Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

meme174 - nic nie wspominałeś, ze to takie fajne, małe, zgrabne... jest:). Nowiutki.

Na opakowaniu jest 5.5kg max drag - multik do UL i L a hamulec taki porządny. Podoba mi się nawet bardzo, może sobie zostawię pod pstrąga (tylko kijka nie mam takiego) bo Cardiffa DC jak nie było tak nie ma.

post-49556-0-24552700-1415363532_thumb.jpg

Edytowane przez PILOT

Nie mowilem.... Kurde myslalem ze tajemnice zabiore do grobu :) sprawdz czy hamulec dobrze dziala moj bys przesmarowany smarem i puszczal - przeplukalem i jest ok :)

Poza tym fajny multik duze fi szpuli, mala masa prosty magnetyk i niska waga calego multika czego chciec wiecej... :D

Edytowane przez meme174

Wszystko gra w moim egzemplarzu. Praca masło... Jak do stycznia się ostanie to zostanie ze mną, na prawdę bardzo mi się podoba, Steez żaden tak mnie nie urzekł jak ten maluch. Ale trzeba się przyczepić jak zawsze - korba trochę ciężka no i ta szpetna gwiazda:) ale za to wygodna

Edytowane przez PILOT

Wszystko gra w moim egzemplarzu. Praca masło... Jak do stycznia się ostanie to zostanie ze mną, na prawdę bardzo mi się podoba, Steez żaden tak mnie nie urzekł jak ten maluch. Ale trzeba się przyczepić jak zawsze - korba trochę ciężka no i ta szpetna gwiazda:) ale za to wygodna

Czyli czekam w styczniu na promocję!? :P

meme174 - nic nie wspominałeś, ze to takie fajne, małe, zgrabne... jest:). Nowiutki.

Na opakowaniu jest 5.5kg max drag - multik do UL i L a hamulec taki porządny. Podoba mi się nawet bardzo, może sobie zostawię pod pstrąga (tylko kijka nie mam takiego) bo Cardiffa DC jak nie było tak nie ma.

Aa zapomnialem powiedziec przekladnia jak w normalnym revo - gdzies w tym temacie foty wrzucalem :) mi multik swietnie sie sprawdza do jigowania t rigem itp polaczony z mc go emotion 14 lb 5/8 oz tworzy zgrany zestaw :)

Bob - trudna decyzja, jak zwykle..:)

Jak znajdę jakiś cast do niego pod pstrąga fajny to zostawię, tylko musi pasować! Do tego jakiś nylon Japan. Naoglądałem się tych filmów na YT jak "japońce" łapią pstrągi na te zestawy UL z multikiem, rewelka! SS Air jeszcze bym obadał a między czasie czekam na Cardiff DC, może gdzieś się pojawi.

W styczniu na pstrąga:)

Bob - trudna decyzja, jak zwykle.. :)

Jak znajdę jakiś cast do niego pod pstrąga fajny to zostawię, tylko musi pasować! Do tego jakiś nylon Japan. Naoglądałem się tych filmów na YT jak "japońce" łapią pstrągi na te zestawy UL z multikiem, rewelka! SS Air jeszcze bym obadał a między czasie czekam na Cardiff DC, może gdzieś się pojawi.

W styczniu na pstrąga:)

Właśnie , a jaki nylon Japan do tego multika byście zaproponowali na pstrągi , czy ktoś jakiegoś używa - sprawdzonego ?

Niepatriotycznie było by nie mieć w swojej kolekcji multika "polskiej myśli technicznej" z lat 80-tych :)

Co prawda jakoś bliski stylistycznie do szwedzkiego Ambassadeuor'a 5000C ale co tam  ;)  :D Jest nasz i na miarę naszych możliwości!!!

W tym egzemplarzu, nazwa "Consul" umieszczone jest do góry nogami! Czy dla tego, że consul stoi niżej od ambasadora czy może montażysta nie kumał o co w tym chodzi i jak to działa? :rolleyes:

post-52107-0-67710900-1416071528_thumb.jpg

post-52107-0-43277600-1416071554_thumb.jpg

post-52107-0-13175200-1416071573_thumb.jpg

• Like 1