Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

że sobie pozwolę przekleić w całości post kolegi z innego forum ;-) :

Wyrób jak najbardziej współczesny i jeden z jego wielu, ale stare angielskie drewniane też już remontował dla innego z naszych kolegów...

takiego samego jak Twój także

Dzięki za tego posta. Chętnie skontaktował bym się z tym kolegą. Może powie mi coś na temat mojego egzemplarza? 

Natomiast jego kołowtroteczek jest piękny (szkoda, że chyba pękło drewno?) Bardzo cenię i sam lubię "pracować w drewnie" :)

Podczepiłbym się pod kontakt z tym kolegą.

Edit:

Bynajmniej nie elektryczny w akcie desperacji ;)

Edytowane przez Tomek88

post-48077-14241244055363_thumb.jpg

Co jest chlopaki? Jezdzicie wogole na ryby czy tylko serfujecie po sieci ???? Wiem z pewnych zrodel ze 2 fachowcow cos polowilo na lykend ???? ale sie nie chwala bo na megabassa ???????????????? Ja wkoncu wykupilem licencje i bylem sie chwile dotlenic bo grypka meczy. Ryb nie bylo ale moze niedlugo cos wkoncu drapne ????

Zdr

• Like 1

attachicon.gifIMG_2015021632526.jpg

Co jest chlopaki? Jezdzicie wogole na ryby czy tylko serfujecie po sieci Wiem z pewnych zrodel ze 2 fachowcow cos polowilo na lykend ale sie nie chwala bo na megabassa Ja wkoncu wykupilem licencje i bylem sie chwile dotlenic bo grypka meczy. Ryb nie bylo ale moze niedlugo cos wkoncu drapne

Zdr

Się można chwalić jak się trafi pasiak pod 2kg;-) A co do Megabassa - miód Panie, miód!

To właściwie proporcja do przyjęcia;-) ja idę w 5 ruchomych szpulek, no może 6 - ale to się jeszcze okaże. Jutro odbieram dwa nowe młynki - jak już zbiorę całą gromadkę w przeciągu dwóch tygodni to Ci puszczę fotkę w odpowiedzi na te Twoje EG;-)

[emoji23] [emoji23] [emoji23]

No mlynki MB jakos przeboleje, sam mam jeden a nastepne tez pewnie beda ale te ich wedki [emoji15] [emoji15] o zgrozo ????????

O zesz w morde, ito pewnie skacze z radości haha

Edytowane przez Predatorhunter
  • Like 1

FX'ik wymiata, uwielbiam nim lowic. Mysle nad kolejnym ale ten SV nie pasowalby mi do zadnego kijka. Narazie ciulam na steezika a potem jak sie uda to wiesz stingray i wtedy sv by pasowal

SV zabija trochę ten kij i jego potencjał, trzeba tu wrzucić coś dedykowanego - albo Hedgehog albo T3 Air - wtedy dopiero dostaje skrzydeł, przećwiczyłem i uwierz mi, różnica kolosalna. SV za bardzo hamuje wyrzut mikrusków żeby nie robiły się brody. Czuć dopiero przy zejściu poniżej 4gr.

Steez jak najbardziej słuszny kierunek, trzymam kciuki!

Marcin szkoda, że nie byłeś na targach w Pyrlandii.......może sprzętu mało, ale po powrocie do domu było takie afterparty, że chyba uratowałem lokalny przemysł gorzelniczy :lol:    

PS W końcu znalazłem kijek dla kobity....... spin Ron Thomson 1,9m 4-12gr....fajna wykałaczka na okonie i na kropki

PS Na wiosenny wypad na Wrześnicę (idziemy z buta) stawiam tequile :rockon:

• Like 1

Kurde, już żałuję... Znając wrzesińskie zaplecze i możliwości na pewno było grubo;-)

Kijek lekki? Żeby żonka się nie zniechęciła na początku...

Co do spacerku po Wrześnicy - pożyczę w takim razie od córki gumową kaczkę ratunkową, w ramach asekuracji;-) Marzec się melduję.

W sumie racja, machalem sv ale powyzej 5gr. To poszedl bym bardziej w kierunku Aldka BFS bo takowym zestawem lowilem i bylo malyna

Z pewnością będzie diametralna różnica, SV w informacjach marketingowych ma działać spokojnie od 4gr, poniżej tej wagi strzałeczka blednie;-)

nowy Aldek wygląda nieźle BTW.