gaweł Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Dobre sobie z tym niestety, Kamilu. Zazdraszczam. U mnie za rok 5 z przodu. Ciesz się zatem. ZdróweczkaNo to Piotruś razem na wózku dziejów jedziemy Paweł nie "po" tylko w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 W takim towarzystwie to i 60 nie straszne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Piotrek bracie......nawet jak będziesz miał 7 dych na karku to się nie zmieniaj Na jesieni mam zaklepany domek - chyba w pierwszy weekend września, ale tym raze musimy obejść wszystkie starorzecza.....bo ostatnio coś nie wyszło i wracaliśmy nocą przez las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 No wiem ze zle nie ma ale z 2 z przodu lepiej sie czulem ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Z szacuna obejrzałem do końca, ale to już taka nuuda była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Eeeee... z tej sprawnie zrobionej reklamy, najbardziej dotarło do mnie to, że to super kijki o wyjmowania ryb z wody ... "na batoga" (inni mówią "na klatę") 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 10 min brania na klatę;-0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jak sam tytul mowil to pro stuff 2015 od Everka czyli Wedkarze Teamu. Moim Glownem celem bylo ukazanie niektorych kijkow w akcji ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Spoko. Realizacja i montaż...profeska Ale sorki, to czysta komercha a nie klimat wędkarski jaki ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Robert jednym z zajec takiego pro stuff jest reklama i lokowanie produktu to nic dziwnego ???? na tym kanale yt masz tez inne filmiki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Reklama dźwignią handlu.....każdy produkt musi mieć reklamę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ale ja te prawa rynku i reklamy rozumiem, tylko po prostu nie lubię takiej viedoklipowej stylistyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Populizm rządzi......reklama jest skierowana dla odbiorcy w Japonii, a ich (japończyków) chyba nikt nie jest w stanie zrozumieć tak naprawdę w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Kamil chyba chiałby być przedstawicielem Ever Green'a w PL ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 I było by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) "Moim Glownem celem bylo ukazanie niektorych kijkow w akcji" ale których kijków ? Edytowane 28 Lutego 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Sa opisy jaki kij wlasnie w uzyciu ???? co nie co tam widac, w Eg going sa lepsze ujecia ale tu bylo kilka w niedlugim czasie. Na Polske raczej nie bo jeszcze malo kto lowi ale pro stuff moglbym byc haha marzenia marzeniami sam sobie stwarzam niezla kolekcje wiec nie bede narzekal ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 to faktycznie w zalewie tych dwu sekundowych ujęć pracy przegapiłem te opisy ale przecież EG ma dziesiątki filmów, gdzie dokładnie widać jak pracują konkretne kije i można coś więcej wywnioskować niż tej papki a co do klimatów to filmy (w tym reklamy) Daiwy są nie do przebicia http://www.youtube.com/user/DaiwaFishingShow/videos http://www.youtube.com/user/DaiwaAustralia/videos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Myslalem ze co niektorzy sa bardziej rozgarnieci i wiedza co to Pro stuff introduction ale widocznie sie przeliczylem. Ja wylapalem co mnie interesowalo dlatego sie podzielilem ale kazdemu nie dogodzisz. A to ze Eg ma wiele innych filmow pisalem wyzej ale jak.sie czyta co chce to tak jest. Daiwa to dla mnie nic specjalnego i chocby nie wiem jaki fajny filmik mieli po za mlynkami ich produkty sa malo interesujace. Kiepska jakosc wykonania w wielu kijach seri steez czy lipna plecionka daiwa tournament braid 8 mi wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Co do daiwy i lipnego wykonania to zgadzam się ,jednak wartości użytkowe to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zalezy czego, mlynki sa calkiem spoko choc wiadomo nie wszystkie ale pare modeli jest godnych uwagi. A reszta malo interesujaca bo konkurencja nie spi wiec jest w czym wybierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 O kije mi chodzi,mam jeden i więcej nie zamierzam,wolę customy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 O kije mi chodzi, mam jeden i więcej nie zamierzam,wolę customy. tak myślałem i już znikam pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 O kije mi chodzi,mam jeden i więcej nie zamierzam,wolę customy.Ja też mam jeden i już czaje się na kolejne dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi