MRTNZ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Dzisiaj dojszła do mnie nowa zabawunia T3 AIR;-) Tylko cholera lodem skute wody i za bardzo nie mam jak jej wypróbować... Edytowane 2 Grudnia 2014 przez MRTNZ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ta ślicznotka wygląda gorąco...może lód rozpuścić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No będę próbował hahaha;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Diabelska "maszina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Się okaże. na ten moment "na suchara" rewelka. spasowanie pierwsza klasa, według mnie o wiele lepsze niż przy Steeziorach. Tylko mocno potraktowana smarem fabrycznie, pierwszy raz w Daiwie JDM widzę coś takiego. Nawet łożyska szpuli są w nim uciapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Sprawdzimy na okoniach jak będziesz we Wrześni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ba! jak tylko z Wrześnicy zejdzie lód od razu się melduję;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 ...a mi chodzi po głowie następny air bamboo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nie ma lodu i pewnie prędko nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak nie będzie.Piździ jak jasny gwint! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak nie będzie.Piździ jak jasny gwint!Oni tam mają inny mikroklimat, psiakrew... Tak czy inaczej w grudniu na pewno mnie tam nie ma, ale Przemek - przyznasz, że ostatnie łowienie na wodzie po kostki były owocne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Pomyśl nad prawdziwym bambusem....do pogańskiego multika będzie jak znalazł. Ta rzeczka jest zasilana ciepłymi ściekami i tak szybko nie marznie....choć główny truciciel już tak nie truje, a drugi zbankrutował.... Ps latem jest owocnie....teraz to tylko troszkę brały Edytowane 2 Grudnia 2014 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 ...a mi chodzi po głowie następny air bamboo 1175462_545483478833635_244003053_n.jpg1239936_545483415500308_279440350_n.jpgWłaśnie, a to takie miętkie fiutki, co? Jak to pracuje? Oferta dość krótka jak na MB - tylko trzy kije z serii, z mało zróźnicowanym CW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pomyśl nad prawdziwym bambusem....do pogańskiego multika będzie jak znalazł. Ta rzeczka jest zasilana ciepłymi ściekami i tak szybko nie marznie....choć główny truciciel już tak nie truje, a drugi zbankrutował.... Ps latem jest owocnie....teraz to tylko troszkę brałyPomimo tego rybka jakoś sobie daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Właśnie, a to takie miętkie fiutki, co? Jak to pracuje? Oferta dość krótka jak na MB - tylko trzy kije z serii, z mało zróźnicowanym CW.Mam versalite i jest świetny na Jazie i Klenie.Ten zielony chyba nieco szybszy.Praca jest miodna i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Mam versalite i jest świetny na Jazie i Klenie.Ten zielony chyba nieco szybszy.Praca jest miodna i tyle Ja bym poszedł w "zerówkę", jesteś pewien, że zielony będzie szybszy? Opisane są identycznie, poza długością. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dzisiaj dojszła do mnie nowa zabawunia T3 AIR;-) Tylko cholera lodem skute wody i za bardzo nie mam jak jej wypróbować...Jeszcze raz graratki - nawin tylko wczesniej fluorocarbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Na zimę jak znalazł....bo od poetki to woda obmarza przelotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dzisiaj dojszła do mnie nowa zabawunia T3 AIR;-) Tylko cholera lodem skute wody i za bardzo nie mam jak jej wypróbować...Super. A o testy się nie martw. Coś się znajdzie w tę niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jeszcze raz graratki - nawin tylko wczesniej fluorocarbon Jasne, dzisiaj nawijam super fc sniper 5lb. Musi troche polezec na szpulce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Koledzy pytanko mam ile przeciętnie kosztuje nasmarowanie multika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kiedyś płaciłem 50 zł/szt, ale z różnym efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja płacę 60-80 za mycie , smarowanie + koszt wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 U mnie dobrze bo koszt wysyłki odchodzi a pan specjalista ze sklepu wędkarskiego oferuje tą usługę za 60 zł zobaczymy z jakim skutkiem dzięki za info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Trzeba szykować sprzęt na sezon Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Olsztyniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi