BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dzięki za tego posta. Chętnie skontaktował bym się z tym kolegą. Może powie mi coś na temat mojego egzemplarza? Natomiast jego kołowtroteczek jest piękny (szkoda, że chyba pękło drewno?) Bardzo cenię i sam lubię "pracować w drewnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) że sobie pozwolę przekleić w całości post kolegi z innego forum ;-) : Wyrób jak najbardziej współczesny i jeden z jego wielu, ale stare angielskie drewniane też już remontował dla innego z naszych kolegów... takiego samego jak Twój także Dzięki za tego posta. Chętnie skontaktował bym się z tym kolegą. Może powie mi coś na temat mojego egzemplarza? Natomiast jego kołowtroteczek jest piękny (szkoda, że chyba pękło drewno?) Bardzo cenię i sam lubię "pracować w drewnie" Podczepiłbym się pod kontakt z tym kolegą. Edit:Bynajmniej nie elektryczny w akcie desperacji Edytowane 16 Lutego 2015 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Co jest chlopaki? Jezdzicie wogole na ryby czy tylko serfujecie po sieci ???? Wiem z pewnych zrodel ze 2 fachowcow cos polowilo na lykend ???? ale sie nie chwala bo na megabassa ???????????????? Ja wkoncu wykupilem licencje i bylem sie chwile dotlenic bo grypka meczy. Ryb nie bylo ale moze niedlugo cos wkoncu drapne ???? Zdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Gdzie pan tu z tą korbą , multiki ładne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Prawdziwy wedkarz korby sie nie boi ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 IMG_2015021632526.jpg Co jest chlopaki? Jezdzicie wogole na ryby czy tylko serfujecie po sieci Wiem z pewnych zrodel ze 2 fachowcow cos polowilo na lykend ale sie nie chwala bo na megabassa Ja wkoncu wykupilem licencje i bylem sie chwile dotlenic bo grypka meczy. Ryb nie bylo ale moze niedlugo cos wkoncu drapne ZdrSię można chwalić jak się trafi pasiak pod 2kg;-) A co do Megabassa - miód Panie, miód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Prawdziwy wedkarz korby sie nie boi No i tu by się przydał przycisk NIE LUBIĘ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Się nie boję ale w 100% wyeliminowałem ten szatański wynalazek ze swojego arsenału. Edytowane 16 Lutego 2015 przez welpa1809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ja tez, na jeden sezon ale doszlem do wniosku ze to ma sie uzupelniac a nie wykluczac ???? na 4 casty jeden spin ???? Jaki miod, toc to szatanski wynalazek. Nie gadaj, ladny byl ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 To właściwie proporcja do przyjęcia;-) ja idę w 5 ruchomych szpulek, no może 6 - ale to się jeszcze okaże. Jutro odbieram dwa nowe młynki - jak już zbiorę całą gromadkę w przeciągu dwóch tygodni to Ci puszczę fotkę w odpowiedzi na te Twoje EG;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Kamil, właściwie wiesz co, ja sobie zmienię avatara, żeby zachować równowagę na forum. Łocz dys!;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) [emoji23] [emoji23] [emoji23] No mlynki MB jakos przeboleje, sam mam jeden a nastepne tez pewnie beda ale te ich wedki [emoji15] [emoji15] o zgrozo ???????? O zesz w morde, ito pewnie skacze z radości haha Edytowane 16 Lutego 2015 przez Predatorhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tez se zmienilem, a co ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Widzisz, jaka miła zmiana, teraz będzie uzupełnienie haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tylko zebys nie zapoczatkowali jakiejs mody i beda same takie avatry ew. St croix, fenwick, dragon ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Oby nie, ale zawsze w zanadrzu mam jeszcze zdjęcia ITO;-) Czym mnie pobiją, Piskorskim (bez urazy oczywiście)??!? A tak wracając do tematu jak tam się sprawuje T3? Fanie lata, co? Edytowane 16 Lutego 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 FX'ik wymiata, uwielbiam nim lowic. Mysle nad kolejnym ale ten SV nie pasowalby mi do zadnego kijka. Narazie ciulam na steezika a potem jak sie uda to wiesz stingray ???? i wtedy sv by pasowal ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 FX'ik wymiata, uwielbiam nim lowic. Mysle nad kolejnym ale ten SV nie pasowalby mi do zadnego kijka. Narazie ciulam na steezika a potem jak sie uda to wiesz stingray i wtedy sv by pasowal SV zabija trochę ten kij i jego potencjał, trzeba tu wrzucić coś dedykowanego - albo Hedgehog albo T3 Air - wtedy dopiero dostaje skrzydeł, przećwiczyłem i uwierz mi, różnica kolosalna. SV za bardzo hamuje wyrzut mikrusków żeby nie robiły się brody. Czuć dopiero przy zejściu poniżej 4gr. Steez jak najbardziej słuszny kierunek, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Marcin szkoda, że nie byłeś na targach w Pyrlandii.......może sprzętu mało, ale po powrocie do domu było takie afterparty, że chyba uratowałem lokalny przemysł gorzelniczy PS W końcu znalazłem kijek dla kobity....... spin Ron Thomson 1,9m 4-12gr....fajna wykałaczka na okonie i na kropki PS Na wiosenny wypad na Wrześnicę (idziemy z buta) stawiam tequile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Kurde, już żałuję... Znając wrzesińskie zaplecze i możliwości na pewno było grubo;-) Kijek lekki? Żeby żonka się nie zniechęciła na początku... Co do spacerku po Wrześnicy - pożyczę w takim razie od córki gumową kaczkę ratunkową, w ramach asekuracji;-) Marzec się melduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Hehe jakby co mam kapoki może się nie utopimy....chociaż ostatnio utrzymuje się wysoki poziom wody.....będzie z 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 W sumie racja, machalem sv ale powyzej 5gr. To poszedl bym bardziej w kierunku Aldka BFS bo takowym zestawem lowilem i bylo malyna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Hehe jakby co mam kapoki może się nie utopimy....chociaż ostatnio utrzymuje się wysoki poziom wody.....będzie z 40cmUuuu, to gruba woda;-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 W sumie racja, machalem sv ale powyzej 5gr. To poszedl bym bardziej w kierunku Aldka BFS bo takowym zestawem lowilem i bylo malyna Z pewnością będzie diametralna różnica, SV w informacjach marketingowych ma działać spokojnie od 4gr, poniżej tej wagi strzałeczka blednie;-) nowy Aldek wygląda nieźle BTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Mysle o tym 2013, ten nowy za kosmiczny. Widzialem fotki z osaki robione przez znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi