazie bez rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Robert z ktorej czesci mojego ciala wydarles ten cytat ... no jak autor chce kupic megabasa to chyba curado mu nie bede proponowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Trzy wpisy wyżej (no tak się to mówi...ale nie bolało? )A na myśli miałem to, że Steez może się wydawać podstawowym standardem tak jak kiedyś (i to nie tak dawno) był np curadziak Edytowane 25 Października 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Pkb nam idzie w gore, dobrobyt puka do drzwi, to i standardy sie musza dostosowac do tej sytuacji;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No to chyba zacznę mieć kompleksy, bo mam curado 51 do zestawu UL, a po tym, co tu przeczytałem to się okazuje, ze powinienem się wstydzić tak jakbym z jaxonem się pokazywał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Noooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Hehe, żeby było śmiesznie, to szukam wędki a raczej blanku o charakterystyce Jaxon inspiral casting medium spin 10-35 fajna ze szczytowym ugięciem i pancernym dolnikiem, ale łamliwa franca była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Porownujesz kompletnie inne kolowrotki, przede wszystkim pod wzgledem przelozenia? To dosc istotny element przy sandaczowaniu. IP ma chyna 7.9, IS 7.1, FX 8.6 - spory rozstrzal.Moje sandacze jakieś inne chyba są albo nie wiedzą o dużym przełożeniu potrzebnym do ich łowienia.Biorą świetnie na zestaw z młynkiem o przełożeniu 6,3 to znaczy że są nieważne? A pewnie nie znają najnowszych trendòw sprzętowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Moje sandacze jakieś inne chyba są albo nie wiedzą o dużym przełożeniu potrzebnym do ich łowienia.Biorą świetnie na zestaw z młynkiem o przełożeniu 6,3 to znaczy że są nieważne? A pewnie nie znają najnowszych trendòw sprzętowych.Kolego chodzi bardziej o Twoj komfort lowienia, sandacz nie ma z tym nic wspolnego. I sa bardzo wazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Tematu "Brania ryb a zastosowany sprzęt" ....błagam!!! NIE zaczynajcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A bo co;) dobra, ja juz sie nie odzywam. Nie ma co tluc rego tematu e tym watku, jeszcze dostane karny punkcik i po co;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi