minecjusz Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Robert masz jakieś lepsze foto, bo może taką sobię zrobie na małe testowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Niestety nie mam (oryginału też). Taką tylko fotkę na szybko wygugliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Jakies foto tego wznalazku.... Charakterystyczna dla tej wirówki paletka o niesymetrycznym kształcie podgięta na zewnątrz Szukałem w necie, niestety bezskutecznie. Biały kruk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Ale za to mam takie stare nowości Dzisiaj odebrana Daiwa Procaster HL w celu podpięcia pod kilka dni wcześniej kupioną Daiwa Triforce Z. Oraz Shakespeare Ugly Stik 213 12-20Lb Edytowane 19 Listopada 2014 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Szukałem w necie, niestety bezskutecznie. Biały kruk...I ja nie znalazłem "okonia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Szkoda,bo może rybki tęsknią za tym niezwykłym wabikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Łowiłem i na te woblery zaprezentowane powyżej.Początek lat 80,były jednak w kolorach bardziej stonowanych (srebro z fioletem,niebieskim)Jednak najwięcej na wahadłowki o nazwie "eska"Fajne i też już niespotykane. No i coś ala spinnerbait sumexa Edytowane 19 Listopada 2014 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 A masz fotkę tej "eski"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Mam ją w pamięci Wyglądała jak nazwa wskazuje.Wygięta w "s"Wielkości algi 0 i bodajże występowała w tylko tej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Machał ktoś kijem SG Finezze Cast 202cm o mocy ML lub M? Mam w sklepie wersje Spin do 25g i miałem do 18 więc pogląd mam ale na spinning. Różni się od casta czy to ten sam blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Teraz tylko poduczę się języka Szwedzkiego i będzie ciekawa lektura w długie zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Katalogi od 1976 roku będzie z czym się zapoznawać , a potem wyławiać te perełki w otchłani netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 "Niestety" już jeden multik wypatrzyłem...teraz jak go znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dobra dobra ale gdzie jest Rafał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dobra dobra ale gdzie jest Rafał ? No właśnie,gdzie?? Pewnie za rybkami sie ugania i nie ma czasu się pokazać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Albo zgubil knoba w trawie i szuka... i szuka... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 ...o T knoba to się jeszcze potknie i palec złamie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Rocznik 1985. Wody ani żyłki nie widział. Oliwka nie otwarta, szpulka zapasowa kluczyk, pudełko. Brak tylko instrukcji. (może ktoś ma?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie ma człowieka 5 min i już szydera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kota nie ma , myszy harcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Musze zatrudnić moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Powinieneś nik zmienić na T-Knob 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) My po prostu tesknimy ... Tuningowałes coś ostatnio ?:> Edytowane 25 Listopada 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Tuningowałes coś ostatnio ?:> Jak tak to wstrzymuję oddech i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Zakręciłem się ostatnio na avida 6lb do 5gr 3S66ULFMachałem kijkiem należącym do kolegi Mahi66 i fajna witka na okonie i klenie na najmniejsze nieloty do małych ciórków. Kijek ładuje sie od samego patrzenia i ma fajne ugiecie po samą rękojeść.....szkoda, że zbrojenie spiralne jest niezbędne, ale jakoś to przeboleję. Ma ktoś jeszcze taką witkę, bo jestem ciekaww jak radzi sobie z przyłowmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi