MRTNZ Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja musialem najpierw zarobic ???????? po za tym inne hobby mnie troche pociaglo po kieszeni.No mnie tez z nieba samo nie zlecialo hahah;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Myslalem Marcin ze ty z natury Dziany jestes hahah nie no ja na swoje hobby zarabiam extra. Glowna wyplatka wedruje na konto i minister rozporzadza ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Z natury to jestem tylko pierd...ty i niestety jak sobie cos ubzduram, to do konca. Biedna malzonka, smutne dziateczki ale ojciec zadowolony;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Chłopaki wszystkiego najlepszego....tony sprzętu jdm, usdm i takiego jaki tylko sobie wymarzycie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dlatego sobie robote na soboty znalazłem Marcin ???? ale teraz i tak trzeba troche pasa przycisnac pod koniec stycznia czeka mnie przeprowadzka, wkoncu na swoje ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja tez mam przeniesienie dobra w nowe miejsce lada moment, wiec zamykam na kilka chwil import;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Kamilu to może latem zrobię Ci nalot na chałupę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Będzie parapetówa 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja sie pisze;)) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Panowie z mila checia ale musicie jakos na raty wpadac, nie kupilem palacu a tylko M-3 ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Oj tam oj....po prywatnych domówkach/koncertach na 50+ osób na jednym materacu w 3-4osoby się spało, więc 2 na jeden to będzie już komfort:) Poza tym w kupie raźniej i tańsza podróż....oszczędności przeznaczymy na piwo...grila... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Grill jak najbardziej bo bede mial potezny balkon ale piwko bedzecie musieli sami wypic choc chetnie cos kupie zeby ugoscic swirow z Ojczyzny ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Oj tam oj....po prywatnych domówkach/koncertach na 50+ osób na jednym materacu w 3-4osoby się spało, więc 2 na jeden to będzie już komfort:) Poza tym w kupie raźniej i tańsza podróż....oszczędności przeznaczymy na piwo...grila...Po tej propozycji z materacem to chłopaki namioty wezmą ze sobą do Kamila ;p Edytowane 1 Stycznia 2015 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Na koncert/domówke? Gdzie jest minimum 50os- czy do Kamila, bo oszczędności zyskane na dojeździe na piwo mają iść? Edytowane 1 Stycznia 2015 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Ciekawe rękojeści....takie słodkie i "miodowe"...chyba wiem co było inspiracją dla twórcy.... Edytowane 1 Stycznia 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 O matko... no ale o gustach się nie dyskutuje podobno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ciekawe rękojeści....takie słodkie i "miodowe"...chyba wiem co było inspiracją dla twórcy.... Co komu leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Za to 'transmisja drgań' jest na pewno perfekcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak na walku do ciasta;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak by mi ktoś tak wędkę uzbroił to bym zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Trzeba by na owady uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Nie wiem jak sie to komus moze podobac. Tak samo te knoby :-D Rafal juz ich pewnie po sieci szuka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak by mi ktoś tak wędkę uzbroił to bym zwariował Wlasnie, tym bardziej trzeba szukac fabrycznych rozwiazan bo rodbuilderzy maja widocznie zmienne poczucie humoru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Może te cudaki zamawiał Kubuś Puchatek.... :lol: :lol: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Domyślam się nawet czyje to wędki To pewnikiem nowa produkcja dla bywszego kolegi @Mleczko vel Mleko1. Pamiętacie takowego - rekojeśc była w piance we wzorek jak te knoby.U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi