PILOT Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) meme174 - nic nie wspominałeś, ze to takie fajne, małe, zgrabne... jest:). Nowiutki. Na opakowaniu jest 5.5kg max drag - multik do UL i L a hamulec taki porządny. Podoba mi się nawet bardzo, może sobie zostawię pod pstrąga (tylko kijka nie mam takiego) bo Cardiffa DC jak nie było tak nie ma. Edytowane 7 Listopada 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Nie mowilem.... Kurde myslalem ze tajemnice zabiore do grobu sprawdz czy hamulec dobrze dziala moj bys przesmarowany smarem i puszczal - przeplukalem i jest ok Poza tym fajny multik duze fi szpuli, mala masa prosty magnetyk i niska waga calego multika czego chciec wiecej... Edytowane 7 Listopada 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Wszystko gra w moim egzemplarzu. Praca masło... Jak do stycznia się ostanie to zostanie ze mną, na prawdę bardzo mi się podoba, Steez żaden tak mnie nie urzekł jak ten maluch. Ale trzeba się przyczepić jak zawsze - korba trochę ciężka no i ta szpetna gwiazda:) ale za to wygodna Edytowane 7 Listopada 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Hedgehog i avail stoi otworem gwiazde raczke baa nawet srubki mozna powymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wszystko gra w moim egzemplarzu. Praca masło... Jak do stycznia się ostanie to zostanie ze mną, na prawdę bardzo mi się podoba, Steez żaden tak mnie nie urzekł jak ten maluch. Ale trzeba się przyczepić jak zawsze - korba trochę ciężka no i ta szpetna gwiazda:) ale za to wygodnaCzyli czekam w styczniu na promocję!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Czyli czekam w styczniu na promocję!? Ryby małeś łowić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ryby małeś łowić ... Radbraw, Toć Robert właśnie czeka na promocję swojego pierwszego multika, co by miał czym te ryby łowić choć w styczniu to chyba z pod lodu :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 meme174 - nic nie wspominałeś, ze to takie fajne, małe, zgrabne... jest:). Nowiutki. Na opakowaniu jest 5.5kg max drag - multik do UL i L a hamulec taki porządny. Podoba mi się nawet bardzo, może sobie zostawię pod pstrąga (tylko kijka nie mam takiego) bo Cardiffa DC jak nie było tak nie ma.Aa zapomnialem powiedziec przekladnia jak w normalnym revo - gdzies w tym temacie foty wrzucalem mi multik swietnie sie sprawdza do jigowania t rigem itp polaczony z mc go emotion 14 lb 5/8 oz tworzy zgrany zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ryby małeś łowić ... Od jutra dzisiaj integruję się ze społecznością południowo -wschodniej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Bob - trudna decyzja, jak zwykle.. Jak znajdę jakiś cast do niego pod pstrąga fajny to zostawię, tylko musi pasować! Do tego jakiś nylon Japan. Naoglądałem się tych filmów na YT jak "japońce" łapią pstrągi na te zestawy UL z multikiem, rewelka! SS Air jeszcze bym obadał a między czasie czekam na Cardiff DC, może gdzieś się pojawi.W styczniu na pstrąga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Od jutra dzisiaj integruję się ze społecznością południowo -wschodniej Polski Przecież Ty nie pijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja nie piję, a właściwie nie pamiętam , że piłem. Ale kontakt jest...nie koniecznie z rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Mam pytanie o multik shimano bantam mag plus bmp250 xhs ile takie cos jest warte i do czego sie nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 wartośc sentymentalna - a tak serio to jak masz pudelko + papiery + multik w super stanie to około 40 dolców. Zapytaj boba on zbiera stare przeprasszam unikatowe multiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ktoś ma/używa?Warta swej ceny? http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/1651 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ktoś ma/używa?Warta swej ceny? http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/1651 pozdrawiamHedgehog, Avail, ZPI nie są warte swojej ceny - tu cenę trzeba przyjąć z pokorą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Bob - trudna decyzja, jak zwykle.. Jak znajdę jakiś cast do niego pod pstrąga fajny to zostawię, tylko musi pasować! Do tego jakiś nylon Japan. Naoglądałem się tych filmów na YT jak "japońce" łapią pstrągi na te zestawy UL z multikiem, rewelka! SS Air jeszcze bym obadał a między czasie czekam na Cardiff DC, może gdzieś się pojawi.W styczniu na pstrąga:)Właśnie , a jaki nylon Japan do tego multika byście zaproponowali na pstrągi , czy ktoś jakiegoś używa - sprawdzonego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 sunline machine gun castNogales dead or alive 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Do tych co podal Michal mozna jeszcze dorzucic varivas bass pride soft i bawo toray ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 aaa to nowe do testowania bedą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Dzięki , trzeba się rozglądnąć za nimi i przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 sunline machine gun cast Ta sunline świetni na multikach wygląda, muszę je nabyć do pstrągów, jak ktoś ma to kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Oj raczej ebay albo w niemczech szukac trzeba - ja zawsze sprowadzam z jebeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Podepnę się pod ten nylon Korzystał ktoś z Xzogi Busterlon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Niepatriotycznie było by nie mieć w swojej kolekcji multika "polskiej myśli technicznej" z lat 80-tych Co prawda jakoś bliski stylistycznie do szwedzkiego Ambassadeuor'a 5000C ale co tam Jest nasz i na miarę naszych możliwości!!!W tym egzemplarzu, nazwa "Consul" umieszczone jest do góry nogami! Czy dla tego, że consul stoi niżej od ambasadora czy może montażysta nie kumał o co w tym chodzi i jak to działa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi