Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Może ten na Okonie by styknął -F3 67x eiger northwall

Miał ktoś to w rękach?

Eiger z phase III jest mocniejszy i wolniejszy od cliffanger ... Jezeli szukasz kija bardziej uniwersalnego ktory polaczy topwaters,jerkbaits i finesse to eiger bedzie idealny...ja osobiscie uzywam swojego tylko do topwaters i jerkbaits bo do finesse preferuje fast i extra fast...

Jesli ma byc to wedka przeznaczona tylko pod gumy to wybralbym szybszego i dluzszego super eiger z destroyer x7...jest to mocniejszy kij od cliffhanger o zdecydowanie mocniejszym dolniku...Jak dla mnie to jedna z lepszych wedzisk jaka zrobil MB i nie tylko ...pozatym byloby to idealne rozwiazanie do IS 71 lariat i honeycomb spool...

Edytowane przez Gregmegabass

Koledzy, dzięki za ostatni rok przebywania w społeczności JB, z mojego punktu widzenia zyskałem bardzo dużo doświadczenia i dobrych znajomych po kiju forumowo i na żywo;) korzystając z tej okazji życzę Wam jeszcze szybciej kręcących się szpulek i oczywiście okazów w 2015!!!

• Like 4

Nie da się ukryć, że trochę dzięki wam Panowie, Waszym inspiracją i dyskusją, moja kolekcja (sfora) uległa pięknemu wzbogaceniu w 2014. A więc bardzo na Was liczę i w 2015 :D Życzę wszystkim żarliwego zapału wędkarskiego w tej często szaro-burej rzeczywistości :)

A to sfora złożona z tych najstarszych egzemplarzy, na prawą łapkę i generalnie do gablotki oraz starych ale jarych modeli, które używam z satysfakcją. (steezy, mgxy i inne typy R muszą poczekać kilka lat aby dołączyć do stada ;) )

post-52107-0-80688400-1420049521_thumb.jpg

Edytowane przez BOB1
  • Like 5