MRTNZ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 F4-62x i F2-60x;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Hahaha tylko czekalem na wejscie smoka ???? Jasne MB to tez bajkowe kije ale ja uwielbiam.sie droczyc z Marcinkiem ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 @predatorhunter, mamy wspolne hobby w takim razie;) BTW chyba Stingray zostanie odlozony na polke, Criffhanger daje naprawde rade. Wielkie dzieki @gregmegabass za namowienie mnie do tego patyka. Juz go kocham;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jak evergreen rulezzzz to dlaczego tu polowa zwolennikow EG jedzie na kolowrotkach MB ... Spokojnie panowie na kolowrotkach i przynetach sie zaczyna , a na wedkach sie konczy ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Zapakuj ladnie Stingray'a, jak sie odkuje to go lykne ???? @Gregmegabass, mlynki to inna bajka ???? ale do kijkow jakos miety nie czuje choc mialem naprawde malo kontaktu z porzadnymi kijami z tej stajnie zeby sie o nich wypowiadac. Poprostu pierwszy konkretny kij jaki mi sie trafil i mnie powalil byl Evergreen i jak to mowia "milosc od pierwszego lowienia" haha Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Predatorhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zapakuj ladnie Stingray'a, jak sie odkuje to go lykne ????Okidoki, pomyslimy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 @predatorhunter, mamy wspolne hobby w takim razie;) BTW chyba Stingray zostanie odlozony na polke, Criffhanger daje naprawde rade. Wielkie dzieki @gregmegabass za namowienie mnie do tego patyka. Juz go kocham;)To tylko polowa sukcesu ... Hedgehog w drodze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 To tylko polowa sukcesu ... Hedgehog w drodze ...Dokladnie, dzisiaj go podpialem pod T3 Air i naprawde dal rade. Zobaczymy jak sie jezyk sprawdzi jak doleci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Dokladnie, dzisiaj go podpialem pod T3 Air i naprawde dal rade. Zobaczymy jak sie jezyk sprawdzi jak doleci;)T3 jest dla mnie za duzy na cliffhanger ale hedgehog to juz inna historia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zapakuj ladnie Stingray'a, jak sie odkuje to go lykne @Gregmegabass, mlynki to inna bajka ale do kijkow jakos miety nie czuje choc mialem naprawde malo kontaktu z porzadnymi kijami z tej stajnie zeby sie o nich wypowiadac. Poprostu pierwszy konkretny kij jaki mi sie trafil i mnie powalil byl Evergreen i jak to mowia "milosc od pierwszego lowienia" hahaTo byl tylko zart ... Ja cenie sobie zarowno EG jak i MB ale do mojego stylu lapania preferuje MB... W przyszlosci zapewne dokupie pare inspirare aczkolwiek nie powiem ze spodziewalem sie po nich wiecej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 No mnie kusil np. Full house ale kurcze do stojaka by mi nie pasowal ???????? Jednym z kijow jakim lowilem to byl griffon RC i kurcze jakis taki nijaki byl ten kij. Pod wobkami sie kiepsko jakos ladowal a pod gumy za malo czuly, sparowany byl z lariatem is 71. Ale tak samo bylo z kijami Daiwy z seri Steez, wychwalany Harrier wogole mnie nie urzekl, nie mial tej cietosci co lubie za to Flanker kij bajka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Racing Condition faktycznie mnie tez nie zlapal za gardlo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Aha, czyli nic straconego mowicie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Aha, czyli nic straconego mowicie ????Si PredatoroHuntero. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A byly 2 fajne kijki z seri pagani do wzieci i to za smieszna kase ???? a to dla mnie jedne z ladniejszych choc Flatbacker THP jak sie nie myle to designowski majstersztyk dla mnie byl i nie wiele brakowalo a bym go mial ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ten F2-60X jest bajeczny....zajefajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HenrykJ Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dzięki uprzejmości Marcina i Przemka mogliśmy ocenić kilka kij.Nasze wody to dość trudne łowiska więc mam określone preferencje ale i upodobania.Co do techniki jerkbajt minnow ocenialiśmy MB F4-62x.Kij użytkowo dla mnie od 8gr. to dobry komfort (jak założę płytką szpulę też będzie pełen komfort) a od 10gr do 18gr. pełen komfort wyżej nie miałem wabika.Na pierwszy rzut oka to czuć moc i pytanie czy przypadkiem to nie Med/Fast ale po pierwszych rzutach zdziwienie że ładuje się z woblerem prawie jak regular . Użytkowo mieści się w tym co sobie założyłem a rozmowa z Marcinem utwierdziła mnie w moich założeniach. Na koniec uchwyt rewelacja ,wędka waży się i leży w ręku idealnie więc spełnia również moje upodobania w tym zakresie . Czekam jeszcze na ocenę MB Orochi którego ma mi podrzucić kolega i wtedy podejmę decyzje który z nich . Druga wędka która wpadła nam w oko to M.B F2-60x to super użytkowe narzędzie pod okonie i nie tylko, polecam wszystkim . Uważam że to dynamiczny pełen regular który na pewno nie zgubi ryby. Nie chcę odbierać Marcinowi przyjemności jej opisania , powiem tylko decyzje o zakupie tego kija zapadły pomimo że moja kirisame ma u mnie dożywocie.Jeszcze raz koledzy dziękuję za miło spędzone popołudnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HenrykJ Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Marcin co do evergreena a M.B to w tym przypadku stawiam na MB F2-60X . Więcej nie komentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 A ile i jakich Evergreenow miales w rece ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dzięki uprzejmości Marcina i Przemka mogliśmy ocenić kilka kij.Nasze wody to dość trudne łowiska więc mam określone preferencje ale i upodobania.Co do techniki jerkbajt minnow ocenialiśmy MB F4-62x.Kij użytkowo dla mnie od 8gr. to dobry komfort (jak założę płytką szpulę też będzie pełen komfort) a od 10gr do 18gr. pełen komfort wyżej nie miałem wabika.Na pierwszy rzut oka to czuć moc i pytanie czy przypadkiem to nie Med/Fast ale po pierwszych rzutach zdziwienie że ładuje się z woblerem prawie jak regular . Użytkowo mieści się w tym co sobie założyłem a rozmowa z Marcinem utwierdziła mnie w moich założeniach. Na koniec uchwyt rewelacja ,wędka waży się i leży w ręku idealnie więc spełnia również moje upodobania w tym zakresie . Czekam jeszcze na ocenę MB Orochi którego ma mi podrzucić kolega i wtedy podejmę decyzje który z nich . Druga wędka która wpadła nam w oko to M.B F2-60x to super użytkowe narzędzie pod okonie i nie tylko, polecam wszystkim . Uważam że to dynamiczny pełen regular który na pewno nie zgubi ryby. Nie chcę odbierać Marcinowi przyjemności jej opisania , powiem tylko decyzje o zakupie tego kija zapadły pomimo że moja kirisame ma u mnie dożywocie.Jeszcze raz koledzy dziękuję za miło spędzone popołudnie.Jezeli f4-62x sprawdzil sie pod twoja reka przy przynetach od 8,9 gram to zostan przy nim , a do jerkbaits ponizej 8 gramow dokup f3-67x i bedziesz mial problem z glowy...oczywiscie bez pomijania cliffhanger pod typowe finesse .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 No mnie kusil np. Full house ale kurcze do stojaka by mi nie pasowal Jednym z kijow jakim lowilem to byl griffon RC i kurcze jakis taki nijaki byl ten kij. Pod wobkami sie kiepsko jakos ladowal a pod gumy za malo czuly, sparowany byl z lariatem is 71. Ale tak samo bylo z kijami Daiwy z seri Steez, wychwalany Harrier wogole mnie nie urzekl, nie mial tej cietosci co lubie za to Flanker kij bajka Jesli bedziesz mial mozliwosc to sprawdz pare serii MB...mi wizualnie RC nie odpowiadal dlatego nigdy nie zwracalem na nia uwagi...Zarowno steez jak i EG maja pare modeli ktore warto miec ale jak dla mnie jest to za malo...ja oprocz paru kaleido i moze inspirare nie widze tam nic specjalnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dzięki uprzejmości Marcina i Przemka mogliśmy ocenić kilka kij.Nasze wody to dość trudne łowiska więc mam określone preferencje ale i upodobania.Co do techniki jerkbajt minnow ocenialiśmy MB F4-62x.Kij użytkowo dla mnie od 8gr. to dobry komfort (jak założę płytką szpulę też będzie pełen komfort) a od 10gr do 18gr. pełen komfort wyżej nie miałem wabika.Na pierwszy rzut oka to czuć moc i pytanie czy przypadkiem to nie Med/Fast ale po pierwszych rzutach zdziwienie że ładuje się z woblerem prawie jak regular . Użytkowo mieści się w tym co sobie założyłem a rozmowa z Marcinem utwierdziła mnie w moich założeniach. Na koniec uchwyt rewelacja ,wędka waży się i leży w ręku idealnie więc spełnia również moje upodobania w tym zakresie . Czekam jeszcze na ocenę MB Orochi którego ma mi podrzucić kolega i wtedy podejmę decyzje który z nich . Druga wędka która wpadła nam w oko to M.B F2-60x to super użytkowe narzędzie pod okonie i nie tylko, polecam wszystkim . Uważam że to dynamiczny pełen regular który na pewno nie zgubi ryby. Nie chcę odbierać Marcinowi przyjemności jej opisania , powiem tylko decyzje o zakupie tego kija zapadły pomimo że moja kirisame ma u mnie dożywocie.Jeszcze raz koledzy dziękuję za miło spędzone popołudnie.Henryk, Jozek przyjemnosc po mojej stronie. Ciesze sie, ze przypadly Wam do gustu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 A ja znowu te starocie...piękne Zestaw z ok 1975 a stan właściwie sklepowy. (na uchwycie kija jest jeszcze papierowa nalepka kontroli jakości ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 No, a juz myslalem ze nam sie watek nie klei:) niedlugo Robert bedziemy mogli zrobic zawody tylko na Twoich kijach! Ale korba Cie wziela, niezle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Robert mam nadzieje że dane kiedyś mi będzie zobaczyć to na o żywo ,obiecuję niczego nie dotykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi