Gregmegabass Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Mysle, ze to mi nie grozi. Wlasciwie obydwa zestawy beda mialy troche inne zastosowanie;)Cliffhanger to lepsze rozwiazanie pod okonie "na lekko" wiec obydwa zestawy powinny sie bardzo dobrze uzupelniac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Może ten na Okonie by styknął -F3 67x eiger northwall Miał ktoś to w rękach?Eiger z phase III jest mocniejszy i wolniejszy od cliffanger ... Jezeli szukasz kija bardziej uniwersalnego ktory polaczy topwaters,jerkbaits i finesse to eiger bedzie idealny...ja osobiscie uzywam swojego tylko do topwaters i jerkbaits bo do finesse preferuje fast i extra fast...Jesli ma byc to wedka przeznaczona tylko pod gumy to wybralbym szybszego i dluzszego super eiger z destroyer x7...jest to mocniejszy kij od cliffhanger o zdecydowanie mocniejszym dolniku...Jak dla mnie to jedna z lepszych wedzisk jaka zrobil MB i nie tylko ...pozatym byloby to idealne rozwiazanie do IS 71 lariat i honeycomb spool... Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Gregmegabass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Po takim opisie klamka zapadła.Będzie super eiger.Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Gicio, porownamy sobie kiedys go z F2-60X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 No chyba że tego brzydkiego Stingraya chcesz sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) O nie, na pewno nie:) dostal nowego zycia teraz z T3. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja bym sprzedał takiego brzydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nie ma opcji, nie da rady, nie oddam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Oddasz oddasz, o ostatnich MB tez tak mowiles ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jeden zostal przeciez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Co to tam jeden [emoji14] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Co to tam jeden [emoji14]No niby fakt:) podaj jakies pomysly z EG na jerki max 1,5oz? Krotkie. Lekkie. Poreczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Co uwazasz za krotkie ???? bo standard to 6,3-6,6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dokladnie taki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Marcin poczekaj az swoje heraclesa zabiore nad wode :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 A wiela on rzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Przetestuje moze w koncu jutro to Ci powiem ale poki co w domu to tak 30-5 to moze byc max ake zawsze jest oczko mocniejszy 25 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Okidoki:) czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Koledzy, dzięki za ostatni rok przebywania w społeczności JB, z mojego punktu widzenia zyskałem bardzo dużo doświadczenia i dobrych znajomych po kiju forumowo i na żywo;) korzystając z tej okazji życzę Wam jeszcze szybciej kręcących się szpulek i oczywiście okazów w 2015!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja rowniez dzieki i wszystkiego dobrego na nowy rok ???? ja sie bawie jak nalezy, kije wypicowane a teraz mlynki. Od kilku dni szukam nowej zabawki wiec moze niedlugo czyms sie pochwale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Do mnie leciiiii duuuuuzoo;) spozniony Mikolaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja musialem najpierw zarobic ???????? po za tym inne hobby mnie troche pociaglo po kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Nie da się ukryć, że trochę dzięki wam Panowie, Waszym inspiracją i dyskusją, moja kolekcja (sfora) uległa pięknemu wzbogaceniu w 2014. A więc bardzo na Was liczę i w 2015 Życzę wszystkim żarliwego zapału wędkarskiego w tej często szaro-burej rzeczywistości A to sfora złożona z tych najstarszych egzemplarzy, na prawą łapkę i generalnie do gablotki oraz starych ale jarych modeli, które używam z satysfakcją. (steezy, mgxy i inne typy R muszą poczekać kilka lat aby dołączyć do stada ) Edytowane 31 Grudnia 2014 przez BOB1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Niezła ławica Robuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 A niech mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi