Gość Drac Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 W kafejce chyba wszystko będzie 'na temat' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jeśli to nie ten dział to z góry przepraszam ;)Panowie wiecie może ile realnie wart jest nowy kijek rozemeijer balanz gentle jerk bądź power jerk ?Wybacz AdamKlin - w tym temacie sprawy pieniedzy nie są poruszane - za dużo łez by było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Pod choinkę ,,,i coś do nawinięcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 cacuszko gratki Robert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Na 1 zdjeciu mialem nieodparte wrazenia ze to daiwa ringa sss Gratki ! Mi tam tez cos na swieta doszlo ale to pokaze pozniej Edytowane 22 Grudnia 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Moje swiateczne jeszcze czeka na dodatki, takze choinka w JP:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Michale i Marcinie, jestem pewien , że zaskoczycie i pozamiatacie jak należy Już nie mogę się doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Robert, ja mam ostatnio mieszane uczucia, czy ten casting ma sens i zbrojenie przekłada się na realne wyniki... Zakończenie sezonu 2014 jakoś poszło nie po mojej myśli, jak na focie;-) Piękna walka, ale płotka to płotka... Może przez pogodę pomyliły się jej przynęty, metody itd hahah;-) Edytowane 22 Grudnia 2014 przez MRTNZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 wydaje mi się a nawet jestem pewien, że cast czy korba nie maja wpływu na wyniki (ja w tym roku trafiłem chyba nawet większa płoć na wolno tonącego woblerka Illux ...przywaliła z dynamiką bolenia) Mnie po prostu cast kręci tak jak korba była już nużąca. Nie wiem jak to jest ale przy moim cholerycznym usposobieniu, z pokorą i spokojem podchodzę nawet do odstrzelonych przynęt (co w korbie mi się nie zdarzało tzn odstrzały ) Nawet jak nie łowię to samo operowanie sprzętem castingowym daje mi frajdę. Przez trzydzieści lat spinningowania nie przyszło mi do głowy zbieranie starych sprzętów a teraz proszę. Ja się po prostu tym bawię i jak nie trzeba to nie szukam głębszego sensu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 To były akcje zaczepne;-) Mam tak samo, cast kręci i daje mi najwięcej frajdy. Nawet jak czasami jest ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Cóż to za kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 pazur odpadł, to takim trzeba łowić;-) Evergreen TKDC-66MLBF-Pro Stingray 66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Acha. Bo w amerykańskich Avidach tego typu zwieńczenie rękojeści jest ponoć "be" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Oni w Stanach nie wiedzą co dobre, dżejdijem rządzi! Kilkanaście rzutów pierwszych było dziwnych, ale później bajka. Brak pazura w niczym nie przeszkadza przy leciutkim łowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Brak pazura w niczym nie przeszkadza przy leciutkim łowieniu. Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Robert, ja mam ostatnio mieszane uczucia, czy ten casting ma sens i zbrojenie przekłada się na realne wyniki... Zakończenie sezonu 2014 jakoś poszło nie po mojej myśli, jak na focie;-) Piękna walka, ale płotka to płotka... Może przez pogodę pomyliły się jej przynęty, metody itd hahah;-)To jest SS Air czy T3 Air i od ile gram rzuca skupionych czyli obrotówka, jerk, główka jigowa+silikon oraz stawiających opór w powietrzu np. woblerek z łopatką, guma nieobciążona, pierzak.Zapytowuje szczegółowo, ponieważ zainteresowany jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 T3 Air. Rzuca ladnie od 2gr, ale co do spektrum przynet na ten moment sie nie wypowiem, poniewaz na razie dziala tylko pod T-rig i glowka + gumka.jerka takiego malego nie posiadam:) a pierzak po pierwszym rzucie juz leciiii po kontakcie z woda. Pozostale opcje sprawdze juz na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Jak mi wyjdą gumy to sobie taki zestaw chyba zmotam pod pasiaki Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 To ja sie na dobrowolnego testera zglaszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ok.Kurde jak mi się ten Stingray nie podobał to teraz nie mogę oczu oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wiesz, mam caly czas tak samo mieszane uczucia odnosnie tego kija. Nie podoba mi sie. Korek gów....ny, przede wszystkim. Generalnie jakos EG mi nie podchodzi pod wzgledem designu (sorry @predatorhunter i meme:)) ale uzytkowo rewelacja, dziala w kazdym calu idealnie. Moze troche moglby miec lzejszy dolnik, ale przy przylowach szczupaka to sie bardzo przydaje. Takze POLECAM:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 I w tym miejscu chcialbym podziekowac @Gregmegabass, ktory mnie namowil miedzy slowami do polaczenia tego kija z T3 AIR. Takze dzieki wielkie! to dziala. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Haha Marcin luzik, korek jest rzeczywiscie podly ale jak to mowi moj kolega, "to korek z charakterem " mimo to uwielbiam te kije. Mnie z kolei nie podobaja sie Megabassy ( nie jak kierowcy audi i bmw) poprostu sa przebajerowane. Stara seria jak najbardziej ale to i tak nie bylo do konca to ???? Mlynki to inna bajka te uwielbiam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja lubie te bajery, poza tym lezy dobrze mnie w rece. A mlynki jak sam mowisz to inna historia. Wlasnie trzeciego kreciola biore, bo sa zajebiste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) T3 Air. Rzuca ladnie od 2gr, ale co do spektrum przynet na ten moment sie nie wypowiem, poniewaz na razie dziala tylko pod T-rig i glowka + gumka.jerka takiego malego nie posiadam:) a pierzak po pierwszym rzucie juz leciiii po kontakcie z woda. Pozostale opcje sprawdze juz na wiosne.Piękna maszyna. Wygląda na to, że to ta sama szpulka co w SS Air ważąca 6,9gr natomiast mniejsze przełożenie i solidniejsza konstrukcja co przypłaciła 15gr+ jednak 160 i tak jest w pełni akceptowalne.Czyżby top of the top lub krem de la krem w lekkim caście na chwile obecną Edit: Oczywiście T-wing, który przy lekkim łowieniu musi wpłynąć pozytywnie na rzuty...Ciekaw jestem tego młynka Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi