Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin szkoda, że nie byłeś na targach w Pyrlandii.......może sprzętu mało, ale po powrocie do domu było takie afterparty, że chyba uratowałem lokalny przemysł gorzelniczy :lol:    

PS W końcu znalazłem kijek dla kobity....... spin Ron Thomson 1,9m 4-12gr....fajna wykałaczka na okonie i na kropki

PS Na wiosenny wypad na Wrześnicę (idziemy z buta) stawiam tequile :rockon:

@minecjusz pływają jakieś ryby we Wrześnicy? Weekendami siedzę w Nekli i mam kawałek,opłaca się przywieźć jaki patyk z Poznania ? :)

Spoko mam jakby co na balkonie czyscioche i miód pitny.....trochę rumu.....

Balkon - poznańska lodówka

W promieniu 300m mam z monopolowych a 1km dalej hurtownię czynną nawet w niedzielę i święta.....

Potem będzie taaaaakiego okonia złowiłem.....ale co tam

Oj az tak zle nie jest Marcinie, niestety 3 z przodu juz ???? Za mlodu lubialem chlapnac, pierwsze pare lat na obczyznie tez z weekendowa krata browara ale aktualnie nie mam ochoty, czasu a i doszedlem do wniosku ze mi osobiscie frajdy nie sprawia. Lubie świetne towarzystwo wiec chetnie wychodze wsrod ludzi, oni pija i zawsze maja kierowce jak trzeba ????

Edytowane przez Predatorhunter

Siedzą spytaj Marcina....ale dzisiaj rzeczka była biała, bo chyba mleczernia coś spuściła do wody. Ryby są, ale dopiero wiosną, latem i na jesieni.....zimą idą na głębszą wodę. Okoni cała masa....

Nie wiem czy mnie w c.... robicie czy nie, ale nie dowiem się jak nie sprawdzę sam :P

Zatem czekam do wiesny :)

Hehehe to jest taki mały odcinek ok 600-700m gdzie biorą....reszta jest jakby pusta....czasem coś się uwiesi.

Marcin też łowił trochę po sezonie, ale nie narzekał....tam jest wody 30cm więc na zimę uciekają na głębokie odcinki kilka km dalej.

Oj az tak zle nie jest Marcinie, niestety 3 z przodu juz Za mlodu lubialem chlapnac, pierwsze pare lat na obczyznie tez z weekendowa krata browara ale aktualnie nie mam ochoty, czasu a i doszedlem do wniosku ze mi osobiscie frajdy nie sprawia. Lubie świetne towarzystwo wiec chetnie wychodze wsrod ludzi, oni pija i zawsze maja kierowce jak trzeba

Dobre sobie z tym niestety, Kamilu. Zazdraszczam. U mnie za rok 5 z przodu. Ciesz się zatem. Zdróweczka