minecjusz Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Pawełku to kiedyś razem je pomęczymy - te sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Pawełku to kiedyś razem je pomęczymy - te sandaczePrzemek przybywaj zedy czekają.Mam inną propozycję ale to na priw,przyślij mi swój numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Chłopaki...weźmiecie mnie ze sobą? (niestety pytanie retoryczne bo chęci wiele a czasu mało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Chłopaki...weźmiecie mnie ze sobą? (niestety pytanie retoryczne bo chęci wiele a czasu mało )Robert jasne jak się ograniczymy sprzętowo to damy radę we trzech łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Chciała by dusza do raju. Może dam radę wyrwać się tej jesieni na jeden "poważniejszy" wypad. A tak to pozostanie śledzić i cieszyć się Waszymi sukcesami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A ja pół dnia sie pakowałem (zaczynam mieć dylematy jak baba w rosmanie) jutro wypad na Odre , trzeba zobaczyć czy już się coś rusza xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A ja pół dnia sie pakowałem (zaczynam mieć dylematy jak baba w rosmanie) jutro wypad na Odre , trzeba zobaczyć czy już się coś rusza xDTo z ciekawości spytam ile czasu zajmuje pakowanie na tygodniowy wyjazd nad mało znaną wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A ja pół dnia sie pakowałem (zaczynam mieć dylematy jak baba w rosmanie) jutro wypad na Odre , trzeba zobaczyć czy już się coś rusza xDMy jutro z Miskiem tez zaatakujemy pobliskie wody. Zobaczymy czy nizsza temperatura zmotywuje zebate do konsumpcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 My jutro z Miskiem tez zaatakujemy pobliskie wody. Zobaczymy czy nizsza temperatura zmotywuje zebate do konsumpcji.Ojj dzisiaj była niska na maxa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wiecie gdzie znajdę druczek na zezwolenie jednodniowe na wody z Kaliskiego? Na stronie ich pzw nie mogę nic znaleść....tylko kwota 25pln, a jutro jadę z Mahim66 pozwiedzać wody w pobliżu Kalisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 My zaczynamy od stojacej wodiczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A ja pół dnia sie pakowałem (zaczynam mieć dylematy jak baba w rosmanie) jutro wypad na Odre , trzeba zobaczyć czy już się coś rusza xDPodstawa to odpowiednie pakowanie. Ja zawsze mam ten sam problem, rozwiazalem go poprzez... wiekszy bagaznik;) nie trace czasu na dobor, po prostu wrzucam WSZYSTKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Tego nabytku nie będę pakował bo raczej nie będę używał Czy spotkaliście się z taką wersją Rapali? Moja starcza pamięć podpowiada mi, że firma wypuściła taką serię z jakiejś okazji...ale mogę się mylić?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 ...i Coś na płytką wodę. BROCK od Monarch Tackle oraz Crystal Buzz od River2sea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jaka waga? Podejrzewam ze ponad uncje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Futrzaki 1oz. Paletki nie są zbyt duże coś aglia 2-3. R2S 1/2oz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A jak futerko namoknie to jeszcze wiecej dobra bedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 To futerko nie bardzo namaka bo to sierść jelenia. Oczywiście masa na mokro wzrasta ale wystarczy mocno strzepnąć i przed rzutem jest spoko. Jednak główną cechą jest to, że pomimo masy można prowadzić baaardzo płytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wiecie gdzie znajdę druczek na zezwolenie jednodniowe na wody z Kaliskiego? Na stronie ich pzw nie mogę nic znaleść....tylko kwota 25pln, a jutro jadę z Mahim66 pozwiedzać wody w pobliżu Kalisza.Przemo, przekaż Mahiemu mój numer komóry. Niech do mnie zadzwoni. Mam sprawę do Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Tego nabytku nie będę pakował bo raczej nie będę używał Czy spotkaliście się z taką wersją Rapali? Moja starcza pamięć podpowiada mi, że firma wypuściła taką serię z jakiejś okazji...ale mogę się mylić?! Gablotę różnych modeli rapali, wykonanych w ten sposób widziałem w jakimś zapyziałym sklepie wędkarskim w chorwacji. Niewykluczone, że wcale nie jest to stara produkcja tyko zabawki okolicznościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Z tego co pamiętam miałem taką Rapale w chwili gdy likwidowałem sprzęt po zmarłym koledze Januszu. Sprzedałem ją z wieloma innymi przynętami na forum. Egzemplarz Janusza pochodził z kolekcji niemieckiego wędkarza przełom lata 80/90-te. Możliwe, że Twój egzemplarz BOB pochodzi z tamtych czasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Gablotę różnych modeli rapali, wykonanych w ten sposób widziałem w jakimś zapyziałym sklepie wędkarskim w chorwacji. Niewykluczone, że wcale nie jest to stara produkcja tyko zabawki okolicznościowe.To bardzo możliwe...ale kotwice i kółka są identyczne jak w wersjach w pełnej szacie. Do zabawek trochę to nieekonomiczne Edytowane 28 Października 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dzięki wszystkim za odzew w takiej błahej sprawie. Wobler kupiłem od szanowanego forumowicza z m.pl. Nie pamięta w jakich okolicznościach go pozyskał ale na pewno było to dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jakby kogoś interesował MEGABASS LIN BLACK JUNGLE to jest za 450 euro plus przesyłka http://mercatodellospinning.forumcommunity.net/?t=56975145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Wczoraj wreszcie odebrałem dłuuuuugo oczekiwaną paczuszkę z kraju kwitnącej wiśni W środku Calcutta Conuest 101. Pierwsze wrażenie .... Boże jakie to ładne Mechanicznie i wizualnie przypomina szwajcarski zegarek. Już teraz wiem skąd te wszystkie ochy i achy. Jeśli mnie casting nie wciągnie to będzie gablotowiec. Kręci bardzo płynnie i lekko. Za lekko, czuć i słychać że w środku suchy. Dobrze by było zacząć użytkowanie od porządnego smarowania. W zestawie dołączona jakaś oliwka. Podejrzewam że tak samo jak w przypadku kołowrotków spiningowych na wiele się nie przyda i potrzebne będzie coś gęstszego. Instrukcja oczywiście pełna krzaków więc niewiele pomoże. Forumowa wyszukiwarka w tym przypadku też za bardzo nie pomogła. Zaczynam się zastawiać co dalej z tym fantem. Rozkręcić samemu i chociaż trochę dosmarować czy może od razu wysyłać do fachowca i tu nasuwa się kolejne pytanie. Do kogo? Ostatni raz multikiem łowiłem jakieś piętnaście lat temu, w dodatku praworęcznym. Generalnie zaczynam zabawę od nowa Edytowane 30 Października 2014 przez Pickerel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi